Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky, byl někdo v lázních po operaci slepého střeva? do kterých se jezdí? které byste doporučily? (asi Luhačovice a Františkovy že?) díky
@mokan Františkovy.. Jinak já měla jet, nakonec mi to zamítli ![]()
@martina.se píše:
@mokan Františkovy.. Jinak já měla jet, nakonec mi to zamítli
a proč Vám to zamítli???
@mokan píše:
a proč Vám to zamítli???
nevím
já byla dost mladá, asi měli pocit, že to nepotřebuju. Takže tak ![]()
Já byla ve frantiskovych lázních, bylo mi 13 let takže jsem tam byla v dětské léčebně
Já jsem byla v Klimkovicích. Ale teď prý dávají lázně po slepáku spíš výjimečně. Každopádně držím palec, byl to prima relax.
Mně vyoperovali slepák v deseti letech. Když se mamka ptala mého dětského doktora, zda bych měla jet do lázní, tak řekl, že to není třeba. Za dalších osm let se můj gynekolog divil, že jsem v lázních nebyla.
Taky jsem byla ve Františkových Lázních - operace v červenci 1997, lázně leden/únor 1998, potřebovala jsem, abych je absolvovala ve zkouškovém a ne v době školy. Švagrová byla v Klimkovicích u Ostravy.
@betuska.bathory píše:
Mně vyoperovali slepák v deseti letech. Když se mamka ptala mého dětského doktora, zda bych měla jet do lázní, tak řekl, že to není třeba. Za dalších osm let se můj gynekolog divil, že jsem v lázních nebyla.
já mám po operaci asi 6 týdnů, je mi 31 a mám 1 dítě. Obvoďák mi hnedka říkal, že kvůli dalšímu těhotenství se to doporučuje tak mi hned vypsal žádanku a napsal tam Františkovy nebo Luhačovice… tak uvidím jak to výjde… Jinak o druhé mimčo se už snažíme, tak snad nezapadnu dřív, to by mi potom asi pobyt zrušili… netuším…
@kikinka7550 píše:
Já byla ve frantiskovych lázních, bylo mi 13 let takže jsem tam byla v dětské léčebně
Taky tak
jrn jsem tam byla ve 14 ![]()
@betuska.bathory píše:
můj to samé - mi totiž ve 12cti slepák praskl. Byla jsem měsíc ve špitálu, ale lázně mi stejně nedali ![]()
Ja byla v 15 v Mariankach, hned po operaci, nejak mam dojem, ze mi to vyrizovala gynekolozka…ale nejsem si jista.
Já byla v r. 1996 a o lázních nepadla ani zmíňka, nikde jsem nebyla
![]()
@martina.se píše:
nevímjá byla dost mladá, asi měli pocit, že to nepotřebuju. Takže tak
Jsem na tom stejně jako ty, když jsem později dvakrát spontálně potratila, ptal se mě doktor jestli jsem byla po slepáku v lázních, že by to mohlo mít spojitost ![]()
@rozmary píše:
Jsem na tom stejně jako ty, když jsem později dvakrát spontálně potratila, ptal se mě doktor jestli jsem byla po slepáku v lázních, že by to mohlo mít spojitost
u mě to samé - několik sp i zt
a dr taky dumal, proč mi tam tehdy neposlali - že ty lázně by pomohli ![]()