Problém s notebookem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15727
4.11.20 19:43
@JiříkMazlík píše:
@Zumpa no jestli Celeron a 2g ram tak to bych reklamoval z 5 patra na chodník :D :lol:

Tímhle způsobem cokoli pod i3 8th gen, 4GB RAM a rotační disk. To se na nic jiného, než házení z okna, nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.11.20 19:47
@Zumpa píše:
Tímhle způsobem cokoli pod i3 8th gen, 4GB RAM a rotační disk. To se na nic jiného, než házení z okna, nehodí.

No mám tu jeden starší. Sloužil jen na trochu pracovní činnosti s w10 teď mám na něm Linux a jak hezky ožil. Nu právě pořád se prodává něco za 10 a i min a lidí hold kupují. Nu SSD občas něco zachrání ale spasitel to není :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 21:41

Jedná se o Dell
Procesor Intel core i3 6006u
Grafická karta Intel HD graphics
4GB
Frekvence 2HZ
2 jádra

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3598
4.11.20 22:03

Tak co koukám na cenovou kategorii je to do 10tis. Frekvence CPU a počet jader to nemůže dát. Leč je mi divné že máš tolik vytíženou ram. Win10 se běžně vejdou do 2gb. Záleží co jsi tam natahala za programy často se delším když vidím čistič na čistič a různé tyhle rádoby programy na urychlení. Myslím že čistě s Windows a chromem by mohl být za 5 minut po zapnutí relativně v chodu. Si myslím že není na reklamaci že „funguje“ vporadku víc od něj nechtěl ani výrobce. Když tak se ozvi do SZ. Reinstalace či tak se dá vyřešit. Příště nesetrit a připlatit aspoň i5 a 8gb ram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák