Léčitel Vladimír Hakl - neplodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
28.7.17 21:22

@Nika Nut Ahoj ja taky u něj byla začátkem července a to samé co tobě mi taky řekl. Zatím se zázrak nekonal :,( jinak ten pán je docela čudak a přijde mi hrozně skromný nato že tam má stále narváno. Moji masérky dcere pomohl šla jsem na její doporučeno. A i na internete jsem hodně kladne renenze četla ale všechno jsou starší data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 19:02

Ahoj, ja Vas podoorim…skoro dva roky jsme se snazli o mimco, vedela jsem ze nechci zadne hormony leky a zasahy do tela. Uzivala jsem byliny(gynex, kontryhel, b9),zacala jsem hodne cvicit a zkusila jsem prave pana Hakla. Strasne sem v to verila…nijak sem se zatim nehroutila ze to nejde a hlavne jsem vedela ze to proste pujde bez lekarskeho zasahu…a ejhle, jedna navsteva, dodrzovani co pan Hakl rekl a nyni jsem ve 20tt :-) Verte!!! Moc drzim palce!!! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
31.7.17 22:18

@Raciolka22222Jeeej tak to blahopřeji ;) a můžu se zeptat co ti pan Hakl doporučil? Ty bylinky jsi sama koupila nebo on ti to poradil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.2.18 20:03

Zdravím a s dovolením obnovují diskuzi. Má někdo aktuální zkušenost jak je to s čekáním u pana Hakla? Někde jsem četla že má cekacky X měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.2.18 20:25

@Mejminka Vždy to bylo tak, že se tam volalo jeden den v měsíci třeba už od 5,00. Zavolej a zeptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.2.18 21:35

@Mejminka Ahoj ja tam byla 3 krát. Zavolala jsem a hned za dva týdny jsem byla k němu objednaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.2.18 18:37

@Smejko.20 Dekuji, po neděli teda skusim a můžu se zeptat pomohl ti s neplodnosti nebo jsi byla s něčím jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.2.18 11:12

@Mejminka Nepomohl řekl ze vacsinou léčí ženy co nemají ovulaci, nebo nemají průchozí vaječníky a že ja jsem úplně zdravá. Ze začátku jsem mu věřila ze treba mi s tým pouze ale teď jsi myslím že to byla strata času. Říká o stravování pití kakosu smrdnuteho to mi doporučil. Vše jsem dodržovala. No stejně nic. Nakonec jsem se objednala k mému gynekologovi ať se na mne podívá že už ani v caru neví co se mnou tlačí nás furt do umělého a níž by se hledala příčina kde je ten problém. Můj gynekolog mi udělal hysteroskopii a zjistil že mám všude srůsty. Teď už to mam vše čisté. Ale když jsem byl u Hakla tak mi dělal rukama různé očistné kůry tak jak je to možné že jsem měla ty srůsty. Nevěřím už na jeho účinky. Nebo třeba tobě pomůže. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.2.18 12:07

@Smejko.20 Já mám teda za sebou 4 roky neúspěšného snažení, IVF, ve finále mám jeden neprůchozí vejcovod a druhý mi odoperovali. Tak snad za zkoušku nic nedám, i co se financí týče pořád levnější jak CAR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.2.18 22:02

@Mejminka to máš pravdu. Za zkoušku nic nedáš ;) přeji ti aby to vyšlo. My máme za sebou 6 iui a 1 X ivf. Teď po zákroku hysteroskopie mi udělali IUI za dva týdny test a uvidí se. Když ne tak půjdeme do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.3.18 23:08

@Smejko.20 Tak jak dopadl test? Jinak jsem byla u Hakla už 2×, poprvé to byla špatná rodinná situace takže na snažení nebyl čas energie a ani nálada a teď jsem si počkala na ovulaci tak uvidíme, ale je fakt že od jeho návštěvy mě nebolí sex a ani nemám bolestivou ovulaci, takže budu jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.3.18 08:51

@Mejminka Ahojky těhotenství se nekonalo :(teď jsem po 2 ET pár dní tak uvidíme jestli se mimčo chytlo. Tak jsem ráda že máš pocit že ti pan Hakl pomohl. Budu ti držet palečky ať vše klapne jak si přeješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.3.18 11:49

@Smejko.20 ty jo tak to mě mrzí, tak budu aspoň teď držet palecky :) zůstala jsi doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.3.18 19:48

@Mejminka Ne ne zůstala jsem doma. Ať jsem v klidu. Děkuji ja tobě taky držím palečky ať se Vám to brzí povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.7.18 22:02

Ahoj holky, nam pan Hakl pomohl, hned ten měsíc kdy jsem tam byla jsem otěhotněla. Po roce snažení, uz jsme byli objednání na IVF, a doktorka my s mým PCO nic jiného nedoporucovala, ze to nevypadá. A najednou uz jsem v 10 TT. Chce to mu věřit, ale nějak vypouštět co říká zcela mimo. Držím palce, klidne pište :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí