Kypr, mohu dovézt mušle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
5.3.14 19:05
@slavuska1 píše:
no když jsme tam byli, cca 2006, tak vím že nás delegát upozorňoval, že Mona Lisa se fotit nesmí, všechno ostatní jo, ale Mona Lisa ne, tak že by to změnili? :think:

V Paříži jsem byla v roce 2008, ale bez delegáta, letěli jsme tam s přítelem na vlastní pěst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.3.14 19:09
@MUFICE píše:
V Paříži jsem byla v roce 2008, ale bez delegáta, letěli jsme tam s přítelem na vlastní pěst :mrgreen:

my tam byli s cestovkou, autobusem. to byl super výlet. dopoledne z Prahy, odpoledne zastávka na 2h v Norimberku na trhy, pak do Paříže přes noc, prohlídka, noc v F1 na kraji Paříže, druhý den opět Paříž, večer plavba po Seině, na noc zpátky, ráno zastávka v akvaparku v Ambergu. My v tý Paříži akorát chytli šílenej vichr, první den byla dokonce Eiffelovka uzavřená. a odpoledne sprchlo, a pak po dešti z každýho koše co jsme potkali trčel zlomenej deštník :mrgreen: :mrgreen: ale takovej vichr jsem fakt nezažilo, mojí 50kg máti normálně donutil udělat proti její vůli asi 6 kroků bokem, normálně ji vlekl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.3.14 19:10

A na tu mona lisu jsme byli upozornění, a ani nikdo jinej tam nefotil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.3.14 19:11

@MUFICE http://www. svet-umeni. cz/news/louvre-svatostanek-plny-umeni/ tak jsme trochu hledala, a tady to píšou, je to zakázané, ale hlídači jsou prý benevolentní. a já blb to schovávala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.3.14 20:06
@slavuska1 píše:
@MUFICE http://www. svet-umeni. cz/news/louvre-svatostanek-plny-umeni/ tak jsme trochu hledala, a tady to píšou, je to zakázané, ale hlídači jsou prý benevolentní. a já blb to schovávala :lol:

Vidíš, mně nikdo nic neřekl a to byl hlídač v každé místnosti. Ti Japonci taky fotili jako diví :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.3.14 21:15
@MUFICE píše:
Vidíš, mně nikdo nic neřekl a to byl hlídač v každé místnosti. Ti Japonci taky fotili jako diví :mrgreen: :mrgreen:

tak to buď ráda ;) já to schovávala, a ještě jsem se klepala, že mi padle ruka na rameno, a foťák mi zabaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
5.3.14 21:18

To si jako od moře nemůžu dovézt mušle jo? :think:

• Citovat
  • Upravit
Menora
6.3.14 13:40
@slavuska1 píše:
@MUFICE http://www. svet-umeni. cz/news/louvre-svatostanek-plny-umeni/ tak jsme trochu hledala, a tady to píšou, je to zakázané, ale hlídači jsou prý benevolentní. a já blb to schovávala :lol:

Tak to bude ono, benevolence hlídačů, protože lidé tam prostě fotili.

• Citovat
  • Upravit
50166
6.3.14 13:45
@Medžika píše:
To si jako od moře nemůžu dovézt mušle jo? :think:

Z Egypta je přísný zákaz vyvážet. Ale mušle z Řecka nebo Bulharska nikdo neřešil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
6.3.14 14:31
@MUFICE píše:
Z Egypta je přísný zákaz vyvážet. Ale mušle z Řecka nebo Bulharska nikdo neřešil ;)

Ty jo to jsem fakt nevedela, fakt bych sbírala jak blázen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí