La roche-posay Cicaplast baume B5 - krém na ekzém

4243
14.2.13 22:49

La roche-posay cicaplast baume B5 - atopický ekzém?

Ahoj,
prosím, pomohl vám tent krém na atopický ekzém? Dostala jsem vzorečky, bylo to tak na dva dny, nic se nezhoršilo, tak nevím. Mám ho koupit? Potřebuju to pro 5ti měs. dcerku. Koupila jsem už pokusně Vitella se zinkem a po té se ji to zhoršilo.

Příspěvek upraven 14.02.13 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1492
14.2.13 22:58

Manufaktura a oilatum je super ale me treba osobne na ekzem spolehlive zabere klasicky sudocrem, vzdycky kdyz nekde vykoukne tak cca tyden vzdy na noc namazu a mam zase pul roku klid :dance:

ale jinak k la roche posay to je hodne kvalitni kosmetika ja jsem s ni spokojena ale nemam zkusenosti s timto kremem :nevim:

ikdyž na vyzkouseni si myslim ze bys potrebovala tak tyden ne dva dny tak snad ti sem nekdo hodi zkusenost kterou potrebujes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
14.2.13 23:14

Ty myslíš, že sudokrém je dobrý a atopický ekzém? Nevysušuje spíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
15.2.13 07:45

Me se rozjizdel ekzem v prvnim tehu a to fest a po mazani se to vysusovalo tak ze to zmizelo poradila mi to dokonce doktorka tak nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.2.13 08:41

Mě teď přijde, že se ji to po tom začalo klidnit. Najednou ráno má u prostřed velkého červeného fleku bílé místo. Paradoxně mám pocit, že čím méně mažu, tím lepší. Že vždy ráno to má lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek