Lavičky v Praze ve tvaru

Anonymní
25.9.23 12:42

Lavičky v Praze ve tvaru "lehátka"

Dobrý den, nevíte v Praze někdo o laviče ve tvaru lehátka. Nevím jak ti popsat. S dítětem jsem byla v parku kde byly veřejné lavičky.
Bylo to pomalu jak lehátko pro dva, nebo jak „manželské“ křeslo. Moc se mi to líbí a vím pouze o jednom místě v Praze kde to je a ráda bych se dozvěděla zda to je ještě někde
Přišlo mi to hrozně hezký. Užasné místo na čtení knihy třeba..:) díky. Prosím anonym jinak smazat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3689
25.9.23 12:44

Tedy takhle choulostivá otázka do pléna si opravdu zaslouží anonym. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.9.23 13:00

Já bych řekla, že tyhle lavičky jsou v troji u řeky, udělali je nedávno. Busem na podhori a pak kolem řeky smer k psimu útulku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.23 13:05

@Svetluska55 diky! ;)

• Citovat
  • Upravit
1161
25.9.23 13:38

Na Vítkově, kousek od památníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
25.9.23 13:41

Stromovka za Šlechtovkou u rybníků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
25.9.23 13:55

U meandrů Rokytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
25.9.23 14:09

Máte někdo fotku? Nejsem z Prahy, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.23 14:18

@klamonožka tam prave chodim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.23 14:23
@Darkandeep píše:
Máte někdo fotku? Nejsem z Prahy, tak jsem zvědavá :D
  • Citovat
  • Upravit
14639
25.9.23 14:35
@Fee-bee píše:
Tedy takhle choulostivá otázka do pléna si opravdu zaslouží anonym. :nevim:

To víš, pak ji tam někdo uvidí, hned bude vědět že to je ona, a začne se jí ptat, zda její starej porad tak hlasitě prdi a zda už mu přešel ten prujem a zda ji dává více peněz, když ji dosud přidával 5000 k rodičáku. Uslyší to druhej kolemjdoucí, začne ho opravovat, že přece ale její starej ted dela za sotva průměrnou, spravuje barak po babičce a chodí v pátek večer na pivo, tak co by jako ještě chtěla, ze ji to má stačit, stočí se to ke covidu a válce na Ukrajině, vjedou si tam do fousu, ona bude volat městaky a všecko jim to bude muset odvykladat sama cely třikrát. A přitom ona si tam chtěla jen vklidu posedět a knížku počíst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.09.23 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30931
25.9.23 14:35
@Anonymní píše:

To by mě zajímalo co todle zas stalo peněz. Naposled udělali v Dejvicích tu skvělou lavicku ala prkno pritluceny k soudku a vůbec to nebyl tunel jak svin za stovky tisíc :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
25.9.23 14:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevíte v Praze někdo o laviče ve tvaru lehátka. Nevím jak ti popsat. S dítětem jsem byla v parku kde byly veřejné lavičky.
Bylo to pomalu jak lehátko pro dva, nebo jak „manželské“ křeslo. Moc se mi to líbí a vím pouze o jednom místě v Praze kde to je a ráda bych se dozvěděla zda to je ještě někde
Přišlo mi to hrozně hezký. Užasné místo na čtení knihy třeba..:) díky. Prosím anonym jinak smazat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.23 20:31
@Anonymní píše:

A toto je prosim kde?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.23 20:50
@Anonymní píše:
A toto je prosim kde?

Už jsem to tu psala výše (neanonymně), je to jedno z těch zmíněných míst. Nechci to psát znovu, kvůli spojení bydliště (a vlastní fotky) s nickem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.