Léčba boreliózy atb

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
60142
14.9.16 09:14
@Doctus píše:
@Baba
Proboha, ty jsi ale samice skotu domácího. :roll:

No a? Klidne napis krava, me je to celkem u riti.
Tak si mas svoji identitu lip pamatovat. No jo, chybka se vloudila.
A jak to, ze ty nejses ve skole? :twisted: A me prudi, jestli nepisu v praci. Muzes byt v klidu, v praci fakt nejsem.

• načítám...
11482
14.9.16 09:15

@Baba Že tě baví si s ním psát. To nemá vůbec cenu, troll, co kopíruje části odborných textů a myslí si, že tím někoho ohromí. Ale ty jseš dost trpělivá i na jiných diskusích :D, já vím, nicméně tohle je skutečně ztráta času.

• načítám...
9734
14.9.16 09:15
@Baba píše:
A, to sem prehlidla. Ty zabiju 100mg Prednisonu per os? 8o To myslis vazne? No tak teda jo :mrgreen: Boze. Takze vlastne furt nic.

Doporučuji vhodnější dioptrickou korekci. Příspěvek velký jako kráva a ona si toho nevšimne.

• načítám...
9734
14.9.16 09:17
@kattie píše:
@Baba Že tě baví si s ním psát. To nemá vůbec cenu, troll, co kopíruje části odborných textů a myslí si, že tím někoho ohromí. Ale ty jseš dost trpělivá i na jiných diskusích :D, já vím, nicméně tohle je skutečně ztráta času.

A hele, další vědma… :roll: Ukaž mi jediný příspěvek, který je kopírovaný. Děkuji.

• načítám...
60142
14.9.16 09:17
@Doctus píše:
To víš, jedna osoba, která si hraje na doktorku, prostě nedokáže pochopit, že oslabením imunitního systému podáním kortikoidů se může uvolnit cesta k rozvoji virového onemocnění, které však doposud imunitní systém držel do určité míry na uzdě.

Jasne. 100mg Prednisonu. Prosimte koukni na uptodate a Bellovu parezu :roll:
Tebe z mediciny vylili, tak si to kompenzujes takhle? Jednoho podobneho sem znala, medicinu studoval nekolikrat, chytrej, ale psychicky nemocny, vzdycky ho na konci studia vyhodili, protoze takovy clovek proste medicinu delat nemohl.

• načítám...
60142
14.9.16 09:21
@kattie píše:
@Baba Že tě baví si s ním psát. To nemá vůbec cenu, troll, co kopíruje části odborných textů a myslí si, že tím někoho ohromí. Ale ty jseš dost trpělivá i na jiných diskusích :D, já vím, nicméně tohle je skutečně ztráta času.
:mrgreen: Me to nekdy bavi. A potesilo me, ze to fakt neni medik. Myslela sem si to podle jeho prispevku, ale az ted to mam cerne na bilem :twisted:
A tak lidi jsou ruzni, neuspesni lidi si holt nekdy zijou svuj jiny, hezci zivot na internetu. Kde studuji medicinu a maji velky penis :mrgreen:
  • načítám...
9734
14.9.16 09:22

@Baba
To by se ti líbilo, co? Aby mě vylili. Jenže, drahoušku, takovou radost ti já neudělám. :mrgreen:

• načítám...
9734
14.9.16 09:23
@Baba píše: :mrgreen: Me to nekdy bavi. A potesilo me, ze to fakt neni medik. Myslela sem si to podle jeho prispevku, ale az ted to mam cerne na bilem :twisted:
A tak lidi jsou ruzni, neuspesni lidi si holt nekdy zijou svuj jiny, hezci zivot na internetu. Kde studuji medicinu a maji velky penis :mrgreen:

Tak tě to může těšit, že jsi tak natvrdlá. Černé na bílém? Ty jsi fakt ale ***** nebeská.

• načítám...
60142
14.9.16 09:23
@Doctus píše:
To víš, když v 6. ročníku mám jen 3 státnice, tak holt začínáme později. Takže píšu z domova.

Vymysleny 6. rocnik? :mrgreen: 8/2015 si uz sice za sebou mel paty, ale tak co. Asi nejaka cervi dira :P

• načítám...
11482
14.9.16 09:25

@Baba Ono to ale začne být po chvíli otravný. Jediné reálné riziko je, že ho někdo vezme vážně. Naštěstí píše tak nafoukaně, že i nezdravotníci pochopí situaci. Ale přejme mu to :D

• načítám...
9734

Takže si to shrňme…

Uživatelka @Baba se diví, proč volat ORL k periferní obrně lícního nervu.

Nenapadne ji jediná diagnóza, kde podání kortikoidů by mohlo způsobit smrt pacienta.

MRI v DWI je pro ni v diagnostice CMP novinka.

Sama nenapíše, co dělá, jakou má odbornost (mič oken?), jestli je na mateřské, ale po mně by chtěla, abych sdělil přesný ročník studia. No pěkné…

• načítám...
60142
@Doctus píše:
@Baba
To by se ti líbilo, co? Aby mě vylili. Jenže, drahoušku, takovou radost ti já neudělám. :mrgreen:

Bylo by mi to fuk. Ale ono jaksi neni odkud te vyhodit, medicinu nestudujes. Jako sorry, ale napsat - mam za sebou paty rocnik - to neni ani preklep, ani omyl. Proste si zapomel, zes to napsal. Se stane :hug:

• načítám...
9734
14.9.16 09:26

@kattie
No jen se podržte, ženské. :potlesk:

• načítám...
9734
14.9.16 09:26
@Baba píše:
Bylo by mi to fuk. Ale ono jaksi neni odkud te vyhodit, medicinu nestudujes. Jako sorry, ale napsat - mam za sebou paty rocnik - to neni ani preklep, ani omyl. Proste si zapomel, zes to napsal. Se stane :hug:

Ty si fakt sedíš na vedení. Ale neboj, nemohou být všichni geniální. Mohl jsem napsat, co jsem chtěl. To byla ta diskuse, kde se slétly slepice. Jo, jo. Na to vás ujde. :jazyk:

V Jedličově ústavu mají počítače? Píšeš jako idiot. Bez urážky.

A když tě nenapadne ani jediná infekční příčina obrny lícního nervu, tak je mi tě líto.

Příspěvek upraven 14.09.16 v 09:29

• načítám...
60142
14.9.16 09:29
@Doctus píše:
Takže si to shrňme…

Uživatelka @Baba se diví, proč volat ORL k periferní obrně lícního nervu.

Nenapadne ji jediná diagnóza, kde podání kortikoidů by mohlo způsobit smrt pacienta.

MRI v DWI je pro ni v diagnostice CMP novinka.

Sama nenapíše, co dělá, jakou má odbornost (mič oken?), jestli je na mateřské, ale po mně by chtěla, abych sdělil přesný ročník studia. No pěkné…

Takze uvedeme na pravou miru. Porad nevim, koho zabije 100mg tabletka Prednisonu. A nedozvim se to.
Dal pak domnenky, domnenky, bla, bla…
Odbornost klidne napisu, ale proc? Mic oken? Co to ma bejt? No fuuuuuj, skoro doktor a takova prasarna. Nejses dyslektik?
Mic oken :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí