Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Baba
Tak pro mě celkem ano. A jestli to tak nemáš a byla jsi 3 roky neustále ve 3. ročníku nebo ve kterém, to už je tvoje věc.
@Baba píše:
Drsna motorkarka, provozovatelka zarizeni pro osirele zajicky a osudova zena Doctuse. Vid, lasko?
Latina je tvoje silná stránka, co? Raději se nebudu ptát, kolik deklinací v latině máme. Ten patvar mi rve oči… Viď? Helé, ty seš z Prahy nebo coooooooo? ![]()
@Baba Mmmm, to zní dobře
Hlavně ta motorkářka. A doufám, že tvá osudová láska ti teď vysype zpaměti Ovidiovy hexametry ![]()
@Doctus píše:
Latina je tvoje silná stránka, co? Raději se nebudu ptát, kolik deklinací v latině máme. Ten patvar mi rve oči… Viď? Helé, ty seš z Prahy nebo coooooooo?
No a? Pro me lepsi nez Lassegue a mic ![]()
A vlstne ne, to byl prece chytaaaaaak, lasko. Dobrej, nedal ses ![]()
Jasne, rocnik je jednou citlivy udaj, o kterem se musi lhat - ono asi nejde rict nechci to psat, podruhe se vyblije rocnik i se skolou a chybejicim poctem statnic. Tak to dava smysl ![]()
@Baba
Výraz Lassegue jsem jako špatný zmiňoval tento rok už v jiných diskusích. Ale tak co bych po tobě chtěl… Pokus ucházející.
Nesouhlasí ti počet státnic? Zjisti si studijní plány. Pak uvidíš, že na tom není nic zvláštního. ![]()
@kattie píše:
@Baba Mmmm, to zní dobřeHlavně ta motorkářka. A doufám, že tvá osudová láska ti teď vysype zpaměti Ovidiovy hexametry
Osudova laska si prave opakuje vyjmenovana slova po M, at me tady neztrapnuje. A stokrat za sebou pise Lasegue volne bilat.
Pak pujde hledat smrt po 100mg Prednisonu per os ![]()
@Baba
Tak na nejmenované klinice měli dost nahnáno. Ale to těžko vysvětlovat někomu, kdo si myslí, že to není možné. Myslet totiž znamená houby vědět?
Jsi z Prahy, že jsi použila výraz viď? A potom ten písemný projev, na nějž jsem už upozorňoval dříve. Číst tvé zprávy… to musí být utrpení.
Ztrapňovat? A tebe? Sorry, ale do mrtvol nekopu. Jen konstatuji.
A ztrapňuješ se pouze sama. Nedokázala jsi odpovědět, kam by ses měla podívat. Indicií jsi měla dost. Proč na ORL? Bez odpovědi… Holka, holka…jde to s tebou z kopce (nebo to snad už níž jít nemůže?)
@Baba Spáchá suicidium 100 prednisonu, protože ho nechceš
A ty si to vezmeš na svědomí!
@kattie
Tak ať si ho dá, když bude mít herpes zoster oticus. Přeji příjemnou zábavu.
@Doctus
Diskuze na tema Lassegue je porad ke cteni, ztrapnil ses tam pekne.
Proc sem porad tahas ucho je mi zahadou, vubec nevis, jak ja vysetruju. Polemizujes o sve domnence.
Z Prahy nejsem, nemam ji rada.
@Baba
Tak já Prahu nemám taky rád. Proč ucho? Herpes zoster oticus ti nic neříká?
No to mi neříkej!
@Baba
Ty jsi ztracený případ. No jo, do ucha se máš taky dívat u parézy lícního nervu. Překvapení? Ani bych se nedivil.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat