Láhev do školky na výlety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
23.5.21 09:57

Já ty zdravé lahve myju v savu na bazény, do velkého hrnce naleju vodu a přidám cca déčku Sava, a ponorim ty láhve s odsroubovanymi víčky. Necham asi deset minut, pak vyndám opláchnutí pořádně vodou nebo ještě promyju v myčce, nic nesmrdí ani není plíseň. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
23.5.21 11:48
@Kocourhrzal píše:
Já ty zdravé lahve myju v savu na bazény, do velkého hrnce naleju vodu a přidám cca déčku Sava, a ponorim ty láhve s odsroubovanymi víčky. Necham asi deset minut, pak vyndám opláchnutí pořádně vodou nebo ještě promyju v myčce, nic nesmrdí ani není plíseň. :dance:

8o a nenaruší to savo ochrannou vrstvu té láhve? Bych se bála, ze se pak do pití budou uvolňovat nějaký fujtajbly. Já ji dávám podle návodu sem tam do myčky a nikdy tam žádná plíseň nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.21 22:11

@pomme děkuji, já to ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.5.21 13:05
@Kocourhrzal píše:
Já ty zdravé lahve myju v savu na bazény, do velkého hrnce naleju vodu a přidám cca déčku Sava, a ponorim ty láhve s odsroubovanymi víčky. Necham asi deset minut, pak vyndám opláchnutí pořádně vodou nebo ještě promyju v myčce, nic nesmrdí ani není plíseň. :dance:

Teď jsi mě rozesmála. :lol: Už se vidím, jak se svou alergií na chlor myju láhve na pití v takovém sajrajtu jako je Savo. :lol: :lol: Tohle pro nás nebude, ale dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
19.8.24 16:07

Láhev do školky

Ahoj, oživuji diskuzi. Požadavky mám stejné jako zakladatelka, žádná brčka, aby se dobře myla, zvládlo ji obsloužit 2,5 leté dítě a nerezová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.8.24 20:30

Nám se osvědčily láhve od Albi :nevim:
Nemají zbytečné záhyby, které by se špatně čistily, netečou a ovládání je jednoduché, má i pojistku, kterou lze použít, ale není to nutnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí