Laparoskopie mimoděložní - co dál?

34
7.5.20 13:39

Laparoskopie mimoděložní- co dál?

Ahoj holky, minulou nedeli jsem mela bolesti podbrisku a slo to do zad, jela jsem na pohotovost a mimodelozni tehu..ihned laparoskopie, ale vejcovod ponechali. V pondeli me pustili domu..hcg kleslo z 320na 207.Nespinila jsem, nekrvacela, nic..ale v puli tydne jaem zacla mit tehu priznaky..v pondeli 4.5.kontrola ve spitale a hcg stouplo tyden po laparoskopii z 207 na 600..takze pruserPuatili me domu, ze mam dojit 5.5.na novy odber a to uz hcg skoro 900.Pravdepodobne mi tam neco nechali. Takze nova laparoskopie avejcovod sel ven.Den po operaci hcg z 900 na 378.Muj dotaz, ted, treti den spinim, je to v poradku? Mam sileny strach ze za tyden pujdu na novy odber a hcg zase poroate, ze neco zprasili.Ze uz to neni mozne? Bojim se.Mam ted po laparce ocekavat spineni a treba krvaceni? Dekuji holky zlate za odpovedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
7.5.20 13:54

@Misssssu Mno.. co si za sebe pamatuji tak po odebrani vejcovodu jsem spinila a pak po nejake dobe nastoupila menstruace ale nebylo to v radu dnu..Po odebrani vejcovodu kde embryo hnizdilo se nemusis narustu bat, ted uz ti koluje v krvi jen zbytkove hcg ktere postupne klesne..nema uz z ceho rust..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.5.20 13:58

@Reaskiller Dekuji za odpoved.Jsem z toho minuleho tydne dost rozhozena..dve laparoskopie behem par dnu..Moc moc dekuji, pokusim se uklidnit ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
7.5.20 15:06
@Misssssu píše:
@Reaskiller Dekuji za odpoved.Jsem z toho minuleho tydne dost rozhozena..dve laparoskopie behem par dnu..Moc moc dekuji, pokusim se uklidnit ;) :srdce:

To chapu, ono to je na psychiku „Jak delane“.. dve laparky nejsou nic moc, ja mela v prubehu 24 hodin taky dve a rozhodne bych jednu ozelela.. ikdyz narkozu miluji ale otvirat me nemusi 2× :)

Ten klid prijde sam.. nenut to.. je Pravda, ze ted uz neni moc co resit protoze vejcovod je venku, embryo taky a nic se nemuze stat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.5.20 15:14

@Reaskiller Dekuji,dekuji..hodne jsi me uklidnila :kytka: Kdyz Ti odebrali vejcovod, zkousela jsi prcka? Ja jsem hodne chtela mimco, ale ted uz mam strach, ze se to bude opakovat..nevim, jestli to jeste risknout.Je mi 34 a v listopadu jsem mela SP a ted tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
7.5.20 23:02

@Misssssu Ahoj, uff, to sis teda „užila“. Já měla mimoděložní 2×, u prvního jsem krvácela už před laparkou a ještě asi 3 dny po laparoskopii, ale u druhého jsem začala krvácet asi 4 den po laparoskopii, prý je to normální, když klesne HCG. Taky jsem z toho byla vykulená a vystresovaná, jestli zase není něco špatně. Snad už to teď bude dobré! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.5.20 09:31

@lachi Jejky,to me mrzi, ze sis to takhle musela prozit dvakrat. Strasne se bojim zkouset dalsiho prcka, mam strach, ze bude dalsi mimodelozni, uz bych to nechtela :,( Skoda, ze se tomu neda nejak zabranit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty