látkovky se neosvědčily

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
19.3.09 14:54

Zdenkak, připadáš mi jako přesědčená látkařka, tak si zopakuj, proč vlastně chceš používat látkovky a zku to ještě jednou 8) Já bych pro změnu zkusila tu nejlevnější variantu - kvalitní svrchní kalhotky, mám ráda Imse Vimse, ale taky se chválí Bummis nebo Baby Lucy, ty jsou dost levné + čtvercovky, ty doma určitě máš a můžeš tam přidat vkládačku od Popolini. Koupila bych dvoje kalhotky různých značek, to není zas taková investice, se dvěma čtvercovkama to není velký balík a na spaní bych používala Popolini. Navíc předpokládám, že nezůstaneš u jednoho dítěte, tak si ty náklady děl počtem plánovaných dětí, to dobře odhání výčitky :lol:
A souhlasím s Lentilkou, nejlepší je žádná plena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
20.3.09 14:29

znovu díky za tipy a rady (a povzbuzení :wink: ). Každopádně se díky této debatě ten můj problém trochu víc konkretizoval - mám pocit, že hlavní problém je ve svrchňácích. Myslím, že kdybych pořídila nějaké měkčí, tak by to bylo o dost lepší. Tentokrát si to ale osahám, zkusím najít nějaký shop, kde to mají (nevíte o nějakém v Praze?).
Zakládám novou diskuzi na svrchňáky, ať se to neplete sem. Budu moc ráda, jestli mi tam také poskytnete radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.3.09 16:31

Kamený obchod, píše teda prodejní sklad má www.ditevsatku.cz na Letné a pak www.latkovky.cz na Praze 4, tam si to můžeš osahat. Jsem z Prahy, ale menší velkosti kalhotek jsem zrovna půjčila švagrové. Myslím, že na Popoliny ti jiné kalhotky moc nesednou, ale můžeš tam dávat čtvercovky. Hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí