Problém s notebookem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Problém s ntb
Zdravím
Mám menší problém dal jsem notebook lenovo do továrního nastavení a po
restartu mi to hodilo chybu a restartovalo notebook.
Poté se zapl a už téměř půl hodiny se zapíná načte se logo lenovo pak
zhasne objevise černá obrazovka a zase se načte logo lenovo a nejde to dal
nevíte co s tím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Muj tip je, ze chybi operacni system. Ale uplne stejne to muze byt dalsich xx veci na ktere jen tak neprijdete. Dal bych to do ruk odbornikovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co bylo tou původní příčinou, že si měnila nastavení?
Máš instalační disk operačního systému co tam chceš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou původní příčinou bylo málo místa na disku C a sekání počítače
Bohužel nemám a chci tam právě Windows 10 ale nevím jak h ptám nainstalovat když mě to nechce pustit na nabídku nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ondryys No, tak pokud tam nic neni, tak je treba v biosu nastavit bootovani z te jednotky, kde mas instalacku Windows a instalace nastartuje rovnou z ni. Ale pokud tohle netusis, tak se nejspis ani nebudes umet dostat do toho biosu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejdřív je potřeba mít jistotu, že je v pořádku železo. Jako první vytáhni disk a v jiném PC ho otestuj třeba univerzálním HD Tune a přečti tabulku SMART.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1
V pohodě vím jak se dostat do BIOSu notebook už jede jako nový díky za
odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Obnovují téma
Reklamace notebooku mám šanci?
Koupila jsem ntb. ten ovšem již od začátku nefungoval, jak má..
Ntb je neuvěřitelně pomalý!!
Nic na něm nejde, vše se načítá šíleně pomalu a ve finále se to ani
nenačte, když něco píšu, tak než se zobrazí písmena to trvá, furt to
u všeho píše neodpovídá, na ntb se nedá ani prohlížet internet časově
nereálné, přitom na ostatních zařízeních jde v pořádku.. krom toho
teď internet na ntb nejde vůbec- asi kiksla i WiFi karta… teď vše
snažím to málo, co na něm mám zálohovat na na flešku už přes hodinu
výsledek? Dokončeno 20%
, zbývající čas 5hod
, taky aby ne, když rychlost furt padá na 0 a
bezdůvodně se to přerušuje.. přitom nekopiruju kdoví co, je toho
relativně málo, i na starým křápu by to trvalo do 20 minut..
Zkousela sem správce úloh -disk vytizenej pořád přes 90%, v podstatě kolem 97%-100 i když notebook v klidu, čas od času klesne na 50-60%, paměť taky vytížená okolo 80%… Dále se vyskytují chyby při načítání stránek na disk
Ntb jdu reklamovat, ovšem čekám neúspěch, maximálně tak opraven to
internetový připojení, zbytek řeknou, že je ok
Mě by spíš zajímalo, co ntb je? Asi chyba v disku? Asi blbej kus? ráda
bych se tomu vyvarovala znovu? Nebo jen blbá prkotina?
Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
I když ty řenou že je ok, tak reklamuj dál. A klidně si nechej udělat
posudek od soudního znalce.
Jestli víš, že notebook je špatný a nefunguje tak jak by měl. Tak jedině
soudní znalec ty pomůže k tomu aby jsi dostala zpět peníze a notebook jim
vrátila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Obnovují téma
Reklamace notebooku mám šanci?Koupila jsem ntb. ten ovšem již od začátku nefungoval, jak má..
Nic na něm nejde, vše se načítá šíleně pomalu a ve finále se to ani nenačte, když něco píšu, tak než se zobrazí písmena to trvá, furt to u všeho píše neodpovídá, na ntb se nedá ani prohlížet internet časově nereálné, přitom na ostatních zařízeních jde v pořádku.. krom toho teď internet na ntb nejde vůbec- asi kiksla i WiFi karta… teď vše snažím to málo, co na něm mám zálohovat na na flešku už přes hodinuvýsledek? Dokončeno 20%
, zbývající čas 5hod
![]()
, taky aby ne, když rychlost furt padá na 0 a bezdůvodně se to přerušuje.. přitom nekopiruju kdoví co, je toho relativně málo, i na starým křápu by to trvalo do 20 minut..
Zkousela sem správce úloh -disk vytizenej pořád přes 90%, v podstatě kolem 97%-100 i když notebook v klidu, čas od času klesne na 50-60%, paměť taky vytížená okolo 80%… Dále se vyskytují chyby při načítání stránek na disk
Ntb jdu reklamovat, ovšem čekám neúspěch, maximálně tak opraven to internetový připojení, zbytek řeknou, že je ok
Mě by spíš zajímalo, co ntb je? Asi chyba v disku? Asi blbej kus? ráda bych se tomu vyvarovala znovu? Nebo jen blbá prkotina?
Díky za odpovědi
Tohle je u noťasů za 15tis a méně úplně normální. Co přesně máš za počítač?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Obnovují téma
Reklamace notebooku mám šanci?Koupila jsem ntb. ten ovšem již od začátku nefungoval, jak má..
Nic na něm nejde, vše se načítá šíleně pomalu a ve finále se to ani nenačte, když něco píšu, tak než se zobrazí písmena to trvá, furt to u všeho píše neodpovídá, na ntb se nedá ani prohlížet internet časově nereálné, přitom na ostatních zařízeních jde v pořádku.. krom toho teď internet na ntb nejde vůbec- asi kiksla i WiFi karta… teď vše snažím to málo, co na něm mám zálohovat na na flešku už přes hodinuvýsledek? Dokončeno 20%
, zbývající čas 5hod
![]()
, taky aby ne, když rychlost furt padá na 0 a bezdůvodně se to přerušuje.. přitom nekopiruju kdoví co, je toho relativně málo, i na starým křápu by to trvalo do 20 minut..
Ntb jdu reklamovat, ovšem čekám neúspěch, maximálně tak opraven to internetový připojení, zbytek řeknou, že je ok
Mě by spíš zajímalo, co ntb je? Asi chyba v disku? Asi blbej kus? ráda bych se tomu vyvarovala znovu? Nebo jen blbá prkotina?
Díky za odpovědi
Hezký večer. Mohu poprosit o parametry toho notebooku? Nebo alespoň údaj o tipu? Je spousta zařízení co mají problém kvůli zastaralé koncepci co by byla skvělá ale pro win XP a ne w10. Též může něco „žrát“ jeho výkon. Ale bez parametru nepovím o co by mohlo jit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle toho co píšeš, tak to vypadá na HDD. Prostě máš smůlu a asi jsi narazila na špatný kus, to se stává. Taky ti můžou běžet nějaký programy na pozadí. Co je to za notebook?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zumpa no jestli Celeron a
2g ram tak to bych reklamoval z 5 patra na chodník
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Problém se zubařkou
- Problém s čelistním kloubem
- Náhlý problém s um?
- 3 letá prohlídka - problém a hysterák
- Problém s pitím miminka
- Problém s přihlášením do mailu na Seznamu
- Ztráta menstruace...hormonální problém ?
- Problém navazovat vztah