Léčení bradavice pomocí česneku - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4692
3.2.14 11:03

@gaaabule Já to tak měla - namočený česnek v octu a přikládala jsem si to na bradavici, ale stejně to nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
3.2.14 11:06

Ahojky, taky prosím o recept na česnek s octem. Manžel s tím dlouho bojuje, tak snad to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
3.2.14 11:15

OK, díky. Ono každému zabere asi opravdu něco jiného, chce to zkoušet a vytrvat. Navíc, když je člověk těhotný nebo kojí, tak mu nezbývá nic jiného než babské rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
3.2.14 11:31

@gaaabule Jojo, já taky zkoušela všechno možný, nakonec se mi sloupla na dovolený u moře, jak se hodně máčela ve vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
3.2.14 11:36

Diskuzi jsem nečetla, takže reaguji na nadpis..
Na bradavice mi pomohla CIBULE namočená v octu přes noc. Pak jsem si ji večer přiložila na postižené místo, zavázala a ráno jsem čuměla…bradavice byla v čudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.2.14 11:40

Já nalýmu naložila stroužky česneku na 2 dny do octa, v uzavřené skleničce nechat. Pak celý stroužek dala na noc na bradavicu, zavázala, ráno byl česnek úplně zelenej. Po 4 dnech po bradavici ani stopy.

• Citovat
  • Upravit
566
3.2.14 11:53

Super, díky, jdu ho naložit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.2.14 11:58

Nedocitam :) Bez octu, platek cesneku, zavazat na misto pres noc, po par dnech ani tuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
3.2.14 18:02

Tak já sobě několik bradavic na rukách a jednu obr na noze taky odstraňovala česnekem, nakrájela jsem jeden stroužek na plátky, dala do malé šroubovací skleničky a dolila octem (ráno) dala do ledničky. Hned večer jsem si přiložila plátek na jednu tu potvoru na ruce a zalepila náplastí, šla spát, ale pro strašné štípání jsem to v noci zbaběle sundala. Nicméně další den zopakovala a pak zase, dokud se po pár dnech neztratila úplně (měla jsem tam hnusnou díru potom).
Jo a ten česnek mi taky vždycky zezelenal (na prstě) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.2.14 22:09

U nás pomohl Allivictus Derma (www.allivictus.cz), dcerka si bradavici asi uhnala na bazéně se školkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
4.2.14 21:37
@marieltd píše:
U nás pomohl Allivictus Derma (www.allivictus.cz), dcerka si bradavici asi uhnala na bazéně se školkou.

To jste měly ten sprej? My už vyzkoušeli asi vše kromě tohoto a bradavice se ne a ne zbavit :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.14 20:09
@Klarinetka1 píše:
To jste měly ten sprej? My už vyzkoušeli asi vše kromě tohoto a bradavice se ne a ne zbavit :(.

Ano, sprej. „Derma“ s červeným nápisem je na kožní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.2.14 20:13

U nás pomáhalo přikládat pravidelně asi týden, pak přestat a pak znovu a po další přestávce byl klid a bradavice byla fuč a že jich dcerka z plavání měla a bolestivých, takové ty placaté pod kůží s černými tečkami :,( :palec:

• Citovat
  • Upravit
9266
1.11.15 18:32

Ahojda holky.

Potrebuji se zeptat, snazim se zbavit bradavice na palci u nohy, je pomerne velka. Par dni uz prikladam na noc cesnek v octu, bradavice pod kuzi uprostred zcernala a zacala bolet. Patri to k tomu? Jako ze to zabira?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
1.11.15 19:02

A byla černá uprostřed i předtím?

Děckám zbělala kůže kolem a pak vypadla nebo jsme ji vyloupli :think: To měli ty ploché bradavice s černými tečkami uprostřed a bolely je též, např. při chůzi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex