Látkování - začátečník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3686
22.1.15 21:44

@ugluk Geniální. (jakto, že jsem tuhle sadu nenašla? :think: ) koupím a snad i časem dokoupím. :lol: díky moc za rady! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.1.15 21:46

Holky a máte nějaký tip na svrchnáky, co dobře sedí hubeňourům..syn má něco přes 7kg na 72cm..občas nám AIO protečou kolem nožiček a to je máme na nejužší zapínání..teď jsme pořídila svrchnáky a i na nejmenší zapínání jsou velké- -10kg..kdybyh koupila menší velikost, jsou krátké a proteou vrchem:-(
Jinak látkujeme právě pro výše uvedené problémy spíš nadoma a na krátké procházky..látkovali jsme v létě - vícevsrstevné+svrchňáky Bambino mio, z nich vyrostl, teď AIO různych značek, nejčastěji BabaBoo(dostala jsem)..
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.1.15 21:51

@lentilka248 bohuzel, my jsme jen o trosku vyssi a mame skoro 10 kg, takze my mame od svrchnaku spis otlacene spicky na stehynkach :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
22.1.15 21:54

@Kapaz protoze ted prechazeji ze stareho na novy web, ktery zatim jede v provizornim rezimu a je dost slozite se v nem zorientovat, snad bude brzy lepe ;)

@lentilka248 hmmm, asi neporadim, neb jsem mela prvnich par mesicu maleho puclika a potom vzorne tabulkove dite :think: AIO musi opravdu sednout, protoze tam jsou jen jedny gumicky, u svrchnaku bych zkusila neco s dvojityma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.1.15 23:44

Děkuji..tak asi vezmu ty vicevelikostni od Bamboolik, vypadají sympaticky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
23.1.15 00:04

@lentilka248 kdyz by nesedly, prodas s minimalni ztratou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.1.15 00:18

@ugluk nebo do nich doroste.do konce plenkování času dost, malý má 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
23.1.15 07:22

@lentilka248 jo, dceri to trvalo vic jak do dvou a pul let :? coz nikomu nepreju, ale tak zas pak uz to slo rychle a pred tretima narozeninama je nepotrebuje ani na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.1.15 11:36

@ugluk no ja chci zkusit v létě nocnik, nenápadně a uvidime..ale s druhým uz chci latkovat více..asi nebudu ortodoxní latkarka, budu střídat i u druhého..ale uz teď je příjemné, že mam balik papirovek na měsíc a půl..první byl nejedlik nespavec, resp. pořád je a ja nějak neměla energii se v tom nějak orientovat a pouzivala jen to, co jsem dostala, případně odkoupila stejnou značku..teď uz jsem chytřejší a vím co a jak..navic se nám teď latkovky hodí, alespoň při prvních chodicich pokusech padá do měkkého:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
23.1.15 11:50

@lentilka248 jo, ja zkousela nocnik snad co se posadila, ale v jejim pripade nic, akorat na nem sedela a smala se :) Ale rozhodne nechci pusobit jako odstrasujici pripad, vetsina deti v mem okoli to zvladla driv.
S tim padanim do mekkeho souhlas, tam jsem ten polstrovanej zadecek ocenila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.1.15 17:32

@ugluk no já raději nikomu nic neříkám, jako prvorodičkám, když vyzvídají něco o dítěti-my měli vše jinak, jak se traduje..dítě dlouhé, extrahubené, blinkací, nespící, jedlo často, ted pro změnu nejí vůbec..to by se polekaly, chuderky..ale to už jsem hodně mimo téma..
nočník u nás zatím funguje jako nákladní autíčko, zatím nepokřtěn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
23.1.15 17:37

@lentilka248 vid, kdyz uz si clovek neco vyzere, tak na co stresovat ostatni. Kdyz obcas pozoruji nase radici dite, spis uklidnuju, ze znam i dost hodnych a sporadanych :mrgreen: Nas nocnik byl pokrten ve dvou letech (po vic jak rocnim radostnem vysedavani na nem) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.1.15 18:35

Někdo jste se tu zmínil o možnosti vícevrstvé plenky popřípadě i kalhotky si ušít? Tušíte z čeho a jak??
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.1.15 20:09

@Sunnny podivej se na www.sijemdetem.cz, tam se to da vsecko zjistit. Ja jsem si tam vyhlidla bambusove frote bud jednostranne nebo oboustranne. Co se tyce vv, jsou to akorat dve vrstvy sesite k sobe, nekdo stredni cast vycpe jwste jednou vrstvou, ale pro me je to zbytecna komplikace, radsi tu vkladacku mrsknu navrch az bude potreba. Je tam navod i na kalhotkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.1.15 20:52

Dík kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie