Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, dceři jsme koupili telefon xiaomi redmi 8A a bohužel tam nemá led diodu. Nevíte jakou apku nainstalovat aby to svítilo? Moc děkuji za rady
Tenhle telefon zřejmě nemá diodu. Resp. notifikační diodu nemá, svítit jako baterka by měl.
Xiaomi Redmi 8A notifikační diodu nemá, takže ji není možné ničím rozsvítit.
@Diggy píše:
Ahoj všem, dceři jsme koupili telefon xiaomi redmi 8A a bohužel tam nemá led diodu. Nevíte jakou apku nainstalovat aby to svítilo? Moc děkuji za rady
Co přesně by mělo svítit?
@TRG nevím jak to popsat, ale můj telefon má, takové malinkaté světýlko. když mám nepřijatý hovor, nebo nějakou zprávu, tak nahoře v levo svítí taková malá kontrolka, že mě někdo sháněl. Myslela jsem si, že už to mají všechny telefony
Nemají. Nazývá se to notifikační dioda a uvádí se v technických parametrech.
Aplikace se jmenuje NO LED
má to různé barvy pro volání, SMS, fb
@Bubla Bůčková ano, pokud telefon diodu má, tak se dá nastavit. Ale pokud diodu nemá, tak nemá co blikat. Leda bys blikala displejem ![]()
@AnastazieB píše:
@Bubla Bůčková ano, pokud telefon diodu má, tak se dá nastavit. Ale pokud diodu nemá, tak nemá co blikat. Leda bys blikala displejem
Nechápu, mluvím o aplikaci, kterou chtěla poradit zakladatelka
@Bubla Bůčková aplikaci na nastavení blikání diody můžeš použít, pokud tu diodu máš. Pokud jí nemáš, tak nemáš co nastavovat. A telefon zakladatelky diodu prostě nemá.
@AnastazieB píše:
@Bubla Bůčková aplikaci na nastavení blikání diody můžeš použít, pokud tu diodu máš. Pokud jí nemáš, tak nemáš co nastavovat. A telefon zakladatelky diodu prostě nemá.
To je jasný, takhle ti bliká kostička nahoře na displeji.