Které lázně po slepáku

242
15.5.14 16:17

lázně po slepáku

Holky, byl někdo v lázních po operaci slepého střeva? do kterých se jezdí? které byste doporučily? (asi Luhačovice a Františkovy že?) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.5.14 16:17

@mokan Františkovy.. Jinak já měla jet, nakonec mi to zamítli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
15.5.14 16:18
@martina.se píše:
@mokan Františkovy.. Jinak já měla jet, nakonec mi to zamítli :nevim:

a proč Vám to zamítli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.14 16:19
@mokan píše:
a proč Vám to zamítli???

nevím :nevim: já byla dost mladá, asi měli pocit, že to nepotřebuju. Takže tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
15.5.14 16:20

Já byla ve frantiskovych lázních, bylo mi 13 let takže jsem tam byla v dětské léčebně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
15.5.14 16:21

Já jsem byla v Klimkovicích. Ale teď prý dávají lázně po slepáku spíš výjimečně. Každopádně držím palec, byl to prima relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 16:22

Mně vyoperovali slepák v deseti letech. Když se mamka ptala mého dětského doktora, zda bych měla jet do lázní, tak řekl, že to není třeba. Za dalších osm let se můj gynekolog divil, že jsem v lázních nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.5.14 16:25

Taky jsem byla ve Františkových Lázních - operace v červenci 1997, lázně leden/únor 1998, potřebovala jsem, abych je absolvovala ve zkouškovém a ne v době školy. Švagrová byla v Klimkovicích u Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
15.5.14 16:25
@betuska.bathory píše:
Mně vyoperovali slepák v deseti letech. Když se mamka ptala mého dětského doktora, zda bych měla jet do lázní, tak řekl, že to není třeba. Za dalších osm let se můj gynekolog divil, že jsem v lázních nebyla.

já mám po operaci asi 6 týdnů, je mi 31 a mám 1 dítě. Obvoďák mi hnedka říkal, že kvůli dalšímu těhotenství se to doporučuje tak mi hned vypsal žádanku a napsal tam Františkovy nebo Luhačovice… tak uvidím jak to výjde… Jinak o druhé mimčo se už snažíme, tak snad nezapadnu dřív, to by mi potom asi pobyt zrušili… netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
15.5.14 16:27
@kikinka7550 píše:
Já byla ve frantiskovych lázních, bylo mi 13 let takže jsem tam byla v dětské léčebně

Taky tak :) jrn jsem tam byla ve 14 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.14 16:27
@betuska.bathory píše:

můj to samé - mi totiž ve 12cti slepák praskl. Byla jsem měsíc ve špitálu, ale lázně mi stejně nedali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
15.5.14 16:28

Ja byla v 15 v Mariankach, hned po operaci, nejak mam dojem, ze mi to vyrizovala gynekolozka…ale nejsem si jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.5.14 16:31

Já byla v r. 1996 a o lázních nepadla ani zmíňka, nikde jsem nebyla :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.5.14 16:39
@martina.se píše:
nevím :nevim: já byla dost mladá, asi měli pocit, že to nepotřebuju. Takže tak ;)

Jsem na tom stejně jako ty, když jsem později dvakrát spontálně potratila, ptal se mě doktor jestli jsem byla po slepáku v lázních, že by to mohlo mít spojitost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
15.5.14 16:41
@rozmary píše:
Jsem na tom stejně jako ty, když jsem později dvakrát spontálně potratila, ptal se mě doktor jestli jsem byla po slepáku v lázních, že by to mohlo mít spojitost :nevim:

u mě to samé - několik sp i zt :think: a dr taky dumal, proč mi tam tehdy neposlali - že ty lázně by pomohli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí