Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Lidl, zrovna včera jsem je pekla k obědu. Zatím se mi nestalo, že bych v nich narazila na pomleté křupky a podobné bordýlky.
Kupovane jsou umelina. Udelej si cas a vytvor domaci. My jsme meli v nedeli. To se neda srovnat.
Je to sice pilacka, nez udelas zaklad na masovou omacku a syrovy besamel. Domaci jsou proste domaci. Nebo si objednej v restauraci v okoli a vyzvedni si je, kdyz se tobe nechteji delat.
Ale na mrazeny polotovar bych se vykaslala.
@Kelsey píše:
Kupovane jsou umelina. Udelej si cas a vytvor domaci. My jsme meli v nedeli. To se neda srovnat.
Je to sice pilacka, nez udelas zaklad na masovou omacku a syrovy besamel. Domaci jsou proste domaci. Nebo si objednej v restauraci v okoli a vyzvedni si je, kdyz se tobe nechteji delat.
@Kelsey píše:
Tady jdeš hlavou proti zdi, jsme opravdu Lidl nation, stačí jen dobře zabalená sr4čka a čecháčci si pomlaskávají.
Lidl, kaufland ty jsou uplne ty stejne, jen jiny prebal a asi jsou „nejlepsi“. Z tesca jsou hrozne koreneny.
Tak teď jsme dojedli ty z Lidlu a za mě paráda, chutny mi mnohem mnohem víc i než ve vyhlášené lasagnerii!
@Zumpa Nevidím nic špatného na tom, že si lidé občas koupí polotovar, kdybych si je chtěla koupit v restauraci nebo si je uvařit, určitě to udělám i bez nevyžádaných rad.
@Mamca_1234 píše:
Tak teď jsme dojedli ty z Lidlu a za mě paráda, chutny mi mnohem mnohem víc i než ve vyhlášené lasagnerii!
Poraď prosim vyhlasenou lasagnerii, dík.
@Mamca_1234 píše:
@adresa Třeba lasagneria na Korunní v Praze
První v Googlu, že ![]()
No tu čistě náhodou znám. Diky synovi. Mají i veggie lasagne. Nevím, jestli je nejvyhlasenejsi, jak píšeš, ale kdybys psala pravdu, že lasagne z marketu jsou mnohem lepší, tak šly teda v Korunni s kvalitou hodně dolů. Až někam pod zem. K protinožcům. Když teda polotovar z Lidlu je mnohem lepší.
Jinak nic proti polotovarum. Ani proti googlovani ![]()
@Mamca_1234 píše:
@Zumpa Nevidím nic špatného na tom, že si lidé občas koupí polotovar, kdybych si je chtěla koupit v restauraci nebo si je uvařit, určitě to udělám i bez nevyžádaných rad.
Já v tom také nic nevidím špatného, sám jsem to bohužel ochutnal. A je to fakt odpad. Než si to dát znovu k večeři, tak raději jdu spát bez večeře.
@adresa Proč první v googlu? V lasagnerii jsem byla loni a opravdu mi jejich boloňské extra nechutnaly, muž měl quattro formagi a ty byly trošku lepší, ale nic kam bychom se museli vracet.
Opravdu mi chutnaly ty z Lidlu více i muži… Nebo zpochybníte i toto?
@adresa Kdyby se jiný podnik v Praze zaměřoval na lasagne, věřím, že jsem ho navštívila jako milovník lasagní. Ale Lasagneria je jediná. Případně budu ráda za doporučení, kam si v Praze zajít na vynikající lasagne.
@Mamca_1234 píše:
@adresa Proč první v googlu? V lasagnerii jsem byla loni a opravdu mi jejich boloňské extra nechutnaly, muž měl quattro formagi a ty byly trošku lepší, ale nic kam bychom se museli vracet.Opravdu mi chutnaly ty z Lidlu více i muži… Nebo zpochybníte i toto?
Napsala jsem, že pokud
„lasagne z marketu jsou mnohem lepší, tak šly teda v Korunni s kvalitou hodně dolů. Až někam pod zem. K protinožcům. Když teda polotovar z Lidlu je mnohem lepší.“
A tak to prostě je. Jsem mlsna, jejich lasagne jsem jedla několikrát, vždy byly nesrovnatelné s těmi z Lidlu.
Pokud jste to měli naopak, platí výše citované.
A že nevěřím? Nevěřím. Psala jsi o nejvyhlasenejsich lasagneriich, ale znáš jen jeden podnik, který se jmenuje Lasagnerie. Ale to je jedno.
Jinak, ano, podnik s názvem Lasagneria je asi jen jeden, ale na velmi dobré lasagne se dalo zajít i jinam, jenže se to na googlu těžko pozná, když v názvu podniku to není ![]()
A protože mám lasagne ráda, tak jsem se zeptala na ty „nejvyhlasenejsi lasagnerie“.