Léčení bradavice pomocí česneku - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JituliceM
27.10.12 20:33

léčení bradavice s pomocí česneku

Odpověď jsem napsala pod názvem Bradavice a česnek

• Citovat
  • Upravit
177
2.11.12 18:43

Tak co já si pamatuju, mě vždy pomohla přiložená cibule na noc. Bradavice změkne, zbělá a pak pinzetou vytrhnout kořínek. Jako dítě jsem měla bradavice na noze. S mámou jsme vždycky zneškodnili tu největší (jakože matku :mrgreen: ) a pak vymizely všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
3.11.12 17:21

@mar.cat holka má taky na noze jednu, tak to musím vyzkoušet :) jsme zkoušely citrón, ale ten nezabral :(

• Citovat
  • Upravit
177
3.11.12 19:28

@Šarlota76 citrón, to jsem neslyšela.. ale cibuli normálně pod náplast, tak aby nevypadla a přes noc i klidně přes den, dokud nezbělá a nepůjdou tam vidět kořínky. pak jenom pinzetku a je to :) tak snad to zabere! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
3.11.12 19:31

@mar.cat no musím vyzkoušet :)

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
7.12.12 20:21

Slíbila jsem, že napíšu, jak to dopadlo, takže jsme bez bradavice, česnek v octu opět nezklamal :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
lulu O612
12.12.12 18:31

Bradavice

Ahoj, manžel měl asi 10 let bradavici, na chodidle, nic na ní nezabíralo. Jednou zkusil pedikůru rybkami, co se živí odumřelou kůží, a aniž by chtěl, bradavice byla sežraná, ani stopa po ní, ani díra. Už se nevrátila. Zkuste Lucie

• Citovat
  • Upravit
Vděčná ...
16.7.13 09:24

Děkuji, snad pomůže

Pěkný den, moc děkuju za rady, vzhledem ktomu, že jsem ještě malý děcko a mám prázdniny, mě bradavice na ploskách nohou dost trápí :,( Proto doufám, že mi něco z těchto rad zabere, alespoň v tělocviku už chci mít klid… To s česnekem, nebo i černou mastí mě zaujalo a zní to mnohem líp, než u doktorky dusík, nebo řezání! Doufám, že už vám všem dají brzo pokoj :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3472
16.7.13 09:34

Tak já zkoušela vše, ale vyřešil to až Wartner na bradavice. Měla jsem na plosce nohy asi 9 bradavic od malých po mega. Koupila jsem si tohle v lékárně a po několika aplikacích ( stačilo jedno balení) jsem bez nich :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.7.13 09:43

Zkus ten Wartner - loni v létě jsem 3 měsíce léčila bradavice ml. dítěti. Byl to docela děs. Dávala jsem Wartner, pak vylouhovaný česnek, odstříhávala okolní kůži… fakt 3 měsíce, ale na vypalování jsme nešli, to by nezvládla. Vše zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vděčná ...
16.7.13 10:55

@Marťuše ano, já mám na ploskách také snad tisíce bradavic, malinkých i obrovských, zkouším duofilm… ze začátku to vypadalo, že to působí, ale teď nic, vůbec to nepomáhá a naopak se to zhoršuje :,(,,potěšilo'' mě, když jsem četla, že to postihuje každého desátého člověka a je super, že existují takováto fóra, je tu spousta rad a za každou jsem vděčná, protože když nezabere ani jedno ani druhý, je ještě třetí a čtvrtá možnost… ;)

• Citovat
  • Upravit
Vděčná ...
16.7.13 13:42

svědění bradavic

Prosím, mám bradavice na ploskách a poslední dny mě začaly hrozně svědit, je to velmi nepříjemné, nemáte tu s tím zkušenost? a co proti tomu dělat? :,( děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
deixes
30.9.13 16:41

Česnek

Moje zkušenost s česnekem: Měla jsem takovou tu klasickou bradavici zespodu na palci u nohy, velikost cca 2 mm v průměru. Šla jsem s tím ke kožní, která mi ji vypálila tekutým dusíkem, bolelo to jako čert a výsledek byl ten, že jsem po tomto zákroku měla bradavici zvětšenou na 5mm v průměru - prostě tam kde bylo zranění z vypálení tak se to rozšířilo. Řekla jsem si, že dusík už nikdy a šla na laser. Údajně bezbolestný zákrok. Umrtvovací injekce do palce něco strašného, pak zákrok jedním laserem co odstraní tu vystouplou část ok ale další laser, který vypálí bradavici do hloubky byl prostě něco šíleného, pocit asi jako když by někdo vzal háček na háčkování, zapíchnul to tak 0,5 cm do masa zespoda palce a vytrhnul mi to i s masem. Děs. Pro zvýšení účinku laseru jsem dostala domů ještě 100% kyselinu mravenčí, kterou jsem si to během hojení měla leptat. Výsledkem byla pěkná polízanice - hluboký bolák 1 cm v průměru - navrchu krusta, pod tím hnis a v tom všem malé náznaky bradavice, která si tam vesele rostla dál. Na nohu se nešlo postavit. Rozhodla jsem se vykašlat se na doktory a pomoci si sama. Bolák jsem vyléčila pomocí naředěného hypermanganu a když se vše zahojilo a bradavice začala zase prorůstat, rozhodla jsem se, že vyzkouším právě česnek v octu co jsem našla na internetu, ale moc jsem tomu nevěřila že to pomůže. Přilepovala jsem ho na bradavici náplastí asi 3 dny, vždy když se to rozmočilo a změklo to, tak jsem vyškrábla co šlo. Když už nebyly v kráteru žádné černé tečky, nechala jsem to zahojit a mám pokoj… Už to trvá 3 roky, takže úspěšně vyléčeno. Česnek se nakonec ukázal jako nejúčinnější a nejlevnější způsob a ještě nepoškodil okolí rány jako ostatní postupy. Ten, kdo vynalezl tuto léčbu by zasloužil Nobelovu cenu! Takže za mě: FUNGUJE TO!

• Citovat
  • Upravit
deixes
30.9.13 16:41

Česnek

Moje zkušenost s česnekem: Měla jsem takovou tu klasickou bradavici zespodu na palci u nohy, velikost cca 2 mm v průměru. Šla jsem s tím ke kožní, která mi ji vypálila tekutým dusíkem, bolelo to jako čert a výsledek byl ten, že jsem po tomto zákroku měla bradavici zvětšenou na 5mm v průměru - prostě tam kde bylo zranění z vypálení tak se to rozšířilo. Řekla jsem si, že dusík už nikdy a šla na laser. Údajně bezbolestný zákrok. Umrtvovací injekce do palce něco strašného, pak zákrok jedním laserem co odstraní tu vystouplou část ok ale další laser, který vypálí bradavici do hloubky byl prostě něco šíleného, pocit asi jako když by někdo vzal háček na háčkování, zapíchnul to tak 0,5 cm do masa zespoda palce a vytrhnul mi to i s masem. Děs. Pro zvýšení účinku laseru jsem dostala domů ještě 100% kyselinu mravenčí, kterou jsem si to během hojení měla leptat. Výsledkem byla pěkná polízanice - hluboký bolák 1 cm v průměru - navrchu krusta, pod tím hnis a v tom všem malé náznaky bradavice, která si tam vesele rostla dál. Na nohu se nešlo postavit. Rozhodla jsem se vykašlat se na doktory a pomoci si sama. Bolák jsem vyléčila pomocí naředěného hypermanganu a když se vše zahojilo a bradavice začala zase prorůstat, rozhodla jsem se, že vyzkouším právě česnek v octu co jsem našla na internetu, ale moc jsem tomu nevěřila že to pomůže. Přilepovala jsem ho na bradavici náplastí asi 3 dny, vždy když se to rozmočilo a změklo to, tak jsem vyškrábla co šlo. Když už nebyly v kráteru žádné černé tečky, nechala jsem to zahojit a mám pokoj… Už to trvá 3 roky, takže úspěšně vyléčeno. Česnek se nakonec ukázal jako nejúčinnější a nejlevnější způsob a ještě nepoškodil okolí rány jako ostatní postupy. Ten, kdo vynalezl tuto léčbu by zasloužil Nobelovu cenu! Takže za mě: FUNGUJE TO!

• Citovat
  • Upravit
566
3.2.14 10:58

Ahoj ahoj, taky bojuju s jednou malou mrškou na malíku, opakované vypalování dusíkem taky nepomohlo, naopak se krapet zvětšila. Zkusila jsem párkát přiložit česnek a zdá se, že se něco děje. Teď jsem pročetla diskuzi a chci se zeptat, jak ten česnek kombinujete s octem? Jako namočit ten malý plátek česneku do octa a pak teprve přiložit a přilepit? Předem díky za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí