Kyretáž a zánět močáku

158
19.4.14 20:47

Kyretaz a zanet mocaku

Ahojky,
Jsem po vcerejsi kyretazi a dnes mi zacalo bolet v podbrisku myslela jsem ze to souvisi s vcerejsim vysetrenim a nakonec se ukazalo ze je to zanet mocaku. Dnes me pustili z nemocnice domu a odpoledne po stolici me strasne zacalo bolet v podbrisku a vystrelovat rany do zad. Po vycurani me pali a reze v podbrisku. Byla mi zima. Nyni piju caje a lezim v klidu a v teple. Jakmile vstanu tak se mam zas bolesti v podbrisku a v bederni casti. Nemate s tim nektera zkusenost? Mam jet na pohotovost? Ja totiz nechci do nemocnice. Chci byt na svatky doma. Pak manzel v utery nastupuje do nemocnice na 3dny a kdybych mela jit i ja tak nemam hlidani pro syna. Ach jo to jsou starosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
19.4.14 20:50

@paoline zavolala bych na gynekologické oddělení a zeptala se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
19.4.14 21:24

@paoline měla jsem to tak po první revizi, byla jsem jen v gynekologické ambulanci, kde mi dali ATB. Myslím, že na pobyt v nemocnici to není, pokud vyloženě nekolabuješ, nechají tě doma. Ale rozhodně bych si tam zajela - není to sranda. A s ATB jsi za pár dní fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.4.14 21:56

Podle mě dají na pohotovosti atb, udělají kontrolní vyšetření, odběry…a pojedeš domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.4.14 06:52

Tak uz ty bolesti prestaly. Vcera vecer a dnes rano mi to pichalo kazdou chvili do mocaku a do konecniku. A rano po stolici-prujem to prestalo bolet. Akorat boli kdyz mam jit na velkou tak to pichne. Jinak uz je to v pohode i pri chuzi. Kdyby se to vratilo tak jedu na pohotovost. Muzu se zeptat proc to vystreluje do mocaku i do konecniku? Cim to je? :think: predtim jsem to nikdy nezazila a nikomu to ani nepreju je to neprijemna bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí