Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
5.2.10 13:17

No je pravda že neměly počítač a nechodily po vycházkách a neřešily blbiny jako my ted :wink:
jdu na chvilku od pc ale budu nakukovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
5.2.10 14:04

Tak se hlásím po krátké asi hodinové vycházce, báječně mě to osvěžilo a Amála chrní ještě v kočáru na zápraží… :palec:

K těm jídlům - naprosto se shoduju s kuchařkou Monanou - vyjmenovala si kromě šunkofleků vše, co také teď hojně vařím :mrgreen: hlavně vede kuře stokrát jinak :mrgreen:

Čokoláda je také můj každodenní hřích, takhle to s tou váho asi moc dolů něpůjde, mám navrch 4-5 kg ale neni to moc vidět - naštěstí, i když břicho je pořád vytahané - tam to teda vidět je :mrgreen:

Jo a udělaly jste mi opravdou radost tou zmínkou o sprutu, protože já včera kojila po hodině a půl a začínala jsem propadat depresi, že budu jen kojit a přebalovat a nic víc :zed: Až jsem už měla cukání jít vařit Nutrilon, abych měla chvíli klid :oops: Už si jdu hledat podrobnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.2.10 14:24

Ahojte..to byla noc…
Navíc jsme po kontrole a 100g za tejden..co dodat… :( :( :( Takže budu kojit asi vkuse …
Mám hlavně odpočívat..to teda nevím kdy… vrrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 14:26

Jejda Kecko takže se to dr nelíbilo??Mně přijde že kojíme pořád a mám jaksi vycuclá prsa . Lukášek papal před chvílí a zase pláče a hledá prso. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.2.10 14:29

Kristy, tak Kosatka to s tím vařením vystihla :palec: Prostě je to nustnost. Manžel po hospodách chodil, ale jaksi už chodit nechce… Krom toho, za půl hoďky na oběd by toho moc nestihl, takže další důvod, proč vařím doma :wink: Ale jinak mám to štěstí, že mě vaření baví :-)

K očkování - nic navíc jsme u žádného z dětí nedávali a asi ani dávat nebudeme. Fakt nevím, jsem v tom taková nevyhraněná :oops:

Děti jsou pojištěné u České pojišťovny. Zařizoval manžel přes chlápka z práce, takže nějak mo netuším, co je to zač, ale je to úrazové + pojištění, kdyby děti někde něco rozbily apod. To jsme uzavřeli hned, jakmile Davča z košíku na nákupu sundal skleněné misky z regálu a rozverně je v obchodě pustil na zem 8-o

Teda, holky, nemít pračku, myčku a ostatní vymoženosti, jdu si asi fakt hodit mašli. I když net je žrout času, ale jak říká manžel, co by člověk z toho života měl, že? :mrgreen:

Kecko, jestli tě to potěší, Simča přibrala 130 g za týden… Tak taky žádný terno, a to přikrmuju :roll: Jsem si včera myslela, že bude mít víc, no :wink:

Byli jsme venku, Simča část cesty koukala, část prospala a jakmile jsem zastavila doma, měla oči jak tenisáky :wink: Tak jsem myslela, že se aspoň v klidu najím :roll: Si připadám jak v bufetu :mrgreen: Jím na stojáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.10 14:47

fragolko, já to myslela spíš tak, kde bereš na vaření energii. Ale je pravda, že o tak velkou rodinu je třeba se postarat… Já bych taky vařila, ale ten čas tak rychle letí, že než se naděju, je potřeba zase kojit a tak pořád dokola. Dneska jsem udělala ty špagety, recept na deset minut. Ale jinak, když Ondra spinká, tak si sednu a nic se mi nechce. A taky mi připadá, že pořád jen žehlím…

ad čokoláda: nechci ji jíst ne kvůli prdíkům, ale spíš já po ní jdu blbě na velkou a taky jsem schopná jí sníst hrozně moc, tak radši ani nezačínám. Ten Twix ještě ujde, ale vzít si kostičku normální čokošky, tak ji sežeru celou… :oops: . A našla jsem si alternativu. Švestkový kompot. Po něm jdu dobře a zároveň je sladkej, tak mě uspokojí :-)

kosatko, s těma plínkama mě to napadlo včera při žehlení. Používám látkové na utírání, podkládání a tak a říkám si, že to byl očistec používat je na přebalování a prát a žehlit… Dělaly ty mamky něco jinýho ?!?!

ad prsa: taky už se mi tolik nenalívají, ale mlíka mám zatím dost. Jen mám pocit, že Ondrovi stačí pít míň, než těch deset minut. Snad si vezme svoje. Jinak jedeme taky v tříhodinovkách, ale stále ho musím budit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 14:55

Lukášek dnes i přes den jí co 1,5hodiny.
Fragi a ty máš málo mlíka že prikrmuješ-já t onějak nepostřehla jestli jsi to psala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.2.10 15:08

Luc: joj ..nelíbilo, mám doma vážit, v pondělí volat a čtvrtek konrola. On hledá furt a u prsu chrápe.
Koukám, že téma mlíko tu máme dnes všichni společné, viď Mon.
Frag: a o dokrmování ti řekla doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.2.10 15:14

Kecko, no, Simča dostávala příkrm už v porodnici, bo řvala hlady jak tur :roll: Teď má občas i světlé chvilky, že po kojení neřve, ale většinou si nějakou tu 20 - 30 ml vycvakne a je spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 15:15

Mně taky pořád říkali v porodce budit na krmnení a u kojení taky budit když usínají u prsa. Tak přeju at se to brzo spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.2.10 15:17

Frag: no v porodce ho taky přikrmovali, ostatně jako skoro všechny. Já se nějak nedolážu smířit, že to nezvládnu… Nemám to ze stresu, ale nějak se musím srovnat s tím, že ho jakoby odfláknu… Jsem děsná, co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.2.10 15:18

Luc: budím ho 45 minut a stejně pak hledá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.2.10 15:20

Já si ymslím Kecko že to půjde,hlavně to nevzdávej moc brzo a nestresuj se tím :wink:
Lukáškaovi dával idvě noci v porodce taky tu glukozu, pořád plakal hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.2.10 15:28

Tak u nás v porodnici se glukoza nevede, dávají hned UM. Když se narodila Věrka, dostala příkrm až poslední den, a to už jsme byly vyšťavený obě 8-o :roll:
Kecko, já jsem byla z přikrmování u Věrky taky na mašli. Přišlo mi to děsný, bylo mi to děsně líto :-? Pořád jsem kvůli tomu brečela, no, děs :oops:
Simča se zatím tváří rozumně, ale i kdyby se kojení nesrovnalo, věřím, že to přežijeme obě :wink: Lepší dítko na UM, než matka v blázinci. Tam budu pěti dětem houby platná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.2.10 15:33

v čokošce jedu taky ve velkém, ale v bílé. Mám jí raději. A úplně zbožňuju bélou studentskou pečeť.

Kecko co bych pro vás holky všechno neudělala. Dokonce si i snižuju laktaci abych mohla pokecat :mrgreen: :mrgreen: . Doufám, že se to rychle srovná, UM bych asi finančně nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí