Léčba boreliózy atb

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
60142
14.9.16 09:49
@Doctus píše:
@kattie
Jsou naše LF horší než zahraniční? 8o

System prakticke vyuky urcite. Ale tak to prece vidis, kdyz ses podruhe v sestaku, ne? :mrgreen:

• načítám...
9734
14.9.16 09:51

@Baba
Nepoučitelná, možná na tom něco pravdy bude, že (některé) ženy mají jen půlku mozku… Opakování ročníku jsi zažila ty minimálně 2×, co? :jazyk: Tak co, tleskali ti u zkoušek? :think:

Praktická výuka je asi horší než v zahraničí, bohužel.

• načítám...
60142
14.9.16 09:53
@Doctus píše:
@Baba
Myč ani mič jako samostatné slovo v češtině neexistuje. :jazyk:No raději to ani nepiš, abych smíchy nespadl ze židle. Jen tak mimochodem, taky píšeš do zpráv Lassegue negat. nebo negativní? :think:

Ani, ani. Pise se to totiz Lasegue.
A mic si napsal ty, frajere. Misto abys priznal chybu, tak se ztrapnujes vymluvami. Chlapaaaackyyyy :palec:

• načítám...
9734
14.9.16 09:54

@Baba
No vidíš, jako jedna z mála píšeš správně s jedním s. Většina píše tupě se dvěma. Nenechala se nachytat.

• načítám...
11482
14.9.16 09:54

@Baba Ale má obě půlky mozku :D, na rozdíl od nás :mrgreen:

• načítám...
60142
14.9.16 09:56
@Doctus píše:
@Baba
Nepoučitelná, možná na tom něco pravdy bude, že (některé) ženy mají jen půlku mozku… Opakování ročníku jsi zažila ty minimálně 2×, co? :jazyk: Tak co, tleskali ti u zkoušek? :think:Praktická výuka je asi horší než v zahraničí, bohužel.

Tvuj projev nepusobi jako od medika, a ani nevis, ve kterem rocniku vlastne ses :roll:
Jasne, ze studujes medicinu :hug:

• načítám...
9734
14.9.16 09:57

@Baba
Já to vím velice dobře. To jen tobě se to možná někdy pletlo, když sis nějaký ten ročník zopakovala. Tak aspoň jsi měla šanci naučit se věci pořádně. Bohužel to nějak nevyšlo. Mrzuté, že?

• načítám...
60142
14.9.16 09:57

A tleskani u zkousek? :mrgreen: Boze. V rocniku sem mela genialniho kluka, ktereho prestali zkouset kolikrat uz v pulce prvni otazky, ale nikdo mu nikdy netleskal. To je jak z blbyho filmu :jazyk: Nebo velikasskeho snu :twisted:

• načítám...
9734
14.9.16 09:59

@Baba
Takže nezažila. No já se ani nedivím. :zed:

• načítám...
60142
14.9.16 10:01
@Doctus píše:
@Baba
Já to vím velice dobře. To jen tobě se to možná někdy pletlo, když sis nějaký ten ročník zopakovala. Tak aspoň jsi měla šanci naučit se věci pořádně. Bohužel to nějak nevyšlo. Mrzuté, že?

Tak proc si psal, zes sel do sestaku uz loni?

• načítám...
9734
14.9.16 10:03

@Baba
A proč bych to nenapsal? Copak mám napsat i jméno, příjmení a trvalé bydliště? :roll: A ještě vás pozvat na kávu? :roll:

• načítám...
60142
14.9.16 10:04
@Doctus píše:
@Baba
No vidíš, jako jedna z mála píšeš správně s jedním s. Většina píše tupě se dvěma. Nenechala se nachytat.

Pekne chabej pokus zamaskovat chybu :twisted: Blbe si to psal uz 8/2015. To ses vymlouval, zes to odvodil z vyslovnosti :mrgreen:

• načítám...
60142
14.9.16 10:05
@kattie píše:
@Baba To je dobrej nápad :mrgreen: ale já budu asi spíš kardiochirurg, to mě láká víc :D Ale je skvělé, kolik možností se nabízí…

A miss Wirld k tomu :mrgreen:

• načítám...
9734
14.9.16 10:06

@Baba
Ty jsi vážně na hlavu. Kdybys byla dobrá neuroložka, tak bys to poznala. Tehdy jsme o tom diskutovali, v záplavě Lassegueových manévrů všude možně jsem se naučil psát tam jen jedno s. Za to děkuji tomu, kdo mě na to upozornil.

• načítám...
11482
14.9.16 10:07

@Baba Co budeš ty? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast