Poradna duly
Jana Čurdová
Sylvi Madlenka je roztomilá a ted s iříkám že my taky ještě nemáme rodinno ufotku.
Já mám taky jaksi vycuclá prsa-ale mlíka snad dost.
Teda to je nepříjemný-přítele a Honzíka t opostihlo ve velkém po návratu z porodky. Ta kse držte.
Callamaiko teda to je hnus!! tak snad se dáte zase dohromady a bude dobře!!!
Luci taky už mám prsa jako že nic, ale mlíko taky snad je..
Callamaiko teda to je hnus!! tak snad se dáte zase dohromady a bude dobře!!!
Luci taky už mám prsa jako že nic, ale mlíko taky snad je..
Callamaiko vydrž, bude brzo lépe.
Sylvii krásné fotečky. Koukala jsem i na ten odkaz, vy se tedy činíte ![]()
Dnes jsem byla dopoledne u kámošky. Měla váhu tak jsem se konečně mohla zvážit. A hle jsem na svým pytli cementu. Takže už se vidím, jak se kvůli kojení opět budu ztrácet před očima ![]()
Prsa už docela jdou, ale spurt to u nás určo neni. Malá má stále tříhodinovky a v noci opět pětihodinovku.
ahoj holky,
dnes se hlásím až teď, jak je manžel doma, tak nějak nestíhám ani k počítači sednout
Dopolko jsem vařila, po obědě jsme si daly pěkně rodinnou procházku a pak jsem žehlila, no a mezitím přebalovala, krmila a tak
Teď vytuhla malá i manžel, tak si dělám siestičku než půjdeme koupat ![]()
Callamaiko to mě mrzí, že vás skolila střevní chřipka. Přeji ať je brzy líp Tobě i Alexovi.
Sylvii krásný fotečky. Obě holčičky jsou nádherný. Ani se Ti nedivím, že Ti Barunka přijde velká ![]()
Uaaaa, malá je vzhůru, zatímco manžel zařezává
jdu chovat ![]()
Sylvii, krasny fotky, moc vam to vsem ctyrem slusi:)
Callamaiko, teda to je radost
, at je vam vsem doma brzy lip ![]()
My jsme si vcera s F. udelali po delsi dobe prima vecer, uvarili dobrou vecu, pustili jsme si film a dali vinko (ja fakt jen malinko
), malej pekne chrundel, to byla taaakova pohoda
Honzik se v noci vzbudil jen 3krat, dostal svoji davku a zas spal dal, takze jsem dneska byla i pouzitelna
Dneska ale spal i celej den, takze si nedelam moc iluze o dnesni noci ![]()
Kristy, s tím prsem jsem měla stejný problém. Doktorka mi řekla, že to může být tím, že mu nevyhovuje poloha a poradila mi ho oblafnout fotbalovou polohou. Fungovalo to !!!!
Sylvii, malá je rozkošná….
Tak jsem se k přečtení alespoň posledních několika stran dostala až teď.
Alex se s tím zvracením moc nezlepšil, začíná být slaboučký. Volala jsem do nemocnice a tam mi řekli užívat Smektu a Kulíška, jen nevím, jak mám 250 ml Kulíška vpravit do 3,5-týdenního mimča
. Když se to nezlepší, pojedu na pohotovost
.
Z těch lepších věcí….. Nevím, jak je to možné, ale malý už se začal smát, no, spíš roztahovat koutky. Nejdřív jsem si myslela, že to jsou jen obvyklé grimasy, ale dělá to jen na vybrané předměty a lidi. Strašně mi vadilo
, že to bylo nejdřív na mojí mámu, pak se směje na hracího sloníka (a sahá na něj), co má v kolíbce, a dnes začal na moje vlasy (alespoň něco). ![]()
Ahoj vsem,
tak dnes jsem na nocni. Ufff. To bude tim, ze mala pres den chrupinkala a ted ma vociska jak 100W zarovky a ne a ne usnout… asi ji udelam vodvar z makovic ![]()
Jinak vsichni v domacnosti jsme trochu nachcipli - teplota, me poboliva v krku, mala taky hreje, ale nic dramatickeho.
Holky, co muzu na bolest v krku? Je mozny si dat Tantum Verde?
Jinak vsem marodum preju at je to brzy ok.
Ahojky ![]()
tak my měli dnes naopak docela příjemnou noc.. krmili jsme JEN po dvou hodinách! a pak malá hned usnula, takže jsem docela vyspalá ![]()
a dneska musím hrozně pracovat, abych zítra odevzdala a měla aspoň trochu pokoj..
krásný den všem!
ahojky všem
Všem nemocným, přeji brzké uzdraveníčko.
Mi jsme včera měli slušný prdy, malou to trápilo od osmi večer do půlnoci. V půl jedenáctý jsem jí dala kójo. Pak ještě brečela kvůli prdíkům a podle mě vyčerpáním usla kolem půl jedný a na další kójo se vzbudila až v pět. A pak v osm. Takže mě nechala alespoň vyspat.
Zítra jdeme s malou do poradny a vezmu rovnou Honzíka na tříletou. Jsem zvědavá kolik malá váží??
Ahoj, taky jsme měli noc v pohodě, kojila jsem v klasických tříhodinovkách. Ale měli jsme jednu pauzu na vztekání, která trvala skoro dvě hodiny…
A zase jsem nas..ná na plínky. Nebo jsem fakt magor. Zase vesele protékáme, za noc jsem převlíkala třikrát a teď po deseti minutách v čistém koukám a zase koláč na zádech. A já se pak divím, že je neklidnej, bodejď by ne, když leží v mokru… Ach jo!
Ahoooj ledňátka
,
tak jsme doma
. Nebudu dočítat a ve fofru napíšu. Pustili nás už ve čtvrtek, ale nemohli jsme jet domů, protože se nám rozbil kotel, netekla teplá voda a nešlo topení
. Takže manžel musel vše sbalit a jeli jsme nejdřív z porodnice k rodičům. Domů jsme dorazili v pátek a od té doby je neskutčný kolotoč. Vše zase vybalit, vyprat, vyžehlit, do toho malá, noznáte to. Tak nějak moc nestíhám. Porod rozepíšu až bude čas, nicméně jsem po císaři na kterého jsem šla po 8 hodinách co jsme měla pravidelné kontrakce po třech minutách. Malá na konec přestávala při kontrakcích dýchat, takže mě hned řízli. Z čeho mám pěknou depku je to, že nemám od začátku moc mlíko
. Jsem tu asi takhle bez mlíka hned od začátku jediná. V porodnici jsem byla úplně vyřízená z bab sekrářek, byla jsem zralá na psychárnu. Pořád jsem se snažila kojit a kojit, jenomže malá nechtěla normálně přes bradavku, takže jen přes klobouček a vždy vypila max. 20 ml. To byl náš rekord. Dost ztrácela na váze a tak dostávala dokrm. Teď jsem na tom tak, že za šest hodin se mi udělá v každém prsu tak 25 ml mlíčka. Takže ho odsávám a přidávám malé do Bebi (nutrilon zvrací). Když odsávám častěji, tak neodsaju nic
. Pořád jsem doufala, že se spustí až dorazíme domů, ale nic
.
Fragolko a Sylvi, prosím o pár rad ohledně umělé výživy. V nemocnici mi řekli, že nemám Bebu ředit převařenou vodou z vodovodu, ať si koupím kojeneckou, ale nevím, zda musím tu kojeneckou převařovat?? Dále používáte k vyváření sterilizátor a nebo normálně na kamnech hrnec? Já se totiž chystám ten sterilizátor koupit, tak snad nevyhodím zbytečně penízky. Nakoupila jsem si 8 flašek, které vyvařuji 1× za 24 hodin. Mléko ohřívám také na kamnech ve vodě, ale pořád si nejsem jistá tou správnou teplotou
. Tak bych pořídila ohřívač do zásuvky, nemáte s nějakým zkušenost?
Koukám, že má Callamaika chřipajznu, tak držím palce, ať jsi brzy uzdravená!
Snad jste všichni v pořádku a daří se vám dobře. Postupně se podívám zpět, co se tu dělo, ale teď opravdu nějak nestíhám.
K.
Kubi, vítejte doma a snad bude brzo líp. A s tím kojením se nestresuj. Buď to jde nebo ne. Já bojuju s tou bolavou bradavkou, zatím to jde, ale až to nepůjde, tak se na to s klidným svědomím vykašlu. Je to sice pohodlný, ale dítě fakt potřebuje klid a ne vystresovanou mamku… Tak hodně štěstí a najdi si pozitiva - po UM ti aspoň bude spinkat celou noc ![]()