Laktobacílky x Bio Gaia

1914
10.2.12 08:46

Laktobacílky x Bio Gaia

Ahojky holky, asi týden dáváme laktobacílky od Swissu, malá má úplně zelenou stoličku, tak je asi radši vysadím, teď nevím, jestli zkusit kapičky Bio Gaia, nebo jestli na to její tělíčko bude reagovat stejně, co myslíte? Přece jen je to investice, zkusila jsem už všechno, Bio Gaia je poslední možnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
10.2.12 08:58

Ahoj, tak mně se laktobacílky neosvědčily, ale bio gaia dávám už čtvrtou lahvičku. Je to jediné co Adámkovi pomáhá. Bolení sice ještě sem tam má, ale právě když jsem vynechala a chtěla ušetřit a koupila laktobacílky tak to byla hrůza, a já jsem za týden utíkala koupit kapičky. Ve čtyřech měsících jsem si řekla že už nebudou potřeba a zase jsem letěla je koupit, a mám opět klid. Je to sice investice, ale když jsem viděla jak se malej trápí tak mi to za to stojí, to si raději něco odepřeme. A mimochodem mně vadilo jak se ty laktobacílky nechtějí rozpustit, do teplýho čaje je dát nesmíš a v mlíku mi to nešlo, podotýkám že kojím. Tak snad ti to pomůže, držím pěsti,.. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.2.12 08:58

Já bych je teda nekupovala ,nám u syna vůbec nepomohli a jsou vážně drahé…jedině se mrkněte na Mimibazar tam se dají sehnat za půlku jsou sice určené pro Slovenský a Polský trh ale značka i složení je stejné. Ale já bych je už nekoupila po mých zkušenostech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.2.12 09:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
10.2.12 09:02

my Bio Gaia používali a bylo to jediné, co nám kdy pomohlo…pomáhali až tak za 10 dnů po prvním podání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.2.12 09:11

My dáváme Biogaia téměř úplně od začátku, malému byl asi týden a myslím, že je to tím, že nikdy na prdíky moc netrpěl. Bylo období, kdy vždy bobas po ránu i několik hodin tlačil a bylo vidět, že mu to není příjemné, ale neplakal. Po těch 3 měsících se to výrazně zlepšilo, ale kapičky dáváme do teď, malému je skoro 5 měsíců. Jsem rozhodnutá mu je dávat, dokud budu plně kojit, jsou prospěšné nejen na prdíky, ale probiotika podporují také imunitu. My naštěstí bydlíme na hranici s Polskem, takže máme kapičky levnější. Takže za mně mohu pouze doporučit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 09:12
Lenka-K-85 píše:
Já bych je teda nekupovala ,nám u syna vůbec nepomohli a jsou vážně drahé…jedině se mrkněte na Mimibazar tam se dají sehnat za půlku jsou sice určené pro Slovenský a Polský trh ale značka i složení je stejné. Ale já bych je už nekoupila po mých zkušenostech..
Ano, za půlku, ale poloviční balení, takže to vyjde na stejno, a vzhledem k tomu ,že se mají skladovat výhradně v ledničce, bych to nikdy neobjednala…Ber to jako že každýmu pomůže něco jinýho, my se bez nich neobejdem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 09:14
Spenata píše:
My dáváme Biogaia téměř úplně od začátku, malému byl asi týden a myslím, že je to tím, že nikdy na prdíky moc netrpěl. Bylo období, kdy vždy bobas po ránu i několik hodin tlačil a bylo vidět, že mu to není příjemné, ale neplakal. Po těch 3 měsících se to výrazně zlepšilo, ale kapičky dáváme do teď, malému je skoro 5 měsíců. Jsem rozhodnutá mu je dávat, dokud budu plně kojit, jsou prospěšné nejen na prdíky, ale probiotika podporují také imunitu. My naštěstí bydlíme na hranici s Polskem, takže máme kapičky levnější. Takže za mně mohu pouze doporučit :potlesk:
A kupujete v polsku 5ml, nebo 10?? A jaká je cena? Díky za info :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
10.2.12 09:16

My jsme s Bio Gaia začali a neměnila bych.. necelý týden teda trvalo, než se efekt dostavil, ale od té doby jsem neznala brek kvůli bolení bříška.. Používali jsme je asi do 3 měsíců, než se začal sám pohybovat a už nebyly potřeba. Takže za mě - jedině ty :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.2.12 09:16

V Polsku je to myslím taky jen těh 5ml, vychází to cenově na stejno tam a u nás.. Tak my Bio Gaiu zkusíme a doufám, že už opravdu pomůže a zelená stolička zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.2.12 09:17

Já Bio Gaiga kupovala v polsku 5 ml za cca 200 Kč.No ale že by nám nějak zázračně pomohly,to ne,ale i lactobacily neměly téměř žádný účinek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.2.12 09:18

Taky vam Bio Gaia tak blbe kapou? Nebo jsem jen ja natrefila na nekapajici lahvicku… mam u toho vzdycky desny nervy nez nakapu tech 5 kapicek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 09:19
saiiimona píše:
V Polsku je to myslím taky jen těh 5ml, vychází to cenově na stejno tam a u nás.. Tak my Bio Gaiu zkusíme a doufám, že už opravdu pomůže a zelená stolička zmizí…
Adámkovi zelený kakání zmizelo, i když mi doktorka řekla že to ničemu nevadí :) , u nás šlo spíš o ty strašný koliky :zed: :zed: Jak jsem řekla já to zkusila taky jako poslední možnost, už ve třech týdnech a fakt pomohlo, akorát dodržuj skladování v lednici, nenechávej třeba zapomenutý na stole, kapni do pusinky 5 kapiček a hned šup do lednice, jinak ty bacily pochcípají :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.2.12 09:20
74paja píše:
Taky vam Bio Gaia tak blbe kapou? Nebo jsem jen ja natrefila na nekapajici lahvicku… mam u toho vzdycky desny nervy nez nakapu tech 5 kapicek :cert:
Mně kapou dobře, když je napřed protřepu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.2.12 09:30
lucotek píše:
Lenka-K-85 píše:
Ano, za půlku, ale poloviční balení, takže to vyjde na stejno, a vzhledem k tomu ,že se mají skladovat výhradně v ledničce, bych to nikdy neobjednala…Ber to jako že každýmu pomůže něco jinýho, my se bez nich neobejdem.

já to taky beru psala jsem že „já bych je po mých zkušenost nekoupila“ a já tenkrát (3 roky zpět) kupovala u nás balení 5ml a platila jsem je přes 400.- ,takže ani nevím že ted se dělají 10ml .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí