Lavičky v Praze ve tvaru
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tedy takhle choulostivá otázka do pléna si opravdu zaslouží anonym. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla, že tyhle lavičky jsou v troji u řeky, udělali je nedávno. Busem na podhori a pak kolem řeky smer k psimu útulku.
- Citovat
- Upravit
@Fee-bee píše:
Tedy takhle choulostivá otázka do pléna si opravdu zaslouží anonym.
To víš, pak ji tam někdo uvidí, hned bude vědět že to je ona, a začne se jí ptat, zda její starej porad tak hlasitě prdi a zda už mu přešel ten prujem a zda ji dává více peněz, když ji dosud přidával 5000 k rodičáku. Uslyší to druhej kolemjdoucí, začne ho opravovat, že přece ale její starej ted dela za sotva průměrnou, spravuje barak po babičce a chodí v pátek večer na pivo, tak co by jako ještě chtěla, ze ji to má stačit, stočí se to ke covidu a válce na Ukrajině, vjedou si tam do fousu, ona bude volat městaky a všecko jim to bude muset odvykladat sama cely třikrát. A přitom ona si tam chtěla jen vklidu posedět a knížku počíst
![]()
Příspěvek upraven 25.09.23 v 14:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To by mě zajímalo co todle zas stalo peněz. Naposled udělali v Dejvicích tu skvělou lavicku ala prkno pritluceny k soudku a vůbec to nebyl tunel jak svin za stovky tisíc
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevíte v Praze někdo o laviče ve tvaru lehátka. Nevím jak ti popsat. S dítětem jsem byla v parku kde byly veřejné lavičky.
Bylo to pomalu jak lehátko pro dva, nebo jak „manželské“ křeslo. Moc se mi to líbí a vím pouze o jednom místě v Praze kde to je a ráda bych se dozvěděla zda to je ještě někde
Přišlo mi to hrozně hezký. Užasné místo na čtení knihy třeba..:) díky. Prosím anonym jinak smazat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A toto je prosim kde?
Už jsem to tu psala výše (neanonymně), je to jedno z těch zmíněných míst. Nechci to psát znovu, kvůli spojení bydliště (a vlastní fotky) s nickem.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Dobrý den, nevíte v Praze někdo o laviče ve tvaru lehátka. Nevím jak ti popsat. S dítětem jsem byla v parku kde byly veřejné lavičky.
Bylo to pomalu jak lehátko pro dva, nebo jak „manželské“ křeslo. Moc se mi to líbí a vím pouze o jednom místě v Praze kde to je a ráda bych se dozvěděla zda to je ještě někde
Přišlo mi to hrozně hezký. Užasné místo na čtení knihy třeba..:) díky. Prosím anonym jinak smazat