Lahvička na pití pro prvňáka

1637
8.8.20 15:20

Lahvička na pití pro prvňáka

Maminky, jakou lahvičku na pití má vaše dítko do první třídy?
Náš měl do školky zdravou lahev, jako jsme spokojeni, ale nelíbí se mi tam to odkryté pítko. Přeci jen, už se o lahvičku bude starat sám a přesně vidím, jak se někde povaluje.
Dejte mi tip, jakou lahvičku má vaše dítko, hlavně aby netekla a jste s ní spokojeni.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
8.8.20 15:24

@Petája Na zdravou láhev se dá dokoupit kryt na pítko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
8.8.20 15:30

@Petája My máme taky zdravou láhev, koupili jsme dvě a střídáme a máme právě i ty krytky. Akorát jich máme víc, občas prasknou. Stojí cca 40 Kč. Láhev si zvládne i sám doplnit, dávám ji do myčky. Na zimu jsne pořizovali sportovní termosku tuším od Lamartu, má ji i Tescoma. Nějak nesouhlasím s kupováním Jupíků, Kubíků atd., když se ta flaška musí po pár dnech vyhodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
8.8.20 15:33

Teplé období Zdravá láhev, chladné období termoska s pítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
8.8.20 15:46

Ja mam pro syna takovou tu obyc sportovní lahev, koupila sem v decatlonu, nema teda pitko, ma sroubovaci uzávěr, ale zvlada to 5 letej bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
8.8.20 16:01

Taky máme zdravou láhev, krytka se dá koupit
https://eshop.zdravalahev.cz/…zova-p10228/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.8.20 16:33

Jeste nemam vyzkouseno, ale ted jsme objednavala lahve Aladin Aveo. Pitko je zakryte a lahve jsou krasne siroke, takze se dobre vymyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
8.8.20 16:42

Nalgene OTF. Jiné nepoužíváme už několik let. Je sice dražší, ale je možné do ní lít horkou vodu, má kryté pítko, na které není nutné šahat rukou ani ho vytahovat zubama (to pro mě bylo při výběru rozhodující). Je bez BPA. Je pevná, jde mýt v myčce…a má „pojistku“ a proto neteče! je prostě geniální! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
8.8.20 16:49

Holky jste zlaté…
já dokoupila ke zdravé lahvi tu krytku, ale pořád nám to při zaklapnutí občas jakoby odskočí (snad to nepíšu jak jantar :mrgreen: ) a tak chci vyzkoušet i něco jiného…
Sportovní termoska na zimu, to mě vůbec nenapadlo, musím mrknout..
Klidně pište dál své zkušenosti, určitě to ocení i ostatní…
Těch lahví je tolik, že člověk má problém vybrat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
8.8.20 17:13

Koupila jsem teď termo hrnek s brčkem od Orionu. Je nerezový, snad nepoteče a je pěkný. Oproti jiným nerezovým termoskam je i prima cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
8.8.20 17:57

Dcera ma od ars una lahev, ma kryte pitko, krytka je s pojistkou, otevira se cudlikem a netece :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.8.20 20:37

Se vtirnu, nesmrdej ty lahve pak, kdyz je porad pouzivate? My prave porad jedem petku Rajec s pitkem, protoze to je za par kacek a kazdy tyden menim. At jsme meli jakoukoli „trvanlivou“, vzdycky pak byla citit, i kdyz v ni byla jen voda, byla po kazde skole vyplachla, na krouzek znovu plnena.. Uz nevim, co delam blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
8.8.20 20:50
@VilaAnalka píše:
Se vtirnu, nesmrdej ty lahve pak, kdyz je porad pouzivate? My prave porad jedem petku Rajec s pitkem, protoze to je za par kacek a kazdy tyden menim. At jsme meli jakoukoli „trvanlivou“, vzdycky pak byla citit, i kdyz v ni byla jen voda, byla po kazde skole vyplachla, na krouzek znovu plnena.. Uz nevim, co delam blbe.

Zdravá lahev nesmrdí, jen jednou za čas nechám odmočit ve vodě se Savem, aby se to vydezinfikovalo pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
8.8.20 21:27
@VilaAnalka píše:
Se vtirnu, nesmrdej ty lahve pak, kdyz je porad pouzivate? My prave porad jedem petku Rajec s pitkem, protoze to je za par kacek a kazdy tyden menim. At jsme meli jakoukoli „trvanlivou“, vzdycky pak byla citit, i kdyz v ni byla jen voda, byla po kazde skole vyplachla, na krouzek znovu plnena.. Uz nevim, co delam blbe.

Já kupuji tak jednou za rok nové zdravé lahve. Jinak sem tam vyvarim nebo vymacham v roztoku s desinfekční tabletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.8.20 23:23

Koupila sem lahev z decathlonu.Ma šroubovaci uzávěr a zvládne to i 4lete dítě otevřít. Vymyva se snadno. Nemám ráda, jak se po čase v tom pitku udělá slem a nejde to vyčistit. Na zimu má termosku z Orionu. Mnohem lepší než ta z tescomy ta nevydržela ani zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí