Léčba boreliózy atb

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
60142
14.9.16 10:08
@Doctus píše:
@Baba
A proč bych to nenapsal? Copak mám napsat i jméno, příjmení a trvalé bydliště? :roll: A ještě vás pozvat na kávu? :roll:

Jo, jasne. Rocnik je totiz citlivy udaj :mrgreen: Kecy. A je fuk, jestlus lhal tehdy nebo ted. Proste si kecal, to je jasne, takze ti uz tezko verit cokoli.

• načítám...
60142
14.9.16 10:10
@kattie píše:
@Baba Co budeš ty? :mrgreen:

Drsna motorkarka, provozovatelka zarizeni pro osirele zajicky a osudova zena Doctuse. Vid, lasko? :srdce:

• načítám...
9734
14.9.16 10:10

@Baba
Tak pro mě celkem ano. A jestli to tak nemáš a byla jsi 3 roky neustále ve 3. ročníku nebo ve kterém, to už je tvoje věc.

• načítám...
9734
14.9.16 10:11
@Baba píše:
Drsna motorkarka, provozovatelka zarizeni pro osirele zajicky a osudova zena Doctuse. Vid, lasko? :srdce:

Latina je tvoje silná stránka, co? Raději se nebudu ptát, kolik deklinací v latině máme. Ten patvar mi rve oči… Viď? Helé, ty seš z Prahy nebo coooooooo? :P

• načítám...
11482
14.9.16 10:18

@Baba Mmmm, to zní dobře :lol: Hlavně ta motorkářka. A doufám, že tvá osudová láska ti teď vysype zpaměti Ovidiovy hexametry :D

• načítám...
60142
14.9.16 10:18
@Doctus píše:
Latina je tvoje silná stránka, co? Raději se nebudu ptát, kolik deklinací v latině máme. Ten patvar mi rve oči… Viď? Helé, ty seš z Prahy nebo coooooooo? :P

No a? Pro me lepsi nez Lassegue a mic :mrgreen:
A vlstne ne, to byl prece chytaaaaaak, lasko. Dobrej, nedal ses :*

Jasne, rocnik je jednou citlivy udaj, o kterem se musi lhat - ono asi nejde rict nechci to psat, podruhe se vyblije rocnik i se skolou a chybejicim poctem statnic. Tak to dava smysl :palec:

• načítám...
9734
14.9.16 10:21

@Baba
Výraz Lassegue jsem jako špatný zmiňoval tento rok už v jiných diskusích. Ale tak co bych po tobě chtěl… Pokus ucházející.

Nesouhlasí ti počet státnic? Zjisti si studijní plány. Pak uvidíš, že na tom není nic zvláštního. :jazyk:

• načítám...
60142
14.9.16 10:23
@kattie píše:
@Baba Mmmm, to zní dobře :lol: Hlavně ta motorkářka. A doufám, že tvá osudová láska ti teď vysype zpaměti Ovidiovy hexametry :D

Osudova laska si prave opakuje vyjmenovana slova po M, at me tady neztrapnuje. A stokrat za sebou pise Lasegue volne bilat. :mrgreen: Pak pujde hledat smrt po 100mg Prednisonu per os :twisted:

• načítám...
9734
14.9.16 10:27

@Baba
Tak na nejmenované klinice měli dost nahnáno. Ale to těžko vysvětlovat někomu, kdo si myslí, že to není možné. Myslet totiž znamená houby vědět?

Jsi z Prahy, že jsi použila výraz viď? A potom ten písemný projev, na nějž jsem už upozorňoval dříve. Číst tvé zprávy… to musí být utrpení.

Ztrapňovat? A tebe? Sorry, ale do mrtvol nekopu. Jen konstatuji. :palec: A ztrapňuješ se pouze sama. Nedokázala jsi odpovědět, kam by ses měla podívat. Indicií jsi měla dost. Proč na ORL? Bez odpovědi… Holka, holka…jde to s tebou z kopce (nebo to snad už níž jít nemůže?)

• načítám...
11482
14.9.16 10:31

@Baba Spáchá suicidium 100 prednisonu, protože ho nechceš :mrgreen: A ty si to vezmeš na svědomí!

• načítám...
9734
14.9.16 10:34

@kattie
Tak ať si ho dá, když bude mít herpes zoster oticus. Přeji příjemnou zábavu.

• načítám...
60142
14.9.16 10:37

@Doctus
Diskuze na tema Lassegue je porad ke cteni, ztrapnil ses tam pekne.
Proc sem porad tahas ucho je mi zahadou, vubec nevis, jak ja vysetruju. Polemizujes o sve domnence.
Z Prahy nejsem, nemam ji rada.

• načítám...
9734
14.9.16 10:38

@Baba
Tak já Prahu nemám taky rád. Proč ucho? Herpes zoster oticus ti nic neříká? 8o 8o 8o No to mi neříkej!

• načítám...
60142
14.9.16 10:39
@kattie píše:
@Baba Spáchá suicidium 100 prednisonu, protože ho nechceš :mrgreen: A ty si to vezmeš na svědomí!
:mrgreen:
Muzu si jit za vrazdu virtualni postavy sednout? :think: A tak si vymysli novou, jedte lepsi, a bude si davat pozor na udaje.
  • načítám...
9734
14.9.16 10:40

@Baba
Ty jsi ztracený případ. No jo, do ucha se máš taky dívat u parézy lícního nervu. Překvapení? Ani bych se nedivil.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře