Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
18.12.09 23:30

Ahojky

tak jsme se vrátili z mininákupu. Jeli jsme pozdě aby nebyli fronty a šlo to. Sehnala jsem aspoň vláček s kolejema pro kamarádky malého v Ikei. Plus jsem vzala Andi fixi a zástěrku k tabuly. Ale nesehnala jsem princeznu- Sněhurku… tak ji budu hledat v pondělí. Když se povede polovičce rozchodit bateriiu auta.

K CS jsem zvědavá kolik bude. Mně děsíte ty comáte rodit 3t předemnou a cs O až 3.

S obouváním mám problém i já. Vytáhla jsem staré boty na tkandy… uf

Teď tady tlačím už 3 mandarinkua malá se hezky vrtí v bříšku

Holky odpočívejte, marodi uzdravte se

Brou noc a hezké sníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.12.09 06:38

Dobré ranko pupíci..nějak nemohu spát… to je nezvyk :) a tak oblíkám autosedačku do fusaku, aby jí nebyla zima a prořezávám dirky… to je zábava po ránu a asi pudu žehlit… Asi furt jsem z práce zvyklá vstávat :pocitac: My včera taky pozdě večer absolvovali nákup a je fakt, že bez lidí supr. Už mám všechny dárky. Jdu snídat a počkám na Toma a Jerryho v telce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 07:38

holky ahoj, jdu napsat hned po ráno, to je mi dobře.Odpoledne jsem byla ok, večer už zase 38 horečka.Snad už dneska bude líp, odpoledne mi naši přivezou Filípka.kašel už je docela dobrej, jen ta rýma.Bolí mě od ní celá hlava.Nemáte někdo zaručenej recept jak na ní na potvoru?
Teda ale je zajímavé, že jak jsem nemocná, okamžitě zmizely všechny těhu problémy.Vůbec nic mě nebolí, jak se potim tak i ty oteklé nohy docela zmizely :lol:
Jdu vás zkusit dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 07:39

koukám že metřík mi odečítá posledních 10 dní, tak musim zahájit nějakou rychloléčbu :mrgreen:
a dobalit tašku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.12.09 09:05

Ahoj devcata, clovek se den nepodiva a ma cteni na pul hodiny a tech udalosti.
1/ Jeden manzel vydriduch (jeeejda, ja bych ho hnala a pak bych brecela jako zelva:),
2/ jedna otocena slecna Simonka (zaplatpanbuh),
3/ nesbalene tasky (tak to dobre znam - cekam, az se doklidi bordel a sbalim taky a kdyz nesbalim, tak se potom pritel orosi, az to bude dodatecne hledat:),
4/ jedna nemocna, co chce zahajit rychlolecbu (obavam se, ze to proste chce svuj cas:().
Jinak jsem byla vcera na kontrole a monitoru a pry nebude-li zadny vyrazny vykyv v tlaku ci tak neco - doufam, ze ani uplnek, tak mame velkou nadeji se dockat terminu 2v1.

Snad budu mit jeste moznost domacnost uvest do enonuno stavu, kdyz nam vcera konecne domalovali i nejposlednejsi cast (segrin pokoj). Juppiii, jupppi! Takze jdu dat teplaky na nohy a hadr do ruky a omyvat, uklizet, prenaset, prat a veset (se:).

Drzim Vam vsem palecky, uzivejte klidny vikend a hlavne se nestresujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.12.09 09:11

Joooo, a vcera me lehce podesilo, ze kolegyne z prace, co mela stejny termin jako ja a byla vcera na monitoru, tak si ji tam rovnou nechali, poslali rovnou na sal8-o a na Vanoce si domu ponese maleho nezbedu, co si hloupe priskrcoval pupecni snuru.
Ja vzdy rikala, ze ti chlapi jsou proste tuntove. :lol:
Ale dalo mi to varovani, ze to tu muze byt kazdou chvili. Takze netrpelive sleduju Vas i sebe:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.12.09 09:42

A jeste jeden zazitek, ktery jsem ted pri pohledu na ucet mela - dostala jsem poprve materskou za cast listopadu. A to uz jsem myslela, ze budu muset socialku uhanet! Takze penize sice mam, ale papir od nich zadny nemam. Lepsi nez naopak.
A co vy a materska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
19.12.09 09:49

Dobré ráno mamči,

Kosatko ať už je Ti líp a horečka to definitivně zabalí.

Kralishku koukám, že si jdeš zase hrát na medvídka mývala :lol: Ať Ti to jde od ruky … :wink: Můžu se zeptat, kdy jsi nastupovala na mateřskou? Mně zatím nic nedorazilo, tak jestli se můžu těšit ještě do konce prosince nebo to bude až v lednu. No možná využiju to číslo na sociálku a zkusím tam v pondělí brnknout :think:

Pěkný den P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 13:20

tak dneska musim zaklepat, zatim bez horečky.Uvidim ještě večer.
Holky, kdo nakupuje v dm drogerii, nepamatujete si kolik stojej ty jejich babylove plínky? myslim mini, maj zelenej obal.Taky tam maj teď akci, že kdo nakoupí nad 500, dostane slevu 15% na ten nákup.
A taky jsou v akci plínky huggies premium v tescu, když koupíte dva balíky, jeden vyjde na 200 korun.Jsou to megapacky, takže cena výborná.Jinak stojej když jsou v akci 299.Normálně ani nevim, to bude kolem 400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.12.09 13:30

Ahoj pupíci,
Kralishku, koukám, že jsi plná elánu :lol: , tak ať ti to vydrží co nejdéle a moc tě to uklízení nezmáhá!
Kosatko, tak sláva, že už jsi bez teploty :potlesk: . Kolik stojí plínky babylove nevím :nevim: a také nevím, zda jsou dobré? Máš s nimi dobrou zkušenost?
Kecko, ty jo, takhle brzy vstávat 8-o , to já mám ještě půlnoc, budím se nejdřív kolem deváté. A nedospáváš potom něco málo přes den?
Myslela jsem, že dnes budu ještě péct, ale nechám to na zítra, jedou k nám naši na návštěvu :dance: .
Hezkou sobotu, :mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.12.09 13:36

Pajo, odchazela jsem k 21.11., takze mi 18.12. pripsali na ucet materskou za 21.-30.11. Aspon si uziju mesic a pul vyssi materskou, a pak :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.12.09 13:39

Ahojky holky…
jak často má teď mimi kopat? Od rána se ji moc nechce… a mám blbý pocit, že při těch včerejších veletočech udělala obrat prdekou dole :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
19.12.09 14:06

Ahojky

Kralishku Já jsem taky dneska objevila na účtě mateřskou za polovinu listopadu. HURAAAÁ :dance:
Papír mi taky nepřišel a polovina rodičáku taky ne. Musím se pozeptat na socce, páč to zase vyřizuje úřad práce.

Pajo já nastupovala 13.11 a na info číslo jsem volala v pondělí. A právě mi tam řekli, že platbu posílaj a mám jí čekat do pěti dnů.

Ivi neplaš. Určitě se mimís neotočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.12.09 14:19

A jinak musim rici, ze to uklizeni uz me s..e! Ale asi to bude tim, ze se dodelava pokoj segry-svagrove, ktera tu s nami bydli, kdy se ji hodi, ale ke vsemu ma milion komentaru. Frustrace na 100%. Zvlaste diky tomu, ze jsem asi 2 roky bojovala i za vymenu linolea z chodby a kuchyne a kdyz uz se rozhodlo, ze vymena bude, tak ma neustale komentare, jakou barvu by melo marmoleum mit. Takze se na to prijela podivat i tchyne a tchan a vsichni zacali komentovat barvu. Ja si vybrala takovou strakatou spise neutralnejsi s tony oranz, svagrova by chtela cervenou, kterou tlaci horem dolem (ale samozrejme platit to nebude). No situace k posr…
Jsem rozhodnuta vydrzet s tim, ze rozhodne ne cervenou ani nudnou sedou, jak se libi tchyni, ale kdyz to bude neco prijatelne, tak se nebudu tak branit. Ale ted mam pocit, ze kdyz nemuze byt po mym, tak jsou to cuzy:)) Uff, ufff.
Jo a vystehovat ji nejde, protoze tento byt je rodicu pritele, takze vlaste jsem tu „hostem“ uz 3,5 let. Kdybychom byli schopni najit rozumny ekvivalent, tak uz tu nedebatuju, ale najdete byt v Praze, u zelene, 4+1, s garazi a to vse za rozumnou cenu. Zatim jsme neuspesne hledali asi tak rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.09 15:18

jééé, to je informací, ani nestíhám číst… Teď jsme se vrátili z nákupů a já jen žasnu. Lidi se zbláznili a nakupujou jak diví, já jim dám krizi :-o . My jsme naštěstí věděli pro co jedeme, tak jsme to nabrali a honem pryč, je to masakr!!! Miminko už je nějak nízko, dneska mi připadá, že už snad kouká ven :lol: , musím chodit pomalu, aby nevypadlo… :mrgreen: . a jdu sebou plácnout, jsem uchozená jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí