Lázně pro děti - dýchací cesty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9762
19.11.24 23:22

@allyna Žádanka by byla vhodná, ale může dát i PLDD. Jen byste si okopírovala nálezy od současného alergologa.

Pro oblast Moravy a Slezska je nejvyšší pracoviště imunologie v Brně (https://www.fnusa.cz/…i-informace/).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
20.11.24 07:52

A co nosní mandle? U dcery jsem zažívala podobné stavy, byla jsem zoufalá. Nosní m andli jsem po přesvědčování nechala odstranit v šesti letech a od té doby se to lepšilo. Zánět uší jen jednou, sem tam rýma a kašel ale bez atb. Taky brala čtyři roky Bronchovaxom. Dnes už má deset let a skoro vůbec nemarodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.11.24 07:56

@Kejt

Na ORL nám nosní mandlí kontorlovali a říkala že není vůbec zvětšená že je v pořádku tak nevím jestly by to i stim mohlo souviset když je v pořádku.
Bronchovaxom jsme ještě neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
20.11.24 08:28

Dcera měla časté záněty uší, jakmile začala rýma, bylo jasný, co přijde. Nosní mandli také neměla nějak velkou, jen lehce, spíš se tam držely ty bacily. Pak to nabralo spád takový, že měla zánět každých čtrnáct dní, takže pořád jsme byli na ORL. Špatná tympano křivka z neustálých zánětů, takže Dr. mi řekla, že může mít trvale poškozený sluch, pokud na tu mandli nepůjde. Při operaci se uvažovalo i grometách, ale nakonec je nedostala. Takže to byla poslední kapka a na operaci jsem ji dala. Ta byla také až na třetí pokus, byla pořád na hromadě. Nakonec to vyšlo až v červenci, když nebyla v kolektivu. Píšu jen mé zkušenosti a chápu, že je to na palici.
Ve školce taky neustále chyběla, měli různá divadýlka, představení, vánoční nadělování…o vše přišla, taky mi to bylo strašně líto. Na druhou stranu, jsem ráda, že ve škole už to bylo lepší, protože dohánět učivo, také není žádný med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
20.11.24 09:05

Lazne Jesenik, čistý vzduch, lázně na kopci.
Dolní Lipová vedle Jeseniku, u lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
20.11.24 09:08

https://www.priessnitz.cz/cz/pocasi/
Lázně Jeseník jsou prostředím s unikátním složením a kvalitou vzduchu, jenž má velice příznivý účinek na lidské zdraví. V rámci výzkumů byl prokázán pozitivní vliv tohoto klimatu na onemocnění štítné žlázy, dýchacích cest i psychických poruch. Zajímavostí je, že v areálu našich lázní byly naměřeny částice mořského vzduchu, které se sem dostaly se severním prouděním od Baltského moře a přispívají tak ke zdejšímu jedinečnému léčivému klimatu.

Zdejší klima je ideální k provádění venkovních pohybových aktivit a dechových cvičení na přírodních terasách. Ovzduší v lázních se řadí mezi nejčistší v Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
20.11.24 09:24

Lazne pro děti na dýchací soustavu:

• Janské Lazne /oblast Krkonose/
  • Jesenik a Lipová
  • Kynžvart
  • Luhačovice

Ozdravovny nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
20.11.24 09:38

Dětské ozdravovny a dětské odborné lecebny https://www.vzp.cz/…tske-lecebny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
20.11.24 09:42
@andelka83 píše: Více

EDEL je známější, ale nejsou to lázně.
Dětská odborná lecebna na dýchací potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9762
30.3.25 09:13

@allyna
Hezký den, chtěl jsem psát zprávu, ale máte mě v blokaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.3.25 15:16

@Doctus

Dobrý den, snad jsem na to přišla a odstranila jsem blokaci.

Děkuji za upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+