Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
5.2.10 11:40

Hpnzík má pojištění u Kooperativy-jaké si svatební junior-ale kamarádka mi pak řekla že je nanic.
A u lukáška uvažujem o to msluníčko na poště-mám už tu letáček. Fatk nevím no.
Kostako a ty už taky riskneš zelí??j áse tak hlídám apořád máem bolení a přijde mi že po těch kapkách spíš blinká brouček.
Holky a já po nočním nespaní a běhání kolem dvou dětí přibírám na váze a nehubnu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.10 11:46

Tak na zelí bych si taky netroufla, ale mám chutě, to jo. A taky se hlídám. Sice jsem včera neodolala a zbaštila Twix, ale pak mám černý svědomí :-) . Možná to přeháním, ale fakt radši jím jen neutrálně. A co si z toho vybrat, že jo. Jak píše Sylvii - chleba a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 11:49

Mně přijde že strava kojící matky je totálně nepestrá-člověk nemůže téměř nic. Ale časem se na to dá zvyknout.
Honzík ted stávkuje v jídle, mě z něho picne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.10 11:51

Jo, taky mi připadá, že jím pořád to samý. Ale předevčírem jsem si vlastně dala Mekáč. Manžel si kupoval menu a přivezl mi taky, tak jsem vyndala cibuli a slupla sendvič i s hranolkama. S Ondrou to nehnulo, tak snad dobrý, ale takhle taky nezhubnu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 11:56

No j áse zvážila a měla jsem šok ta kjsem si an uklidnění dala tyčinku Mars :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.10 12:07

Luci, já myslím, že na stresy z váhy bude ještě dost času, až přestaneme kojit. Já to teď nějak neřeším. Z nabraných třiadvaceti kil mám dole třináct, což je super, ale deset stále nosím s sebou, tak to nemá cenu hrotit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
5.2.10 12:14

Jooo, holky, váha.. tak z tý jsem úplně špatná.. Minule jsem přibrala 12kg, ale z porodnice odešla -14, takže ještě o 2 míň než před těhu..
A teĎ? Přibrala jsem 15 a shodila ani ne 10.. takže mám i po porodu skoro metrák.. :-( budu muset fakt začít makat.. :-( jen nevim kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
5.2.10 12:26

ahoj holky, mně se to „zaseklo“ na nějakých 6-7 kg navrch, ale už to neřeším. Kupodivu se vejdu do kalhot, který jsem nosila před těhu. Manžel si dělá srandu, že to mám v prsou a prý taky konečně nemám ten kostnatej zadek. Člověk se snaží si držet figuru a nakonec zjistí, že úplně zbytečně :mrgreen:

Jídlo je taky můj velký boj. Snažím se vařit každý den nebo alespoň ob den, ale dnes malá vstávala už v půl sedmé a doteď pořádně nezabrala, takže jsem si v rychlosti uvařila alespoň krupicovou kaši :oops: , a to tak, že jsem Emu nakojila, začala uspávat v náruči a k tomu jsem pustila digestoř, protože ten zvuk ji uklidňuje a ona při něm hrozně ráda spinká. Zabrala, já honem uvařila a teď jsem vypnula digestoř a už se tam zase hrabe :-( tak to si asi dvacet nedám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.10 12:44

Tak já se teda do oblečení před těhu nevejdu!!! Zatím nosím pořád ty svetrošaty, který mám dvoje, ale nutně potřebuju kalhoty. Moje původní natáhnu tak do půli stehen a dál ani ťuk :evil: .

A dneska asi nebudeme obědvat vůbec. Poslala jsem manžela na nákup, s tím, že bych uvařila, než Ondra vstane, ale už je tam dlouho a furt neleze a Ondrášek už bede pomalu vstávat… Já z toho mýho chlapa jednou vyrostu do pěti metrů… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.2.10 12:50

Váhu nemám, takže vůbec nevím jak na tom jsem. Ale do kalhot před těhu se vejdu v pohodě.

Vařím většinou ob den. A vybírám trochu rychlejší jídla. Takže kuře na x způsobů, zapečený brambory se smetanou, francouzský brambory, šunkofleky, řízky s kaší, rizoto, kuře na paprice, rybu, rajskou.

Mám dneska pěknou depku kvůli kojení. Úplně mi dnes změkly prsa a malá chudák saje na plno jen asi tři minuty to máme v sedě. Pak jí nechám krknout, protože je plná vzduchu jak se nemůže dobře přisát. Pak jdem do polohy do lehu tam si sosne asi dvě minutky, ale dá jí to hroznou práci, protože jí prso pořád vypadává. Zkoušela jsem si manuálně odsávačkou odsát a po 10 minutách urputnýho boje. Nemůžu tam udělat ten správný podtlak jsem vykapala asi 10ml.
Takže zahajuji boj o mlíko. Začínám dávat s obou.

Ale jemi to divné v noci vydrží bez krmení skoro šest hodin. No jestli to nebude ono (dlouhý interval), pak se mi laktace asi musí snížit. Přes den máme tříhodinovky. Někdy +/-30 minut sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.2.10 12:53

Digestoř taky pouštíme často :mrgreen:
Holky já zelí nejedla ani pře těhu a kojenim :lol: Nechutná mi.
Ale jinak jim skoro všechno.A zaráží mě že se bojíte na prdíky čokoládu.To je teď moje hlavní denní jídlo.A bylo i u Filipa když jsem kojila.Jsem na ní úplně závislá :oops:
A s těma kilama - kámoška začala hubnout až když přestala kojit.Já mam pořád ty 3 kila navrch a obávám se že už mi asi zůstanou :evil:
Jenže já měla moc i pře těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.2.10 12:56

Monano a nebude to ten spurt? první bývá ve třech týdnech.Jinak já prsa taky nemám nijak nalitá.Ale už jsem taky jednou měla pocit že to Verunce nestačí a kojila jsem z obou.Taky jsem brala ty homeopatika.Ale teď už zase snad dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 13:02

No já ze svých 70cm v pase mám asi 95 a přes boky ze svých 92cm mám 105 takže se do ničeho nevejdu ani náhodou, no a hubne se líp přikojení jak přestanem kojit tak se to zastaví nebo dokonce i půjde nahoru :-? Uvidíme no, U honzíka to šlo rychel a ted mám frmol mnohem větší a nejde to.No a prsa už mám taky o dost měkčí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.2.10 13:05

Kosatko já nevim, mě to připadá. Že má problémy to změklé prso pořádně čapnout. A hrozně se tím trápý. Říkám, ze začátku je prso takový ještě polotvrdý a to je v pohodě a pak postupně jak měkne začne jí vypadávat z pusinky. A když jí ho tam zkouším narvat, prostě jí to nejde pořádně chytit a vypadává.
Ani odsávačka byla krátká na změklouše. Tak do zítra uvidim. Zkusím kojit z obou a vnoci jí asi začnu budit po třech hodinách nebo po čtyřech hodinách.
Ona se totiž nakrmí v půl jedenácté večer a pak se vzbudí až v půl čtvrté, ale pak už má zase ty své tři hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.2.10 13:10

Holky já nechápu jak to stíhali naše mamky.My máme automatky, sušičky, myčky , papírové plínky.Oni neměli nic.I když je pravda,že za tu dobu co někdy strávim u internetu bych měla uvařeno :oops: :oops:
Monano mě se Verunka nemůže naopak chytit když mám prso ráno nalitý po dlouhý pauze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí