Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To mam v podobnem terminu, jaks to mela ty?
No tesim se, i kdyz mi prijde blbost, nastupovat v patek:-)
Já to měla 11.10.-8.11. a první den mě uvítal sněžením
Včera jsem slyšela odhad, že dle kočičí srsti bude letos hodně dlouhý a teplý podzim ![]()
V pátek nastoupíš, při troše štěstí se ještě ten den dostaneš k dr. pro rozpis, v sobotu dopoledne dáš první procedury, v neděli se seznámíš s městečkem a nejbližším okolím, v klidu si to tam prozkoumáš, no a v pondělí hurá do láznění ![]()
Holky, tak u mne maličká změna, nastupuji od 2 dny dříve - v neděli 18.9. ![]()
Mončo, super, tak se uvidíme o trochu déle ![]()
Silvi tak to je fakt síla. Bohužel ale asi to tak bude jak píše ugluk ![]()
Hoky ještě se chci zeptat, do kolika hodin vám psali, ať dojedete do lázní? Mi poslali dopis od 11:00-13:00. Kdyby náhodou měl vlak zpoždění, nebude problém, když dojedu po 13:00??? Nevíte některá?
Ja sem v puvodnim terminu mela pocit, ze se uvidim se vsemi, tak jsem rada, ze mi alespon nekdo zbyl ![]()
ahoj holky asi to s tou pojišťovnou opravdu je-mě už tady nic nepřekvapuje ![]()
Zupe…tak pokud mě to klapne, přijedu o čtyři dny pozdji než ty
![]()
Zupe - opravdu nastupuješ v pátek?? Gynekologické nástupy jsou od pondělí do středy
![]()
jinak v Isisu budeš spokojená, jídlo je fakt bomba
![]()
Myško, nebude, akorát už nedostaneš oběd ![]()
Veko, já nastupovala tehdy v neděli a když jsem se na to ptala, říkali mi, že den nástupu je prakticky libovolný. Ještě v tu neděli jsem šla k dr. a od pondělního rána hned začala s procedurama.
Me rikala, ze jako klient ZPMVCR muzu nastoupit kdykoli. Fakt nastupuju v patek.
K tomu mám takovou historku, byla to akorát neděle, kdy se běžela Velká pardubická, kterou jsem od svých 12 let když už zmeškala osobně, aspoň jsem musela zapnout televizi a koukat se. K doktorovi (přes park) mě objednali na 15:30, dostih měl začít v 16:15 a vždycky mívají nějaké zpoždění, tak jsem byla v klidu, že to stíhám. Nojo, jenomže doktor byl strašně pečlivý a když jsem ještě v 16:10 seděla s manželem na chodbě, bylo mi do breku. Můj pohotový muž zavolal tatínkovi, co na to doma taky vždycky kouká, ten dal mikrofon telefonu k repráku televize a já tam seděla s mobilem u ucha a celý dostih si poslechla v přímém přenosu „rozhlasově“. Váňa tehdy vyhrál pošestý, jsem to nemohla rozdýchat, tlak někde v horoucích výšinách, slzy v očích, napůl nepříčetná a v ten okamžik se otevřely dveře do ordinace a dr. si mě pozval dovnitř. Měřil mi tlak, hodně podezíravě na mě koukal, tak jsem mu to musela objasnit, že jinak jsem docela normální a v pohodě, no naštěstí byla jeho dcera fanynkou do koníčků a v Pardubicích musela být ten den osobně, tak měl pro mě naprosté pochopení ![]()
No já když jsem se teď do lázní objednavala, tak mi hned hlásily, že nástupy dělají po-st. A i v hotelu to vidím, že nové holky nastupují v po-st.
Ale třeba to na teda každá pojišťovna jinak.