Lamelové rošty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wayra
2.6.11 12:13

Taky jsem si to mohla o sobě přečíst, omlouvám se za hrubky. Holt kojím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Chicklet
6.2.13 12:36

Rošt

Ahoj, nedavno jsem řěsila podobny problém. Na lamelový rošt, 17 let stary, jsem koupila koupila latex matrace 20cm silne. No a vysledek žadny, zada nas boli dal. Nikdo v žadne diskusi něreši, že i rošty je po čase třeba vymenit. Ty naše tenkrat nebyly z nejlevnějšich a to nejsme cvalici. Kvalita latexu šla mezi tou dobou take kamsi… Na starych jsme se nepotili a pena byla jaksi hutnejsi, no nicmeně po 16 letech se proležely.

• Citovat
  • Upravit
12.2.14 13:25

Dobrý. My máme doma polohovací rošt, protože si s manželem v posteli rádi čteme. Řekla bych, že je docela kvalitní, když si uvědomím, že nese skoro přes 100 kilo živé váhy a ještě nerupnul :D Navíc vůbec nebyl drahý. Koupili jsme ho zde: http://www.zdravotni-matrace-postele.cz/…-90x200.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
30.3.14 20:12

@Julie.strhova Jak dlouho tyto rosty mate? Mame neco podobneho cca 4 roky. Nastavitelnost tuhosti v bederni oblasti uz je pro nas nemozna, protoze mame popraskany vsechny ty plastovy posouvatka. Zatim je lepim paskou a hledam nejaky novy rost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.4.14 16:54

My máme lamelové polohovací a nemůžu si je vynachválit. Kór když běží nějaký seriál v televizi, jen madlem posunu a už čučím :-) teď jsem našla v akci: http://www.i-matrace.cz/…s-hn-200x90/ a přemýšlím že je koupím i rodičům. Nemůžeme mít luxus jen my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.12.16 12:04

Střední klasika vyhovuje

Zdravím, k TV do ložnice jsem manželku neukecal, takže jsme zvolili klasický nepolohovací rošt, ale ne takový ten „pár prkýnek svázaných“, nýbrž SIMPACK . A musím říct, že vydrží opravdu hodně :cert: Ještě nám nepraskl a to už je let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný