Léčba stresové inkont. laserem

Anonymní
14.2.20 09:52

léčba stresové inkont. laserem

Ahoj, podstoupila jste některá ten laserový zákrok? S jakým efektem?
(případně kde, pokud se jedná o Prahu nebo střední čechy)

Uvažuji o tom…ta cena není zas tak hrozná, ale zas úplně vyhodit ty peníze se mi nechce, jestli to nemá nic moc efekt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.2.20 10:17

Zákrok jsem vyzkoušela. Až po mi řekli, že by se mělo udělat ještě jedno až dvě opakování, což už docela pálka je. Ale pomoct by měla už první aplikace. Efekt nebyl vůbec žádný. Ale zkusit jsem to chtěla. Třeba to ale funguje jen u někoho. :nevim:

Prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.20 10:25

Byla jsem v Petra Clinic v Praze. Byli tam milí. Tam to ještě vypadalo, že stačí jedno ošetření.
Na urogynekologii v Hloubětíne, pak řekli, že by musely být další dvě a stejně to vypadalo přechodně. Všechno si nechávali zplatit. Kdyby to fungovalo, tak by mi to nevadilo. Ale mě opravdu moc ne, pár dní to bylo pevnější, ale tak 4 dny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.20 10:28
@Anonymní píše:
Zákrok jsem vyzkoušela. Až po mi řekli, že by se mělo udělat ještě jedno až dvě opakování, což už docela pálka je. Ale pomoct by měla už první aplikace. Efekt nebyl vůbec žádný. Ale zkusit jsem to chtěla. Třeba to ale funguje jen u někoho. :nevim:Prosím o anonym.

hmmmm… toho se právě bojím :( že jen vyhodím peníze…nebo ještě lépe, že těch peněz ze mě vytáhnou postupně mnohem víc s vidinou, že opakovaný zákrok už zabere

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex