Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@slavuska1 píše:
to docela jde, díky za tip, uvidíme jestli tam bude nějaký lastakorát chceme na 11-14 dni, ale to se tam určitě taky lítá
Se tam mrkni, ta cestovka má i ted LM kolem 10 tis.
@MUFICE píše:
Se tam mrkni, ta cestovka má i ted LM kolem 10 tis.
tak teď je celkem brzo na LM. nějakých 14 dní před plánovaným odletem to bude ještě níž
@MUFICE píše:
SouhlasímJá se těšila na Paříž, ale Řím se mi líbil mnohem víc
Ještě jezdím ráda do Londýna, ale tam spíš na nákupy, už jsem tam byla aspon 5×
Tak Paříž se mi líbila, ale že bych byla nějak nadšená
. To se mi mnohem vice líbí Praha. Ale Řím mě prostě doživotně okouzlil.
@Menora píše:
Tak Paříž se mi líbila, ale že bych byla nějak nadšená. To se mi mnohem vice líbí Praha. Ale Řím mě prostě doživotně okouzlil.
Na to jak je Paříž všude chválena, tak mě to docela zklamalo, to ze Říma jsem byla hodně nadšená
V Paříži se mi nejvíc líbil Luxor, katedrála Notra Dame a bazilika sacré c. ![]()
@slavuska1 píše:
tak teď je celkem brzo na LM. nějakých 14 dní před plánovaným odletem to bude ještě níž
V červnu je to pak dražší, za dobrou cenu je duben a květen, ale uvidíš. My to tenkrát kupovaly s kámoškou týden před odletem a stálo to 6500 + 3 tisíce poplatky. Ted jsou ty ceny už finální.
@MUFICE píše:
Na to jak je Paříž všude chválena, tak mě to docela zklamalo, to ze Říma jsem byla hodně nadšenáV Paříži se mi nejvíc líbil Luxor, katedrála Notra Dame a bazilika sacré c.
Louvre se mi líbil, ale ze slavné Mona Lisy jsem byla zklamána, ano, nejspíš jsem kulturní barbar. Ani katedrála Notre Dame mě nijak neoslovila ![]()
@Menora píše:
Louvre se mi líbil, ale ze slavné Mona Lisy jsem byla zklamána, ano, nejspíš jsem kulturní barbar. Ani katedrála Notre Dame mě nijak neoslovila
Ježíš, já napsala Luxor místo Louvre
Jak tu píšu o těch výletech v různých destinacích, tak jsem to nějak popletla
Mona Lisa byla strašná, hlavně, že tam mají na ní sklo ![]()
V tom Louvru jsme byli dokonce 2×, protože jsme to celé za odpoledne nedokázali projít, ale super to bylo ![]()
@MUFICE píše:
Ježíš, já napsala Luxor místo Louvre![]()
Jak tu píšu o těch výletech v různých destinacích, tak jsem to nějak popletla
![]()
Mona Lisa byla strašná, hlavně, že tam mají na ní sklo
Já si toho ani nevšimla, že jsi napsala Luxor, nějak mi do hlavy automaticky naskočil Louvre
. Já jsem měla u Mona Lisy ještě opravdu velikou a dravou skupinu japonských turistů, takže jsem z toho neměla vážně, ale vážně nic.
@Menora píše:
Já si toho ani nevšimla, že jsi napsala Luxor, nějak mi do hlavy automaticky naskočil Louvre. Já jsem měla u Mona Lisy ještě opravdu velikou a dravou skupinu japonských turistů, takže jsem z toho neměla vážně, ale vážně nic.
A nebyla jsi tam ve stejnou chvíli jako já, taky jsme tam měli japonské turisty
Ale necpala jsem se před ně a čekala, až odejdou a pak jsem fotila.
@MUFICE píše:čekala než odejdou? mona lisa se fotit nesmí ne?
A nebyla jsi tam ve stejnou chvíli jako já, taky jsme tam měli japonské turistyAle necpala jsem se před ně a čekala, až odejdou a pak jsem fotila.
@MUFICE píše:
A nebyla jsi tam ve stejnou chvíli jako já, taky jsme tam měli japonské turistyAle necpala jsem se před ně a čekala, až odejdou a pak jsem fotila.
Já jsem ani nefotila. Ani dopředu jsem se nijak necpala, mně Ti za to ten opěvovaný mini obraz nějak nestál. Jak říkám, prostě kulturní barbar.
@slavuska1 píše: čekala než odejdou? mona lisa se fotit nesmí ne?já proto fotila přes dav turistů, s foťákem nenápadně u břicha
ale povedlo se
mě jinak taky Paříž nijak neoslovila, nejhezčí byla asi Eiffelovka, a Sucre Coeur.
V Louvru se mohlo fotit, jsme se na to ptali. Jestli byl zakázaný ten obraz, tak to nevím ![]()
@MUFICE píše:
V Louvru se mohlo fotit, jsme se na to ptali. Jestli byl zakázaný ten obraz, tak to nevím
Myslím, že mohlo, protože si pamatuju, že kamarád si Mona Lisu normálně fotil, hlídač tam byl a nevadilo mu to a nebo to neviděl
![]()
@Menora píše:
Já jsem ani nefotila. Ani dopředu jsem se nijak necpala, mně Ti za to ten opěvovaný mini obraz nějak nestál. Jak říkám, prostě kulturní barbar.
Mě tam taky zaujaly jiné obrazy, než Mona Lisa ![]()
@MUFICE píše:
V Louvru se mohlo fotit, jsme se na to ptali. Jestli byl zakázaný ten obraz, tak to nevím
no když jsme tam byli, cca 2006, tak vím že nás delegát upozorňoval, že Mona Lisa se fotit nesmí, všechno ostatní jo, ale Mona Lisa ne, tak že by to změnili? ![]()