Látkování - začátečník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
26.1.15 13:07

@Kapaz Já už nic dodávat nebudu, Ugluk Tě zásobila informace dostatečně a vyčerpávajícně. :mrgreen: Jen chci říct, že Bamboolik je opravdu dobrá volba a myslím, že budeš spokojená. Já taky začala látkovat až druhé s tím, že na noc taky dávám papír a mám převážně právě Bamboolik a jsem opravdu spokojená. Vlastně teď ani nic jiného nepoužívám, sahám pořád po něm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.15 14:18

Ahoj holky, prosím o radu… hlavně vy, kdo používáte plenky Pop-in.. k čemu je uvnitř plenky na zadní straně suchý zip??Když je má mimčo oblíknuté, musí ho přece škrabkat na zádíčka? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.3.15 14:22

@kubikuli Když pereš, tak tam chytíš suché zipy, aby se Ti nelepily na zbytek prádla.
Při nošení přes něj natáhneš tu nacvakávací vkládačku. Osobně mě teda ale Pop-in extra nenadchly, nešla bych do nich jako do hlavní výbavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.15 14:26
@Svistice píše:
@kubikuli Když pereš, tak tam chytíš suché zipy, aby se Ti nelepily na zbytek prádla.
Při nošení přes něj natáhneš tu nacvakávací vkládačku. Osobně mě teda ale Pop-in extra nenadchly, nešla bych do nich jako do hlavní výbavy.

Přijde mi to zbytečné… vždyť si zipy nalepím normálně dopředu, jako když je plenka oblečená.. akorát musím tu vkládačku odcvaknout :-( což mi přijde zbytečné. Mám teda jenom dvoje, ale zase se mi líbí ty gumičky u nožiček.. ať dělám co dělám, tak třeba Anavy mi stále protíkají a pořád jsme celý mokrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.3.15 14:31

@kubikuli Když je nalepíš dopředu, jako když je plenka zapnutá, tak se Ti ty svrchňáky vevnitř pořádně nevyperou. Gumičky se mi líbili taky, ale kluk z nich byl otlačený, i když nebyl tlusté dítě a v půl roce z nich vyrostl (a to byl fakt mrńavé mimino). navíc mi nepřijdou extra savé.
S Anavamy zkušenost nemám. Pokud chceš nějaký SIO systém, zkoušela jsi bamboolika nebo Petit Lulu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.15 15:11

@Svistice Bamboolika ani petit lulu nemám.. Mám jen anavy, Popinky a Batolini. Z těch SIO. Jinak pár svrchňáčků.. Popravdě nevím, jestli ještě dál kupovat a zkoušet :roll: Ty anavy jsou fajn, ale kolem těch nožek to prostě teče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
22.3.15 15:48

Casteji prebalovat???Nikdy se mi nestalo, aby protekl.MAme popolini a disanu, a to velmi stare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.15 15:56

@toooja myslím, že přebaluji dost často…ono se to někdy stane i po půl hodince… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
22.3.15 16:15

:think: skoda by bylo, kdyby jste skoncili kvuli tomu slatkovanim.JA osobne tak spokojena, ze moc lituji, ze mne kamoska u prvniho decka odmluvilo od tohoto, a latkovat jsem zacala az s druhym ditetem! Snad to vychytate!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.15 16:20

@toooja No snažím se… pořád zkouším přecvakávat patentky, abych to nějak lépe utáhla a na druhou stranu to malé nebylo nepříjemné.. ale když už po třetí převlékám, tak mám chuť s tím švihnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.3.15 16:27

@kubikuli Opravdu dítěti nemusí sedět zvolený typ plenky. navíc mi přijde, že pokud je plena na patentky, tak ji nikdy nedotáhneš tak dobře, jako plenku na sucháč.
A co varianta kalhotkovky + svrchňáky? Misto SIO/AIO (ty mi obecně moc savé nepřijdou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.15 16:33

@Svistice Dávám do svrchňáčků jen klasické čtvercovky. A bambusové plenky. Protože jsme jich hromadu dostali. Ty nám zatím neprotekly, tak používám nejvíce tuto variantu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.3.15 16:46

@kubikuli Tak hlavně, že je varianta, která vyhovuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
22.3.15 18:36
@Svistice píše:
@kubikuli Opravdu dítěti nemusí sedět zvolený typ plenky. navíc mi přijde, že pokud je plena na patentky, tak ji nikdy nedotáhneš tak dobře, jako plenku na sucháč.
A co varianta kalhotkovky + svrchňáky? Misto SIO/AIO (ty mi obecně moc savé nepřijdou).

to mi pripada fakt dobra rada! Mne take sio nepripadli dobre.Sice malo pracne, ale nam lezi.Ja pouzivam na suchy zip a svrchnaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
22.3.15 20:30

Jestli mas od Anavy verzi Easy (AIO, proste ne delene kalhotkovky a svrchnaky), tak se tomu protekani moc nedivim, dceri to delalo taky a byla ciste vina na nekompatibilite teto plenky a meho ditete, zadne jine nikdy neprotekaly, tyto vzdy. Nerikam, ze jsou to spatne pleny, jsou dost chvalene, ale dceri vyslovene nesedly, prodala jsem je.
Pop-in jsem mela rada na mele miminko, bohuzel casem prestaly savosti stacit (treba Bamboolik SIO mi saly vyrazne vic) a hlavne z nich vyrostla velikostne.

Takze jestli ti neco nevyhovuje, tak to nepouzivej, nic se nedeje, ber systemy, ktere ti prijdou OK. Mozna se to casem zmeni - ditko meni proporce a bude potrebovat pleny vyrazne savejsi, tak treba casem zas neco prikoupis. Osobne neznam moc lidi s aspon prumerne velkymi detmi, kdo by Pop-in pouzival dele jak rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí