Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
18.12.09 15:47

holky náš prdík má 2150g takže maličkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 15:57

Ty jo, to je dobrý! Já budu mít pro změnu asi obříka. Minulý týden jsme měli tři kila a termín mám devátého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.12.09 16:01

ahoj holky,

Mon :hug: opatruj se. Holky tu napsaly už asi vše, klidně piš, manžel je srab a vydírá. Nicméně ten konec už neuspěcháš. Taky bych to asi nechala až po Vánocích. Dobrý ale je, že sis v sobě udělala trošku jasno :wink: Mysli na mimi, Honzíka a SEBE - ono není od věci být někdy „sobec“. Jsi moc hodná a on si to vůbec nezaslouží. Někde určitě čeká pan XY, který si vás všechny bude hýčkat :wink:

Fragolko to je zpráva dne :mrgreen: Moc gratuluji, Simonka je chytrá holka :wink: :kytka:

S tou taškou do porodnice jsem něco mezi. Většina věcí tam je, ale zapnutá ještě rozhodně není. Mám k ní ještě lísteček, co je třeba přihodit těsně před odjezdem - nabíječka na mobil a tak :lol:

Jinak u nás pohoda a venku kosa jak svi.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
18.12.09 16:09

zdarec těhule,
já měla dnes kvapík. Ráno mi nečekaně přijel brácha a pře chvilkou odešla švagrová.
Leni vítej u nás v ledňátkách

Fragi nic jiného než , že se Simča otočí jsem nečekala. Ale že ti dělala napínáky. To bude héérečka.

Kosatko ty už se konečně uzdrav.

Já vždy když se tady nšco děje, si říkám. Jdu si ihned zabalit tašku. A zatím jí mám jen prázdnou a u toho hozený vložky a plíny. Musím se polepšit.

Nevím už kdo to psal o CS. Já byla včera na KO a měla jsem právě cs3 a mudra říkala, že můžu být klidná rok 2009 na to opravdu nevypadá.
Jinak už jsem objednaná na monitor, jdu 23.12. do porodky

Zbytek jsem zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.12.09 16:13

Ahojky

Fragy gratuluji k otočení :kytka:
Mon drž se a pohlad bříško a malému posíláme pusinku

Mně nějak bolí břicho, jsem si musela lehnout. A zese ty bolesti lezou do zad.
U nás je taky zima a na sillnicích neuklizeno. Se mi dnes povedlo uklouznout…naštěstí umím padat a schytali to kolena

Tašku taky nemám zbalenou…ale jakž takž to mám na jedné hromadě. Co mi chybí je župan. Ten mám dostat pod stromeček-doufám, že budu ještě 2 v 1

Vítám nové těhule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 16:20

PajaF, tak já jsem takovej plašan, že tu nabíječku vždycky po nabití telefonu položím na tu zabalenou a zapnutou tašku s tím, že ji tam pak jen šoupnu :mrgreen: .

Jo tady to taky klouže jako blázen, dneska jsem jen vyšla s odpadkama. I nákup jsem vzdala, to obstaráme zítra s manželem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.12.09 16:22

Iviqv taky jsem dnes baletila. Jeli jsme s manželem na nákup a já frajerka si vzala polobotky (líp se mi do nich leze). Naštěstí jsem to ustála, ale manžel z toho měl mále infarkt :mrgreen: Jinak jsem si koupila v akci pampersky, tak máme doma další zásobičku :wink:

Kosatko přeji brzké uzdravení a ať se těch horeček co nejdřív zbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
18.12.09 17:37

Tak koukám, že nejsem jediná co ještě nesbalila :wink: .
Kosatko, to tě lituji že máš pořád teplotu. Přeji ti, ať už se brzy vyléčíš!

Jo jo, s počasím je to fakt veselý. Když na sebe nabalím oblečení tak, aby mi bylo teplo, tak se nemůžu pořádně ani hnout a připadám si jako kosmonaut.
Hezký páteční večer, :mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.12.09 17:50

Taky se přidávám k těm, co ještě nemají sbaleno :-) Nějak mě to zatím moc nebere, říkám si, že času je dost :wink: Snad to nějak cestou do porodnice posbírám :-D

Jinak jsem vyšmírovala, že Únorňátka nezůstala pozadu a už mají taky miminko 8-o

Oblíkání na zimu nenávidím :cert: Jednak mám dost, než navleču všechny 4 děti. Teda, 3, Věrka je samostatná jendotka :wink: A to oblíkání mě vždycky tak odrovná, že jsem zralá na odpočinek a ne na procházku. Obzvlášť obouvat 3 kulíšky je zážitek :roll:

Kosatko, vylež se a ať tě už teplota netrápí :-)

Jinak se mi dneska ulevilo, že se malá otočila, jsem z toho byla nervní jak pes a nespala jsem od 4 hod od rána :roll: Tak ode mě budou mít dneska večer všichni brzo z večera pokoj, bo to asi zalomím někde v koutku :wink:
Mějte se a já jdu ještě aspoň žehlit, ať se neflákám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.12.09 19:21

Jen v rychlosti nakukuju, jestli není další mimčo  :lol:

Leni: vítej :wink:

Fragi, super zpráva, gratuluju k otočení, musíš být šťastná jako blecha :palec:

Paja : prozraď kde maj pamprsky v akci, já jsem úplnej břídil- mám jen 2 balíky :lol:

tak zas pádím…mám nějakej fičák, asi jak mi to všechno děsně dlouho trvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 19:36

Holky, já jsem dneska odpoledne jako praštěná koštětem. Pořád bych jen spala a spala… Už mám za sebou asi čtvrtou půlhodinku a půjdu pokračovat :roll: . Ale víte, co je super? Mám kojící polštář a na něm se tááák krásně relaxuje… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
18.12.09 20:05

Kristy to jo, kojící polštář je výbornej, já se na něm také válím :-P . Akorát se zalíbil i naší fence a chodí si na něj lehat také. Takže asi pořídím ještě jeden, aby byl pro miminko nový a čisťounký.
Fragolko, to musí být něco obléct tři děti najednou. Vůbec se nedivím, že jsi pak vyřízená. Zrovna dnes jsem nad tím přemýšlela, že se určitě děje to, že dítě oblékneš a ono potřebuje čůrat, takže znovu svlékat :-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 20:09

Mě teď stačí, že oblékám jen sebe a zpotím se u toho jako prase :-) . A obouvání? To je kapitola sama pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.12.09 20:34

Kubi, tak děti jsou na mě s tím čůráním celkem hodný. Až na jistá extempore, jako když mi Míša a Davča, když byli menší, v zimě na verandě svorně vytlačili bobka do plíny a já je šla oba zase slavnostně vyslíct, přebalit a znovu oblíct :roll:
Ony toho děti ani nikdy nenačůraly nějak moc po venku, s tím jsme měli celkem klídek. Ale připomnělo mi to Davču, že jsme se chystali odjet z nákupu autem domů, manžel ještě pro něco odskočil a Davča začal, že se mu chce čůrat. Tak jsem ho vysadila z auta a říkám mu, ať se vyčůrá u auta na parkoviště. Po dlouhém přemlouvání to zvládl a když jsme nasedli zpět do auta, měl jedinou starost s tím, že to pak musíme na tom parkovišti utřít :mrgreen: Holt slušňák, no :wink:

Taky už bych si šla odfrknout, ale chlap ještě není z práce doma 8-o My si snad ani nemůžeme lézt na nervy, doma se skoro nevidíme :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.12.09 22:22

Zziny teď mají na pampersky akci v hypermarketech Albert (bývalé Hypernovy). Mají to ode dneška do neděle nebo vyprodání zásob a je to tak, že když koupíš 2 balíky, tak Tě jeden stojí 299,–. Já kupovala velikost 2 pro 3-6 kg, kde jich je 108 kousků , takže jedna plínka vyjde na zajímavý peníz :wink: :mrgreen:

Kristy s tou nabíječkou mě taky napadlo dát ji do tašky a brát ji odtamtud, ale manžel by ze mě měl akorát švandu, už takhle jsem mu k smíchu.

Fragolko věřím, že se Ti muselo hooodně ulevit. Já jsem z toho byla taky mimo a to mně jako prvorodičce většina věcí nedochází, sladká nevědomost :oops:

Holky, taky vás tak bolí kyčle? Já jsem teď chvíli balila dárky, předtím jsem slepovala cukroví, ráno nákupy, vaření a teď mám pocit, že už ani do sprchy nedojdu. No nic, zkusím to rozejít, protože jsem úplně mrtvá a už je pomalu čas jít do pelechu :think:

Dobrou noc a sladké sny :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital