Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Doctus píše:
Zkoušky v posledních 2 ročnících nejsou stejné na všech fakultách. Novinka?A jinak… doufám, že v nemocnici jen uklízíš. Svými neznalostmi bys v roli zdravotníka ohrozila lidské životy.
Jaksis me pri zadne neznalosti nenachytal. Zato ja tebe nachytala u lzi a nesmyslu. No a ty diagnozy taky nejsi schpen uvest.
@Baba Čti pořádně. Chápu, dyslektikovi to dělá problémy. Víš vůbec, jak vzniklo etymologicky slovo dyslexie? ![]()
@Baba píše:
Jaksis me pri zadne neznalosti nenachytal. Zato ja tebe nachytala u lzi a nesmyslu. No a ty diagnozy taky nejsi schpen uvest.
Divíš se, proč na akutní CMP MRI. DWI mód MRI považuješ možná za nadávku…
Na obrnu lícního nervu dáš glukokortikoidy a hurá domů.
Vůbec tě nenapadne, proč bys měla volat ORL.
@Baba píše:
Jojo, to vis ze jo. Asi sis spletl rimskou ctyrku a petku, co?
A ja nemyslela zrovna 5. a 6. rocnik
Já a plést se? Nejsem ty.
@Baba
Narážím na to, že ses ptala na diagnózy, které by po nasazení kortikoidů vedly ke smrti. To už jsem ti napsal.
@Doctus píše:
@Baba
Narážím na to, že ses ptala na diagnózy, které by po nasazení kortikoidů vedly ke smrti. To už jsem ti napsal.
Ne, nenapsals ani jednu jedinou. Tak koho zabije 100mg kortoidu v tabletce?
Akorat to okecavas, odpoved nikde.
A na zadnou mou neznalost si nenatrefil, furt akorat pises o svych domenkach. Co vim nebo delam, netusis.
@Doctus píše:
@Baba
Schválně jsem se díval do příspěvku. Na otázku který ročník zněla má odpověď pátý.![]()
Takže když tě nic nenapadá u zevního zvukovodu, ORL vyšetření, tak by sis měla vyhledat něco o Ramsay Huntovu syndromu. Při podání glukokortikoidů bez antivirotické clony pacienta zabiješ.
A druhá diagnóza? Reaktivace herpetické infekce po podání kortikoidů. Nabízí se i získaná toxoplasmoza a další.
A ty jsi v práci, nebo doma? Psát si v pracovní době na emiminu…
A toto je jako co? ![]()
@Doctus píše:
A toto je jako co?
A, to sem prehlidla. Ty zabiju 100mg Prednisonu per os?
To myslis vazne? No tak teda jo
Boze. Takze vlastne furt nic.
@JituleF píše:
@Doctus @Baba Nechcete si psát soukromé zprávy?
To víš, jedna osoba, která si hraje na doktorku, prostě nedokáže pochopit, že oslabením imunitního systému podáním kortikoidů se může uvolnit cesta k rozvoji virového onemocnění, které však doposud imunitní systém držel do určité míry na uzdě.
@Baba píše:
Ne, nenapsals ani jednu jedinou. Tak koho zabije 100mg kortoidu v tabletce?
Akorat to okecavas, odpoved nikde.A na zadnou mou neznalost si nenatrefil, furt akorat pises o svych domenkach. Co vim nebo delam, netusis.
Jestě lepší než kortikoidy jsou antidepresiva, ty se dají předepsat na cokoliv. Stačí se kouknout na pacienta a selsou dedukcí odvodit že se jedné o psychosomatický problém ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat