Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
16.11.09 15:15

Ty jo holky - fakt se ta klasická rychloběžka už sehnat nedá. :zed: To jsem zvědavá co pořídím. Koukala jsem po netu a možná zkusím tento http://www.lekarna.cz/…id-flex-1ks/ Doufám, že nebude měřit podle plotu. Jako ten starej digi co máme doma.

Vánoční úklid mě zatím nechává chladnou. Mám v plánu pár druhů cukroví a o trochu více poklidit než je normál. Přehánět to nebudu :pankac: . Na vánoce budu stejně asi u mamči.

Co se týká zimy, už aby bylo jaro. Jak já jí nesnáším, a to ještě bez svařáku :oops:

Lucilko myslím, že ty si psala o Perlanu, můžeš se podívat na tento odkaz a písnout jestli je to ono? http://www.lekarna.cz/…vin-45-role/ Já totiž používala při Honzíkovi žínku s vodou, a to bylo na palici. Tohle mi připadá lepší. Jinak vlhčené ubrousky budu samo používat taky - lenost je hrozná :lol:

Bel holka dávej na sebe bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.11.09 15:39

Bel, opatruj se :-)

Kosatko, asi tak… Včera jsme byli venku a já už ke konci skuhrala, že nemůžu a manžel povídá: „Stoupni si tamhle na schody, skočíš mi na záda a pak si oba zavoláme sanitku“ :lol: :lol: :lol: Takže výkon do 4. patra by se u nás asi taky nekonal :wink: :lol:

Pajo, u nás bylo pěkně, teda, ráno sprchlo, sluníčko za mraky jen prosvítalo, ale bylo nádherně teplíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.11.09 16:50

Ahojte holky, hlásím, že jsem zas dočetla resty a ikdyž nemám psavou, tak jsem ráda za užitečné rady, co tu vedete :)
My dnes spíme, bo u mě byla o víkendu rodina na návštěvě a to člověka znaví, ale příjemně prožitá dovča v pelechu. Nicméně věcičky na prcka peru, bo když teda prosinec začal rodit :), jen mě zajímá, kdo to vyžehlí. Na úklid letos peču, hlavně, aby se stihl udělat děcák.
Mimi kope o 106, ale tuhnutí polevuje, jen ty křeče a kostrč…takže též bych prosila zařadit do klubu pajdavejch :)
Držte se a ležte co to jde trdýlka a papapa
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
16.11.09 16:58

Teď jsi mě Fragolko pěkně pobavila :potlesk: , u nás si taky nějak nedovedu představit, že by mě měl manžel nést do 4.patra. Naštěstí zatím jezdí výtah :wink:

Jinak jsi mi připomněla historku, když jsme byli před nedávnem v Krkonoších a při cestě ze Sněžky se mě kámoš snad 100× ptal, jestli nerodím, že kdyžtak zavolá vrtulník a až prý přiletí, tak ho zkusí ukecat, jestli nás nevezme všech dvacet, že jsou doprovod. Byl hodně zklamanej, že nic a musel šlapat po svých :dance:

Teda Eminka dnes asi nacvičuje na spartakiádu nebo nevím, ale břicho se mi krásně vlní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
16.11.09 17:46

Ahoj holky,
Ali a Bel, co to vyvádíte? Jen tak omldlívat. Hlavně se opatrujte :!: Musí to být extrannepříjemné a hlavně nebezpečné! Ali, hlavně, že už poznáš, že to na tebe jde a podchytíš to.
Kosatko, před tím mytím oken samozřejmě byla debata, protože manžel absolutně odmítal můj postup a pomůcky a musel si to prostě umýt po svém. Tak jsem se na to nekoukala a shlédla pak až ten výsledek a jsou čistý, tak to je hlavní :lol: .
Dneska mi dorazila španělská deka do kočárku a moc se mi líbí, bude teploučká a také lehátko pro malou. Tak mám ze všeho radost :dance: .
Pajo, mně se malá poslední dny také začala vlnit o dost intenzivněji a častěji :-P .
Docela mě štve, že nejdou vidět ty vaše metříky :-( .
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
16.11.09 18:01

Přeji všem krásný podvečer,

tak dnes jsem dokoupila snad vše, co budu pro malého potřebovat (snad jsem něpřeháněla a koupila (nebo dostala :-)) jen základ, zbytek až po porodu). Jen se nějak nemám k praní, žehlení, čištění apod. :roll: Nějak zavidím těm, které to baví :lol:. Nějaká dobrovolnice? :-) Abych si ulehčila práci se sterilizací, jak se díváte na STERILIZAČNÍ TABLETY?

S tím omdléváním bacha, já to zažila před několika týdny a doktor by mě nejraději hned poslal do nemocnice. Co se týče otoků, nohy ok, ale všechno šlo do oblyčeje, žádná krása (naopak :-)), ale alespoň to nebolí.

Teď mě čeká náročná (a poslední) cesta do zahraničí (partner je cizinec a já se na nějakou dobu vrátila, abych porodila doma, máme vlastně domovy dva :think:, takže to nakupování si po návratu z naší země zaslíbené ještě jednou zopakuji :-o). Dříve jsem řídila o sto šet. Teď je peklo nastoupit a vystoupit z auta :-D a při řízení skoro ležím (do letadla už nemám nárok :lol:). Také bych se chtěla vyhnout porodu v cizině, bylo by to dost komplikované. Tak mi držte palce, ať to zvládnu.

Všem krásný večer a zítřejší svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
16.11.09 19:46

Mony já nevím jestli je to ono-já kupuju balíček po 10ks asi za 26-30Kč.
My dnes byli v aquaparku a já si dala u bráchy skvělé vínko-po dlouhé době a bylo to skvělé. :oops: :oops:
Tak jdeme odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
16.11.09 19:48

ANi nevím jestli jsem vám říkala že mi dr posunul termín už na 10.1. původní byl 12.1. a 18.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
16.11.09 20:26

Tak jak tak koukám, budu rodit mezi posledníma :-( , podle posledního utz mám termín kolem 20. ledna. Jinak také začínám mít strach z porodu a také z toho, co bude po porodu. Myslím tím třeba hojení spodku po šití a všechny ty nepříjemnosti okolo a do toho učení péče o malou a začátky kojení. Tak pevně doufám, že nebudu otřesná a ufňukaná maminka.
Lucilko, trocha vína neuškodí. Já si dávám tak min. jednou týdně Frisco, strašně mi chutná :-P .
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
16.11.09 20:28

Ale nebudeš neboj kubi, nenech se nikým otrávit. Samo že budeš ze všeho taková vyjukaná ale neposlouchejj řeči typu že se ani nenajíš apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.11.09 21:01

ahoj, u nás nic moc, dostihla nás asi nějaká nemoc.Večer byl Filípek protivnej, změřila jsem ho a má teplotu.Taky se mu udělal opar, asi z horečky.Tak dostal čípek a dala jsem ho spát do ložnice, abych k němu nemusela v noci běhat.Tak půjdu asi zalehnout abych se vyspala kdyby jsme měli neklidnou noc.
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.11.09 15:09

Ahoj

Fragi, tak manželova hláška mě fakt dostala :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: . Jinak mám na těhu stejný "náhled " jako ty- teď se bojím, abych nerodila předčasně, pak bude pár dní klidu- ale začnu se bát porodu jako takovýho, to už ostatně na mě jde teď, pak zase budu jančit , abych nepřenášela a nešla na vyvolání…no ať už je únor, to už budeme jistojistě bez břicha.

Bel : no to jsou nepříjemnosti, opravdu odpočívej , práce neuteče

Monana: Lucilka: na co holky používáte ten Perlan , na utírání zadečku, jen tak na sucho ?? omlouvám se , že se tak blbě ptám, ale nějak jsem to nepostřehla.

Kubi: s tou španělskou dekou jsi mi připomněla, že bych taky měla ještě nějakou deku sehnat …jdu se na něco kouknout..
Jinak neboj, taky jde na mě strach z porodu a co bude po tom, z toho už si nelam hlavu, to už se nějak všechno zvládne…

Callamaika: myslím, že pokud budeš normálně kojit, ani sterilizační tablety nebudeš vůbec potřebovat.. resp. nevzpomínám si na nic, co bych musela vyvářet, malá nechěla ani dudlíka

kosatko: brzo se uzdravte. :wink:

Jinak začínám mít pocit, že druhý mimi bude nejmíň 4kilový :roll: :roll: , připadá mně , že mám strašlivě velký břicho. Takovýhle jsem měla u Leonky v 9. měsíci a to měla 2,5 kg a fakt to stačilo. O kolik jste vůbec narostly kolem pasu ? Já zatím teda o 22 cm a přijde mi to moooc 8-)

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
17.11.09 16:03

ZZiny já mám ted o 6 cm přes břicho víc než v tuto dobz u Honzíka. Celkově asi 30cm.
Já taky nic nesterilizovala, nebylo co.
No a ten Perlan je takový ubroušek jakoby a ten si namáčíčš do vody.Už jsem tu psala že vlhčené ubrousky jsem používala minimálně že nejlepší je voda v lavorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.09 17:13

Ahoj, všechny zdravím :-)

Zziny, no jo, manžel je humorista v každé situaci :wink: Celkem se povahově vyrovnáváme - já plašan, on kliďas :-D Tak jsem za něj vděčná, že nemám vedle sebe stejného nebo ještě většího nerváka než jsem já :roll: O kolik jsem „povyrostla“ v pase nějak netuším, každopádně mě bude celkem zajímat váhový odhad z UZ, chystáme se tento týden. Tajně doufám, že Simča nebude mít víc než Ondra :roll:
Nebuď troškař, aspoň březen, né :wink: Jaro bude za rohem a ještě ke všemu už budeme po šestinedělí :pankac:

Kosatko, tak co Filípek? Jak jste na tom? Držím pěsti, ať jste brzo OK :-)

Kubi, nenervuj se, kolikátá v pořadí budeš rodit a co bude po porodu. Ono se to nějak utřepe :wink: Ale chápu tě, čekání na porod je zdlouhavý , strach z porodu máme každá, co si budeme namlouvat a i když se na miminko sebevíc těšíme, hlodá červíček, jaké to bude až prcek vykoukne na svět a sama vždycky radši počítám s horší variantou a třeba jsem pak mile překvapená, jak to jde dobře 8-)

Pajo, no to jsou chlapi, chtěli by, aby ženská rodila, aby zažili nějaký ten adrenalin :wink: Ať kámoš pěkně počká do ledna (ale pochybuju, že tě v lednu někdo dostane na Sněžku :-D ).

Mějte se krásně, nějak se mi rozmnožilo špinavé prádlo, tak jdu na to :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
17.11.09 17:27

Ahojik,
tak se dneska hlásím v plné síle … no dobře kecám :lol: hlásím se v poloviční síle, ale cítím se daleko lépe než včera…
Fragy: taky jste mě s manžou pobavili :lol: Mě sice
můj drahý vynesl asi se dvěma přestávkama,ale
vynesl :lol: Možná to bylo i tím, že je přece
hloupé stát vedle těhotné ženské, která se
před ním válí po zemi…byl z toho v šoku celý
den včera :lol:
Alliku: já to taky vždycky stihla nahlásit předem,
ale včera to bylo rychlejší než já :nevim:
Callamaiko: držím pěsti, ať dobře dojedeš!
Zziny : já mám přes pupek navíc 34cm! Jsem hrozný
balón..ale k tomu nohy párátka, takže docela
zajímavé u mě :lol:
No jinak dneska jsme dostali od babičky (mojí babičky) 40 kusů látkových plenek a spoustu dalších věcí, takže si jdu teď k tomu všemu sednout a podívat se co vlastně ještě potřebujeme… Holky je tady někdo, kdo ještě nemá postýlku a kočárek, nebo jsem poslední lajdák? :oops:
jooo taky jsem se chtěla poptat jaké máte pro ty své ledňátka fusaky?? Jsem z nich úplně zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí