Lamotrigin Mylan Actavis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1182
8.1.16 20:27

Určitě bych na sebe nenechala křičet..možná by měly zauvažovat o změně léků nebo to mohly oni poplést nechápu to dnešní zdravotnictví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 20:46

Já byla tak překvapená, že jsem nestihla ani reagovat :) :) Teď 14. jdu na kontrolní eeg, tak si vydupu, ať mi ty testy udělají znovu, že se mi to nelíbí.. A díky, holky. Vůbec mě nenapadla varianta, že by mohlo dojít k záměně, tajně v to doufám :)

• Citovat
  • Upravit
15814
8.1.16 21:57
@Anonymní píše:
Nikdy mi tyhle odběry nedělaly :(
Ale ještě mě napadá, stimulují mě na ivf, píchám 5 injekcí denně a do toho jako bonus atb, tak jestli tyhle „dobroty“ ten lamictal prostě nepřebíjí?
A jsem stejného názoru, i já umím přiznat chybu :)
A děkuji za tvůj čas a odpověď :)

tak stimulace je úplně mimo můj obor, ale co tak vím, tak kombinovaná hormonální antikoncepce může účinky lamotriginu výrazně snižovat - takže tady bych se určitě poradila s lékařem, jestli je hormony u IVF taky nesnižují. ale tohle by měli tví lékaři (jak gynekolog, tak neurolog) vědět už před zahájením IVF, aby se léčba vzájemně dobře zkombinovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.1.16 21:50

To já znám to občas člověk nestíhá vůbec… doktoři no…ale příště se na to připravte a nenechte si to líbit ;) změnila bych dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.18 17:07

Dotaz

Dobrý den, mám dotaz kdo ma zkušenosti s přípravkem lamotrigin actavis, jde mi o to jaky má vliv na udržení váhy a zda tento přípravek nemá vliv na váhu a nepřibývá se při jeho užívání na váze? Děkuji za jakoukoliv reakci. Jaroslav V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.18 17:17

Neužívala jsem jej dlouho, ale u mne léky této kategorie neměly na váhu vliv.

• Citovat
  • Upravit
1137
4.2.18 17:45

Já užívám tedy jiný preparát s lamotriginem (Lamictal) a ten na váhu vliv nemá, nic nepozoruju, beru ho už 8 let v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.2.18 18:13

Lamotrigin nemá vliv na váhu. Brala jsem ho 1 rok. Speciálně jsem se na to ptala několika odborníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty