Laktobacílky a zelená stolice

122
8.6.11 12:34

Laktobacílky a zelená stolice

Ahoj maminky,

asi před týdnem jsem malé (9,5 měsíce) koupila laktobacílky a dnes měla zelenou, řídkou stoličku a bylo toho opravdu hodně. Sice jsme měli včera špenát, ale toto nikdy po špenátu neměla. Mám strach, jestli není něco v nepořádku. Nemáte některá stejnou zkušenost s laktobacílky?
Stolička se mi zdála nezelenalá i včera :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
8.6.11 12:58

a nemůže to fakt být tím špenátem? Já dávala laktobacílky už cca od 3. týdne a nikdy problém nebyl. Malej se naučil krásně prdět, prdíky už ho netrápí a te´d už to zvládáme i bez nich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
8.6.11 13:06

Taky dávám denně, dcerka už je sice starší, ale nic takového jí to nezpůsobilo, ani by nemělo… říká se, že když je u miminek nazelenalá stolice, tak potřebuje více pít, nebo jsem si to spletla? nemůže to být tím? Nebo bych to taky tipla na ten špenát a ještě jí k tomu nemuselo něco sednout.. Lactibacílky bych z toho nejspíše nevinila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.6.11 13:40

Uvidíme, budu to sledovat. Možná to bude ten špenát.. Pije dost. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.6.11 16:09

Vilímko, naše malá začala mít zelenou stolici po tom,co jsem přestala kojit a přešli jsme na UM ,a to v 11.měs.,jinak byla v pohodě,nemyslím,že by ji něco trápilo.Měla jí třeba i 3-4 x za den, tak jsem se bála,aby to nebyl zánět střev,nebo tak něco.Ptala jsem se naší Dr.,ta mi doporučila právě laktobacílky,s tím, že to může být třeba jakoby alergie na kravs. mléko.Malá teda UM v podobě tekuté do pusy nevezme,má 2 jogurty denně a večer kaši z UM.Prý to stačí. :nevim: Ještě jí ho propašovávám do poledního jídla,když to jde.Jogurty jí už několik měsíců a zel. stolici neměla /teda ,pokud nejedla zrovna špenát :wink: /.Ta zel. stolice trošku ustoupila po těch laktobac., ale pořád ještě je,tak na střídačku s normální.Tak nevím…jak dlouho to může trvat :-? Taky by mě zajímalo, jakou s tím mají zkušenost ostatní maminy…jak dlouho to ještě tak „nechat“? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
24.6.11 21:12

Ahoj, stalo se mi to samé, malé jsem začla dávat laktobacílky (měla trochu řidší stolici), najednou snad druhý den se objevila zelená stolice, které je třeba plná plena:-OOO
Takže bych řekla, že je to po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect