Lamelové rošty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
847
12.3.09 17:25

Ja myslim, ze jsou lepsi ty prkynka nez sebelepsi lamelovy rost. To prohybani je pro pater fakt hruza a pak to naprosto degraduje zdravotni matraci. My ted vymenujem lamely za obycejna prkynka a mame to ozkousene. Manzela nikdy nebolely zada az ted kdyz zacal spat na tech lamelovych rostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.09 09:39

Jsem zmatená taky, v obchodě s matracemi jsem byla informována, že „prkýnka“ jsou víceméně takové provizorium - dokud nenašetříte na něco lepšího nebo tam, kde přespáváte občas: chata, chalupa. A teď se v tom někdo vyznejte!!!

• Citovat
  • Upravit
2389
13.3.09 14:04

Jsem zmatená stále.

Anonymní: prkýnka jako provizorium to ti můžou v krámě nakecat, aby z Tebe vytáhli víc peněz a koupila jsi lamelové - může a nemusí to tak být, čert aby se v tom vyznal.

Z logického hlediska se přikláním k těm prkýnkům - je fakt, že je to pevné a vzdušné zároveň a když na to koupím silnou a kvalitní matraci, tak to musí být o.k. né

Na druhou stranu - ty lamelové vypadají na oko, že to musí být kvalitní a super spaní, ale…

No, příští týden navštívím spací studio a uvidím co mi poví.

Všem děkuji za názory a dám vědět jak jsem nakonec dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
17.3.09 19:40

Dolio, určitě dej vědět, jak jsi dopadla. A prodavačům nevěř všechno! Já jsem si do první ložnice na vřelé doporučení prodavače koupila lamelové rošty a na ně pružinové matrace!!! Představ si!!! Ještě teď se za tu blbost stydím, ale vůbec jsem se předem o tohle nezajímala a prodavači jsem věřila. Byla to jedna velká katastrofa!!!! Takže pružinové matrace po pár měsících letěly a rošty za chvíli po nich.
A nemluvím jen z vlastní zkušenosti o těch prkýnkách - oba moji bráchové taky vyměnili super drahé a polohovací lamelové rošty za obyčejná prkýnka, protože super hyper drahé zdravotní matrace v kombinaci s roštem ztrácely na účinnosti. Takže doporučuji - co ušetříš na roštech, vraž do matrací. Hlavně ale pod ně dej prkýnka ;)
Tak ať dobře vybereš a sladce se ti pak chrupká bez bolavých zad!!! (Jo, a o sexu na lamelách ani nemluvím!!!!! :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
19.3.09 09:43

Tak jsem v pondělí večer zajela do centra spaní, řekla jasně stručně co chci a během 30minut bylo vybráno - údajně dobře. Když mi to nebude vyhovovat tak to poletí oknem :D

rošt:
http://www.matrace-monet.cz/…ur-5v-1.html

matrace:
http://www.matrace-monet.cz/…ce-kaja.html

cca za měsíc to budu mít doma, tak pak dám vědět, jak se na tom spí.....

Děkuji ještě jednou za Vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.3.09 10:18

Doufam, ze budes spokojena, ale nevim jak si muze matrace zachovat ergometrickou podporu tela, kdyz lezi na perovacich rostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.3.09 19:40

Dolio, ty jsi nepoučitelná!!!! Tolikrát to bylo odzkoušené a tolik lidí se zklamalo… A ty jsi stejná jako já - necháš se ve slabé chvilce ukecat prodavačem ;) :lol:
Ne - já doufám, že budeš spokojená a bude se ti krásně chrupkat!!!!
Jinak ale souhlasím s poslední poznámkou Bubiny - jak ta matrace „může zachovat ergometrickou podporu tela“, když je pod ním taková hrůza - to mi teda můj selský rozum nebere. Jo, a rošt mám doma podobný ;)
Tak snad se jeho nedostatky projeví až po delší době, ať si aspoň začátky užíváš. Nebo ještě líp - ať se nedostatky neprojeví vůbec a ty jsi maximálně spokojená ;) Ale já jsem fakt ohledně této věci skeptik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.3.09 20:22

Prave manzel z posty dotahl ta latkova prkynka !!! Konecne se poradne vyspime. V praci to konzultoval s kolegy a vsichni se shodli, ze lamely jsou des bes. Ono to chvili je prima spani, ale pak kazdy prozre. Hodne stesti NEPOUCITELNA :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.3.09 22:26

Bubinko, LÁTKOVÁ PRKÝNKA? Tak teď jsem zas mimo obraz já 8O Myslela jse, že jsme celou dobu mluvily o prkýnkách ze dřeva?!? (Popravdě - se slovem PRKÝNKO si ani jiný materiál nespojuju.) Tož sa pochlub, co to ten manžel z pošty přinesl?
A ještě k těm lamelám - říkám si, proč to kua furt vyrábějí, když to stojí za h… Nechápu. Asi kvůli takovým, jako je naše NEPOUČITELNÁ :lol:
(Pardon za nevyřčené, leč myšlené sprosté výrazy.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
20.3.09 10:19

Čau holky, tady NEPOUČITELNÁ :D :D :D jsem se hezky pobavila při pátku -děkuji

No, prostě jsem se nechala ukecat a už to neřeším, řeším teď důležitější věci, než pitomý rošty.

Určitě dám vědět kdy lameláky poletí z okna :D :D :D

všem děkuji za rady, které jsem nedbala. Prostě si to musím vyzkoušet, jinak tomu neuvěřím, že je to na ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.3.09 19:40

Čauky Dolio :D Tak až tě začnou bolet záda, tak si na nás vzpomeň a pisni ;) No, možná si na nás vzpomeneš už po pár vášnivých nocích, protože, jak jsem už psala, jako trampolína ty rošty fungují báječně :lol:
Tak ať dobře slouží!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.3.09 22:50

Ahojte holky, taky řešíme postele a souhlasím, že záleží na prodavači. Ta naše mi potvrdila, to co tu píšete (takže bude asi v pohodě), a to že důležitá je matrace a nejlepší rošt jsou pevná prkýnka v rámu. Jinak doporučte mi matraci? My dnes lehli do Pur pěny a bylo to skvělé, jenže mne odradila její slova, že zrovna ten typ, co jsme si vybrali, udržuje teplo a někteří zákazníci si stěžují, že se potí a to je budí ze spánku.

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
22.3.09 18:43

Nejsou to látkové rošty, ale LAŤKOVÉ rošty - ja to psala bez diakritiky jako latkove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.3.09 21:17
Bubina píše:
Nejsou to látkové rošty, ale LAŤKOVÉ rošty - ja to psala bez diakritiky jako latkove :D

Bubi, tomu říkám vykojený mozek 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wayra
2.6.11 12:11

Také jsme se nechali ukecat prodavačkou. Chtěli jsme tvrdé matrace a nakonec máme doma cosi z pěny, měkké je to jak vodní postel a spát se na tom nedá. Ale hlavně, že je to ortopedické. Pod tím máme klasický laťkový rošt. Když jsem si stěžovala prodavačce - chce nás ukecat a lamelový rošt, že prý tak budou matrace tvrdší. Myslím, že si z nás asi utahuje, protože logicky to pak bude celé ještě měkčí a pružnější. Jediné východisko vydím v hustějším laťkovém roštu. (Nyní tam jsou mezery asi 10cm, což se mi zdá moc.)Nebo už mám vybrané ty nejlevnější tvrdé matrace. Ach jo. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný