Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mafuli píše:
Jak často je vlastně nárok na lázně?
Byvalo to co 2roky cca, ale musis mit diagnozu. ja bych s neplodnosti jela jen do Frantisek, pripadne Marianky. Maji tam hodne dobre procedury a hlavne i fajn na psychiku, v Klimkovicich nemasporadne kam zajit, jeden velky areal, pokud muzes pozadala bych jeste o zmenu, byt 3-4tydny tam tak nevim oo bych delala. Frantisky byly pro me jedna krasna dovolena ![]()
Pro mě to byla taky krásná dovolená hlavně psychicky jsem se dala do pořádku ![]()
@KLaudie723 moc dekuju za radu. Pohyb mi vubec neva, ale nekolikrat uz sem byla v jinych laznich a vim, ze je super mit co nejvic veci pod jednou strechou. Uz jen kvuli spatnymu pocasi a i se tim neplytva cas
Holky tam mi schvalili Frantiakovi lazne…pred cca 18dny jsem nesla navrh na pojistovnu a pred trema dnama jsem si volala a mam to schvalene…za jak dlouho se mi z lazni ozvou?
Jsem od včerejška v Ghoete FL a dostala jsem poukaz. Kdo bude chtít predam, poslu ![]()
@KLaudie723 ahoj, mas ještě k nabídnutí poukaz do Pawlika? Děkuji
Holky dá se jet (a má smysl) jet do lázní v době, kdy budu brát Visanne kvůli zaléčení endometriózy (budu v podstatě v umělém přechodu, bez menzes)?
Děkuji ![]()
Obnovuji téma:
mám schvalné lázně do Klimkovic, ale kdyz jsem tam dnes volala řekli, že prost týden před nástupem mi zavolají, že mam nastup.
Jsem pracující, za mě takhle ze dne na den nemá kdo pracovat… odhlásit si pacienty, volat jim, at nechodí, atd.
Jak to probíhalo u vas?
Nemá některá nahodou nastup do Klimkovic lázní někdy od 4.7.??
Ahoj, nemela byste prosim nektera poukaz do Metropolu? Maminka se chysta po onko lecbe do Fr. Lazni. Dekuji predem za pripadnou sz.
Obnovují. Kam jet raději? Dle fotek se mi Klimkovice moc nelíbí ale zas je nam rozhodně blíž ![]()
@šmoulililinka záleží s čím tam jdeš. Jestli na podporu otěhotnění tak jednoznačně FL.