Léčitel Vladimír Hakl - neplodnost

984
20.3.17 13:18

Léčitel Vladimír Hakl - neplodnost

Dobrý den dámy, chtěla bych se Vás zeptat, jestli nááááhodou nemáte některá čerstvou zkušenost s léčitelem na neplodnost - Vladimírem Haklem???
Máme jedno dítko a již přes 2 roky se snažíme o druhé a bohužl to nejde.. Zkusili jsme přirozené snažení, bylinky, změnu stravy, různá vyšetření v CAR, IUI, laparoskopii, hormonální léčbu endometriozy, IVF s ICSI, antikoncepce a snažení po jejím vysazení… Vše bez úspěchu :(

Na léčitelství jsem nikdy nevěřila, ale jak se říká topící se stébla chytá a vzhledem k tomu, že nám ho doporučili naši kamarádi, kteří se snažili o mimi 4 roky a nakonec zkusili tohoto léčitele a do měsíce našli dvě čárky..

Tak mě zajímá jestli s ním taky nemá někdo zkušenost.. Díky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.3.17 14:47

Anonymně, osobní věci.

Čerstvou ne, ale z roku 2012.
7 měsíců snažení jsem nemohla otěhotnět, pak u něj dvě návštěvy po měsíci, další měsíc těhotná. Esi jeho přičiněním to nelze říci, ale rozhodně to nepovažuji za vyhozené peníze. Nebyla to nějaká darda, okolo 400 kč za jedno sezení.

Akorát se člověk musí připravit na to, že pán jen to velmi specifický a originální.
Léčí energii, nesahá, jen drží ruce u těla. Bylo to silné, musela jsem si sednout.

• Citovat
  • Upravit
984
20.3.17 20:33
@Anonymní píše:
Anonymně, osobní věci.

Čerstvou ne, ale z roku 2012.
7 měsíců snažení jsem nemohla otěhotnět, pak u něj dvě návštěvy po měsíci, další měsíc těhotná. Esi jeho přičiněním to nelze říci, ale rozhodně to nepovažuji za vyhozené peníze. Nebyla to nějaká darda, okolo 400 kč za jedno sezení.

Akorát se člověk musí připravit na to, že pán jen to velmi specifický a originální.
Léčí energii, nesahá, jen drží ruce u těla. Bylo to silné, musela jsem si sednout.

Děkuji moc za zkušenost.. A můžu se zeptat jestli tedy krom energie Vám poradil něco jiného, případně třeba řekl proč dle něho těhotenství nešlo? S penězmi počítám, snažíme se přes 2 roky, podstoupili jsme už snad vše včetně IVF, takže 400,– neni nic.. Četla jsem, že dává docela striktní rady ohledně stravy..?! A vy jste měla nějaký problém kvůli kterému jste nemohla otěhotnět nebo neznámý??? No uvidime, asi to zkusíme, stejně už moc možností nemáme a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.17 20:42
@Nika Nut píše:
Děkuji moc za zkušenost.. A můžu se zeptat jestli tedy krom energie Vám poradil něco jiného, případně třeba řekl proč dle něho těhotenství nešlo? S penězmi počítám, snažíme se přes 2 roky, podstoupili jsme už snad vše včetně IVF, takže 400,– neni nic.. Četla jsem, že dává docela striktní rady ohledně stravy..?! A vy jste měla nějaký problém kvůli kterému jste nemohla otěhotnět nebo neznámý??? No uvidime, asi to zkusíme, stejně už moc možností nemáme a uvidíme..

Neměla jsem žádný problém, bylo ještě brzy, aby se nějaký začal řešit. Koupila jsem si nějaký přípravek, nevím přesně cot o bylo, něco bylinného, co tam měl. Ale moc jsem to nebrala. Ohledně stravy si nepamatuji, že by něco říkal :think:

• Citovat
  • Upravit
984
22.3.17 12:04
@Anonymní píše:
Neměla jsem žádný problém, bylo ještě brzy, aby se nějaký začal řešit. Koupila jsem si nějaký přípravek, nevím přesně cot o bylo, něco bylinného, co tam měl. Ale moc jsem to nebrala. Ohledně stravy si nepamatuji, že by něco říkal :think:

Jasny, Vy jste se vlastne snazili kratce.. No jo, tak proste uvidim, jen jsem si chtela udelat predem trochu obrazek.. Cetla jsem ve starych diskuzich o nem, ze krom te energie, kterou leci doporucuje nejist bile maso, mleko a mlecne vyrobky, rajcata a mrkev.. Kazdopadne diky za prispevky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.17 19:35

Ahoj, snazeni 2 roky skoro, jedna navsteva minuly mesic a ted uz mam dve carky na testu. Neskutecne ;) Jdete do toho urcite!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 17:34
@ejbinka píše:
@Raciolka22222 ahoj, kolik to jedno sezení stálo?

400 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.5.17 12:58

@Nika Nut Ahoj chtěla jsem se jen zeptat, jestli jsi navštívila tohoto léčitele a pokud ano, jaké z něj máš dojmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 08:37

@Jullinka9 Ano navštívila a dojmy hrozné.. Navíc se od jeho návštěvy nic nezměnilo, jen vyhozené peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 08:59

@ejbinka Není za co.. „ordinuje“ v budově bývalého konzumu, takže když čekáte stojíte ve výloze, všude tam má nechutný bordel, sednout si na sedačku to snad raději ne, pak Vás pozve do kutlochu asi 2 na 1,5 metru, začne Vám tam vykládat naprostý šílenosti a u toho má ruku na Vašem břiše a pořád se ptá jestli už cítíte to teplo a jak Vám hýbe s dělohou.. necítila jsem nic.. Ani mě nenechal pořádně doříct čím jsme už prošli a jaký mám problém.. řekl co všechno nesmím jíst abych nebyla zneplodněná a já odešla s tím, že nevím co budu vůbec jíst.. Nicméně po tom vší co jsme prošli jsem si řekla, že to nějak dám.. Snažím se jet podle toho co mi řekl, ne tedy úplně strikně, protože bych začala hubnout a to fááákt nepotřebuji.. nicméně je to už 5 měsíců a těhotná nejsem a nyní nám začíná další koloběh IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 09:14

No děkuji, včera jsem dostala úvodní injekci, takže pokud se stane zázrak, tak nějak do 11.8. by mohl být transfer.
Veškeré mléčné výrobky - mléko, jogury, smetana, tvarohy, máslo - prostě cokoli v čem je mléko, kafe, čaje, blylinky, čokoládu - vše v čem je kofejn+ tein, rajčata, mrkev, lososa, kuřecí maso, vepřové zcela výýýjmečně a z masa vpodstatě jen hovězí a zvěřinu a to já nepozřu, bílé pečivo a do toho jet podle diety dle krevní skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 10:40

@ejbinka No já jsem byla zvyklá den co den snídat Musli s jogurtem, to byl mazec.. tak si kupuju rýžové mléko a dávám si to s tím, ale požitek to není.. Jinak mlíko jako takové jsem vyřadila, peču z toho rýžového, máslo jsem nahradila za margarín i když miluju klasické máslo a žervé, no tak jsem se přemohlo, jogurt si dám tak 1× za týden.. jediné, co jsem fakt z mléčných výrobků nedokázala vyřadit jsou sýry, tak si trochu sýra pártktát za táden dám.. maso jím krůtí, vepřové a občas hovězí, ale celkově maso asi dám asi 2× za týden + teda vepřovou šunku..Místo kafe piju Caro s rýžovým mlékem a čaj jedině ovocný.. mrkev nejím jen výýýýjimečně v polévce a lososa jsem se také vzdala… jo a ještě nesmím cokoli ze sóji..

No povím Ti nic moc.. Vydržím to do IVF, ještě ten měsíc a pak na to kašlu, co má pak člověk ze života.. V srnu to bude půl roku, tak jsem zvědavá, jestli díky tomu bude při IVF nějaká změna.. a ještě teda taky od toho března piju Fertipronu a můžu říct, že díky ní se mi alepoň začaly spontánně tvořit dominantní folikly, do té doby bez léků nic nebo vyjmečně.. ale problém je, že když praskne folikul a má se zb´vednout progesteron, tak já ho mám pořád nízký, tak vajíčko zanikne a nedostane se do dělohy, nebo ho mám strašně málo a nevyjde to no.. a to lze ovlivnit jen při IVF… Tak uvidíme.. Je to naše druhé IVF a na dlouhou dobu poslední, už nás to ničí psychicky, zdravotně i finančně…Takže kéž by to vyšlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 11:22

@ejbinka No vidíš :) To je teda dobrý že si to pamatuješ :) Jojo, minulý rok 13 vajiček, 8 zralých - všechny se s ICSI oplodnili a do druhého dne 4 zdegenerovali a další 3 postupem taky, zbylo v den transferu 1 a to nedospělo do blastocysty a ještě bylo nekvalitní, takže byl už zázrak, že se zadařilo i když jen na pár týdnů.. když to vezmu reálně tak nemělo šanci..

Jojo, právě že u mě nikdo nechápal, jako že z tolika vajíček v mých 28.letech nebylo ani jedno dobré, tak od března vrážím prachy do Fertiprony, nejdřív jsem brala jeden sáček denně a teď už 2 měsíce 2 sáčky denně a to chci až do testu + k tomu ta strava… tak jsem fááákt zvědavá jestli to něco změní.. jestli ne, tak všechno hodím do hajzlu a prostě se smíříme s jedináčkem a budem si užívat místo neustálého škudlení na IVF ze kterého je prd.. Třeba pak za pár let, ale to kdo ví.. A ty nějaké dítě máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 12:50

@ejbinka To mě mrzí, ale zase v dnešní době 33 není žádné číslo.. Švagrové je 32 a v únoru vysadila antikoncepci po 15 letech a teď je ve 14. tt.. takže věk očividně nic neznamená.. A jaký máš problém??? Ví se proč to u Tebe nejde???

Mě je 29 v prosinci mi bude 30 a malému 4.. Snažíme se přes 2,5 roku.. Vím že mám endometriozu a z neznámého důvodu mám nepravidelné cykly a v průběhu cyklu krvácím a špiním.. HP v pořádku. Dlouho jsem vůbec neovulovala a když to pak vypadá nadějně, že OVU je, tak odběry po OVU ukáží že je hraniční nebo nízký progesteron, takže se akorát udělá žluté tělísko a vajíčko prostě nedoputuje kam má.. Jinak na mě nic nenašli.. Všechny problémy mi začaly až po císaři.. První dítko bylo na první pokus přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
14.7.17 13:12

@ejbinka Utrouš jsem brali již tolikrát.. to je k ničemu.. Chodím k řediteli CAR, který má TOP zkušenosti a říká, že utrouš má smysl jen u IVF, ale jinak že je to k ničemu, že o hladině progesteronu se rozhoduje již v první půli cyklu a to se zase nesmí podávat, protože by to zablokovalo ovu..

Aha, takže nízká ovariální rezerva??? Ale to by mělo jen znamenat, že při IVF budeš mít méně vajíček ne??? No a ta kvalita.. to nejde ovlivnit, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí