Laktobacílky x Bio Gaia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
10.2.12 09:34

Ahoj, my Biogaia měli a mám dobrou zkušenost. Pokud máš někoho na slovensku, tak bych radila koupit tam vyjdou totiž jen cca 250Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.2.12 09:38
lucotek píše:
Spenata píše:
My dáváme Biogaia téměř úplně od začátku, malému byl asi týden a myslím, že je to tím, že nikdy na prdíky moc netrpěl. Bylo období, kdy vždy bobas po ránu i několik hodin tlačil a bylo vidět, že mu to není příjemné, ale neplakal. Po těch 3 měsících se to výrazně zlepšilo, ale kapičky dáváme do teď, malému je skoro 5 měsíců. Jsem rozhodnutá mu je dávat, dokud budu plně kojit, jsou prospěšné nejen na prdíky, ale probiotika podporují také imunitu. My naštěstí bydlíme na hranici s Polskem, takže máme kapičky levnější. Takže za mně mohu pouze doporučit :potlesk:
A kupujete v polsku 5ml, nebo 10?? A jaká je cena? Díky za info :) :) :)

tak jsem koukala a je pravda, že je to pouze 5ml, kupuje je manžel, já si cenu nepamatuju, zjistím, až se vrátí z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 10:08
Spenata píše:
lucotek píše:
Spenata píše:
My dáváme Biogaia téměř úplně od začátku, malému byl asi týden a myslím, že je to tím, že nikdy na prdíky moc netrpěl. Bylo období, kdy vždy bobas po ránu i několik hodin tlačil a bylo vidět, že mu to není příjemné, ale neplakal. Po těch 3 měsících se to výrazně zlepšilo, ale kapičky dáváme do teď, malému je skoro 5 měsíců. Jsem rozhodnutá mu je dávat, dokud budu plně kojit, jsou prospěšné nejen na prdíky, ale probiotika podporují také imunitu. My naštěstí bydlíme na hranici s Polskem, takže máme kapičky levnější. Takže za mně mohu pouze doporučit :potlesk:
A kupujete v polsku 5ml, nebo 10?? A jaká je cena? Díky za info :) :) :)
tak jsem koukala a je pravda, že je to pouze 5ml, kupuje je manžel, já si cenu nepamatuju, zjistím, až se vrátí z práce
Jde o to že mi už hodně maminek radilo koupit je v polsku nebo na slovensku a opravdu všude se jednalo o těch 5ml, a tady v lékárně koupíš 10, takže se mi to nevyplatí, když přičtu poštovné, nebo benzín…A ještě se budu znovu opakovat, spousta mamin řekla že jim kapky nepomáhají, a není se čemu divit, stačí jim půl hodiny v pokojové teplotě a kapky pozbývají účinnost, protože ty laktobacily teplem odumřou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.2.12 12:08
Sylk píše:
Ahoj, my Biogaia měli a mám dobrou zkušenost. Pokud máš někoho na slovensku, tak bych radila koupit tam vyjdou totiž jen cca 250Kč.

Jo, jenze to je cena za 5ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.2.12 13:31

Tak jsem v lékárně objednala… Tak snad pomůžou, bohužel budöu až v pondělí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 15:08
saiiimona píše:
Tak jsem v lékárně objednala… Tak snad pomůžou, bohužel budöu až v pondělí :-(
Napiš pak, zda pomohly, účinek by se měl dostavit zhruba do týdne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.2.12 15:13

Určitě dám vědět.. Jsem zvědavá, jestli se teď zlepší ta stolice, když vysadim laktobacílky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 15:26
saiiimona píše:
Určitě dám vědět.. Jsem zvědavá, jestli se teď zlepší ta stolice, když vysadim laktobacílky..
Držím pěsti :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
12.2.12 14:06

tak manžel kupuje balení 5ml v Polsku za 40 zlotých, což je zhruba 240 Kč,
teď jsem se bavila s kamarádkou a ta tvrdí, že je koupila v Hodoníně taky jenom 5ml a za skoro 600 Kč…možná se spletla a jeto balení 10ml, ale ona trvá na tom, že to je to malé balení......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.2.12 19:33
Spenata píše:
tak manžel kupuje balení 5ml v Polsku za 40 zlotých, což je zhruba 240 Kč,
teď jsem se bavila s kamarádkou a ta tvrdí, že je koupila v Hodoníně taky jenom 5ml a za skoro 600 Kč…možná se spletla a jeto balení 10ml, ale ona trvá na tom, že to je to malé balení......
Já tedy kupuji za 600, ale 10ml, myslím že u nás v lékárnách se 5ml balení neprodává…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí