Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já ty zdravé lahve myju v savu na bazény, do velkého hrnce naleju vodu a přidám cca déčku Sava, a ponorim ty láhve s odsroubovanymi víčky. Necham asi deset minut, pak vyndám opláchnutí pořádně vodou nebo ještě promyju v myčce, nic nesmrdí ani není plíseň. ![]()
@Kocourhrzal píše:
Já ty zdravé lahve myju v savu na bazény, do velkého hrnce naleju vodu a přidám cca déčku Sava, a ponorim ty láhve s odsroubovanymi víčky. Necham asi deset minut, pak vyndám opláchnutí pořádně vodou nebo ještě promyju v myčce, nic nesmrdí ani není plíseň.
a nenaruší to savo ochrannou vrstvu té láhve? Bych se bála, ze se pak do pití budou uvolňovat nějaký fujtajbly. Já ji dávám podle návodu sem tam do myčky a nikdy tam žádná plíseň nebyla.
@Kocourhrzal píše:
Já ty zdravé lahve myju v savu na bazény, do velkého hrnce naleju vodu a přidám cca déčku Sava, a ponorim ty láhve s odsroubovanymi víčky. Necham asi deset minut, pak vyndám opláchnutí pořádně vodou nebo ještě promyju v myčce, nic nesmrdí ani není plíseň.
Teď jsi mě rozesmála.
Už se vidím, jak se svou alergií na chlor myju láhve na pití v takovém sajrajtu jako je Savo.
Tohle pro nás nebude, ale dík.
Ahoj, oživuji diskuzi. Požadavky mám stejné jako zakladatelka, žádná brčka, aby se dobře myla, zvládlo ji obsloužit 2,5 leté dítě a nerezová.
Nám se osvědčily láhve od Albi ![]()
Nemají zbytečné záhyby, které by se špatně čistily, netečou a ovládání je jednoduché, má i pojistku, kterou lze použít, ale není to nutnost ![]()