Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1271
3.10.15 18:29

@barce tak jedna kamarádka byla na hotelu Luisa a nedoporučuje, byla tam zima a druha na hotelu Sevilla a byla spokojena, maji tam bazén a vyřivku, jídlo taky super, tak zkus se podívat na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.3.16 10:29

Ahojky holky je tu někdo kdo jede do lázních v květnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.3.16 10:53

Jak Vám dlouho trvalo vyřízení lázní? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
23.3.16 21:12

@Leník 12 Ahoj. Já teda do lázní nejedu, už mám dětičky po lázních :) Po tom co jsem odnesla papíry na pojišťovnu, mě přišlo schválení za 6 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.3.16 12:38

Holky nemá prosím někdo kupon do lázních? Jedu tam začátkem června..jede někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.4.16 16:29

Ahoj holky, léčím se neplodností, dnes jsem ve svém car dostala doručení na lázně, pro svou dr. Na jak dlouho se lázně píší? Měla jsem za to, že na 4 týdny a pak mi zase někde vyběhl článek, že jen 3 týdny, jsem z toho blázen. Chci jet až na přelomu srpna a září, to ale asi tak dlouho moje dr odkládat nebude, že? Děkuji vám za odpověď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.4.16 17:11

To myslím záleží na lázních. Za mě se nemohl vybírat termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
21.4.16 21:29

@LevanduleKo Ahoj. Myslím, že do lázní musíš jet do 3 měs. Byla jsem tam před 2r. a jezdilo se na 3týdny, ale pokud v tom termínu dostaneš MS, tak můžeš zažádat o prodloužení na 3dny. Já jsem žádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.4.16 21:40

Ahojky :) moje mamca jezdí do Klimkovic s mým bráchou skoro každý rok, ale je pravda že jsou ubytováni na dětském oddělení. Jinak prostředí se mi vždycky moc libilo a i přístup pracovníků je na vysoké úrovni :-) s dojížděním domů do Ostravy to nakonec dopadlo tak, že se jim ani do města nechtělo, protoze každý den měli nějaké procedury, tak z toho byli hodně unavení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.5.16 12:49

Holky díky za odpovědi, lázně už mám rezervované, nastupuji 26.6. jede v tomto termínu také některá z vás do Františkových?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.6.16 17:43

Mě klepne - dneska jsem volala do Frantovek (příští týden bych měla vědět, zda mi lázně přiklepnou či ne) a ono není v mém termínu volný 2lůž. pokoj. A to chtěla jet mamka se mnou jako samoplátce. Na druhém místě mám Klimkovice. Blbé je, že je mám 40 minut od bydliště. Ach jo chce se mi brečet- jsem se tak těšila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
19.6.16 14:39

Katkadu - kam teda nakonec pojedeš? to je mi líto, snad se ještě nějaký pokoj uvolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.6.16 15:41

V pondělí to jde reviznímu lékaři. ˇříkali, že do konce týdne to budu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
19.6.16 22:51

Aha já mám nástup do Klimkovic 1. července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.6.16 10:01

Ahojky holky jede někdo do Frantiskových lazni poprve? Písněte do zpravy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí