Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barce tak jedna kamarádka byla na hotelu Luisa a nedoporučuje, byla tam zima a druha na hotelu Sevilla a byla spokojena, maji tam bazén a vyřivku, jídlo taky super, tak zkus se podívat na netu..
@Leník 12 Ahoj. Já teda do lázní nejedu, už mám dětičky po lázních
Po tom co jsem odnesla papíry na pojišťovnu, mě přišlo schválení za 6 dnu.
Holky nemá prosím někdo kupon do lázních? Jedu tam začátkem června..jede někdo taky?
Ahoj holky, léčím se neplodností, dnes jsem ve svém car dostala doručení na lázně, pro svou dr. Na jak dlouho se lázně píší? Měla jsem za to, že na 4 týdny a pak mi zase někde vyběhl článek, že jen 3 týdny, jsem z toho blázen. Chci jet až na přelomu srpna a září, to ale asi tak dlouho moje dr odkládat nebude, že? Děkuji vám za odpověď ![]()
@LevanduleKo Ahoj. Myslím, že do lázní musíš jet do 3 měs. Byla jsem tam před 2r. a jezdilo se na 3týdny, ale pokud v tom termínu dostaneš MS, tak můžeš zažádat o prodloužení na 3dny. Já jsem žádala.
Ahojky
moje mamca jezdí do Klimkovic s mým bráchou skoro každý rok, ale je pravda že jsou ubytováni na dětském oddělení. Jinak prostředí se mi vždycky moc libilo a i přístup pracovníků je na vysoké úrovni
s dojížděním domů do Ostravy to nakonec dopadlo tak, že se jim ani do města nechtělo, protoze každý den měli nějaké procedury, tak z toho byli hodně unavení ![]()
Holky díky za odpovědi, lázně už mám rezervované, nastupuji 26.6. jede v tomto termínu také některá z vás do Františkových?
Mě klepne - dneska jsem volala do Frantovek (příští týden bych měla vědět, zda mi lázně přiklepnou či ne) a ono není v mém termínu volný 2lůž. pokoj. A to chtěla jet mamka se mnou jako samoplátce. Na druhém místě mám Klimkovice. Blbé je, že je mám 40 minut od bydliště. Ach jo chce se mi brečet- jsem se tak těšila. ![]()
Katkadu - kam teda nakonec pojedeš? to je mi líto, snad se ještě nějaký pokoj uvolní
V pondělí to jde reviznímu lékaři. ˇříkali, že do konce týdne to budu vědět.
Ahojky holky jede někdo do Frantiskových lazni poprve? Písněte do zpravy..