Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@gaaabule Já to tak měla - namočený česnek v octu a přikládala jsem si to na bradavici, ale stejně to nepomohlo
Ahojky, taky prosím o recept na česnek s octem. Manžel s tím dlouho bojuje, tak snad to pomůže ![]()
OK, díky. Ono každému zabere asi opravdu něco jiného, chce to zkoušet a vytrvat. Navíc, když je člověk těhotný nebo kojí, tak mu nezbývá nic jiného než babské rady…
@gaaabule Jojo, já taky zkoušela všechno možný, nakonec se mi sloupla na dovolený u moře, jak se hodně máčela ve vodě
Diskuzi jsem nečetla, takže reaguji na nadpis..
Na bradavice mi pomohla CIBULE namočená v octu přes noc. Pak jsem si ji večer přiložila na postižené místo, zavázala a ráno jsem čuměla…bradavice byla v čudu ![]()
Já nalýmu naložila stroužky česneku na 2 dny do octa, v uzavřené skleničce nechat. Pak celý stroužek dala na noc na bradavicu, zavázala, ráno byl česnek úplně zelenej. Po 4 dnech po bradavici ani stopy.
Nedocitam
Bez octu, platek cesneku, zavazat na misto pres noc, po par dnech ani tuk ![]()
Tak já sobě několik bradavic na rukách a jednu obr na noze taky odstraňovala česnekem, nakrájela jsem jeden stroužek na plátky, dala do malé šroubovací skleničky a dolila octem (ráno) dala do ledničky. Hned večer jsem si přiložila plátek na jednu tu potvoru na ruce a zalepila náplastí, šla spát, ale pro strašné štípání jsem to v noci zbaběle sundala. Nicméně další den zopakovala a pak zase, dokud se po pár dnech neztratila úplně (měla jsem tam hnusnou díru potom).
Jo a ten česnek mi taky vždycky zezelenal (na prstě) ![]()
U nás pomohl Allivictus Derma (www.allivictus.cz), dcerka si bradavici asi uhnala na bazéně se školkou.
@marieltd píše:
U nás pomohl Allivictus Derma (www.allivictus.cz), dcerka si bradavici asi uhnala na bazéně se školkou.
To jste měly ten sprej? My už vyzkoušeli asi vše kromě tohoto a bradavice se ne a ne zbavit
.
@Klarinetka1 píše:
To jste měly ten sprej? My už vyzkoušeli asi vše kromě tohoto a bradavice se ne a ne zbavit.
Ano, sprej. „Derma“ s červeným nápisem je na kožní problémy.
U nás pomáhalo přikládat pravidelně asi týden, pak přestat a pak znovu a po další přestávce byl klid a bradavice byla fuč a že jich dcerka z plavání měla a bolestivých, takové ty placaté pod kůží s černými tečkami
![]()
Ahojda holky.
Potrebuji se zeptat, snazim se zbavit bradavice na palci u nohy, je pomerne velka. Par dni uz prikladam na noc cesnek v octu, bradavice pod kuzi uprostred zcernala a zacala bolet. Patri to k tomu? Jako ze to zabira?
A byla černá uprostřed i předtím?
Děckám zbělala kůže kolem a pak vypadla nebo jsme ji vyloupli
To měli ty ploché bradavice s černými tečkami uprostřed a bolely je též, např. při chůzi.