Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Baba
Nepoučitelná, možná na tom něco pravdy bude, že (některé) ženy mají jen půlku mozku… Opakování ročníku jsi zažila ty minimálně 2×, co?
Tak co, tleskali ti u zkoušek? ![]()
Praktická výuka je asi horší než v zahraničí, bohužel.
@Doctus píše:
@Baba
Myč ani mič jako samostatné slovo v češtině neexistuje.No raději to ani nepiš, abych smíchy nespadl ze židle. Jen tak mimochodem, taky píšeš do zpráv Lassegue negat. nebo negativní?
Ani, ani. Pise se to totiz Lasegue.
A mic si napsal ty, frajere. Misto abys priznal chybu, tak se ztrapnujes vymluvami. Chlapaaaackyyyy ![]()
@Baba
No vidíš, jako jedna z mála píšeš správně s jedním s. Většina píše tupě se dvěma. Nenechala se nachytat.
@Doctus píše:
@Baba
Nepoučitelná, možná na tom něco pravdy bude, že (některé) ženy mají jen půlku mozku… Opakování ročníku jsi zažila ty minimálně 2×, co?Tak co, tleskali ti u zkoušek?
Praktická výuka je asi horší než v zahraničí, bohužel.
Tvuj projev nepusobi jako od medika, a ani nevis, ve kterem rocniku vlastne ses ![]()
Jasne, ze studujes medicinu ![]()
@Baba
Já to vím velice dobře. To jen tobě se to možná někdy pletlo, když sis nějaký ten ročník zopakovala. Tak aspoň jsi měla šanci naučit se věci pořádně. Bohužel to nějak nevyšlo. Mrzuté, že?
A tleskani u zkousek?
Boze. V rocniku sem mela genialniho kluka, ktereho prestali zkouset kolikrat uz v pulce prvni otazky, ale nikdo mu nikdy netleskal. To je jak z blbyho filmu
Nebo velikasskeho snu ![]()
@Baba
A proč bych to nenapsal? Copak mám napsat i jméno, příjmení a trvalé bydliště?
A ještě vás pozvat na kávu? ![]()
@Baba
Ty jsi vážně na hlavu. Kdybys byla dobrá neuroložka, tak bys to poznala. Tehdy jsme o tom diskutovali, v záplavě Lassegueových manévrů všude možně jsem se naučil psát tam jen jedno s. Za to děkuji tomu, kdo mě na to upozornil.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat