La Roche Posay, make-up

1143
5.2.13 08:35

La Roche posay

Ahoj, zajimali by me vase skusenosti s make upem Toleriane teint od LRP? Nebo s BB kremem od LRP, ted jsem BB vyskousela a zda se mi takovy nic moc :roll:,mam hodne citlivou plet a pokazdem makeupu zrudnu jak rajce :( diky za tipy- vim ze se to musi vyzkouset ale zajimaji me skusenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.2.13 08:39

Ahojky, běžela jsem s emrknout a já mám Toleriane teint ultra etirable. a jsem strašně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.13 08:46

@Dice a to je jiny nez ten tolerine teint? :nevim: a je alespon trochu kryci? A co v lete? Nemasti se plet? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.2.13 08:49

http://www.fr.laroche-posay.be/…e-p5399.aspx je to tento…já od nich jiný neměla ale rozhodně je skvěle krycí a nemastný…
Já mám pleť celkem v poho ale sem tam se objeví něco a fakt to zamaskuje skvěle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.13 08:53

@Dice jj je to on :palec: a co odstiny? Je tam alespon naky vyber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.13 08:59

@helenkka fakt jen 2 odstiny? :x to je jak u toho BB :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.2.13 09:02

Já jsem teda hodně světlá a mám ten světlounkej a jsem spokojená, ono ihned po nanasení je to tmavý ale po chvilce se to jakkdyby přizpůsobí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.13 09:11

@Dice a pouzivad pod nej nejaky krem, nebo jde nanaset i bez kremu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.13 09:14

@helenkka ten je taky z lekarny? Na jakou je plet? A cena jestli se muzu zeptat? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SlaJa nepř
5.2.13 09:23

Toleriane teint používám už nekolik let. Jsem s ním moc spokojená-pěkně kryje, sjednotí pleť, nedráždí, je nekomedogenní, na pleti dlouho vydrží. Pod něj effaclar k/h. Odstínu je v nabídče tuším 6. Pokud ale nemáte pleť se sklony k akné, můžete se podívat i po makeupu od Vichy-ptejte se na hypoalergenní řadu.

• Citovat
  • Upravit
1143
5.2.13 09:29
@SlaJa nepř píše:
Toleriane teint používám už nekolik let. Jsem s ním moc spokojená-pěkně kryje, sjednotí pleť, nedráždí, je nekomedogenní, na pleti dlouho vydrží. Pod něj effaclar k/h. Odstínu je v nabídče tuším 6. Pokud ale nemáte pleť se sklony k akné, můžete se podívat i po makeupu od Vichy-ptejte se na hypoalergenní řadu.

Od vichy jsem skousela a nic moc, tsk me napadlo jestli by mi neporadila p. doktorka na koznim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
5.2.13 09:35

@helenkka kdybych vedela ze mi bude sedet tak ty penize za nej dam! :dance: co se poradit na koznim? Tam by mi mohli poradit? ne? :nevim: :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.02.13 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SlaJa nepř
5.2.13 09:38

Dermatoložka určitě poradí, také jsem touto cestou objevila LRP.

• Citovat
  • Upravit
8647
5.2.13 09:40

Holky, a používáte ještě na ten make-up pudr?
Mě BB krémy moc nevyhovujou, mám suchou pleť a děljí se mi hodně šupinky.
Podobný make-up jsem měla od Biodermy, ten ale nebyl zase moc krycí :nevim:
Tak možná ten od La roche zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SlaJa nep
5.2.13 09:44

Pudr nepoužívám. Bioderma mi také nevyhovuje-zkusila jsem micel. Vodu, krém sensibio-pleť jsem po nich měla vysušenou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml