Poradna duly
Jana Čurdová
my necháváme vyvolat fotky ve schleckeru a vždycky to bylo ok.
paj oEmička je krásná, já čučím jak nám ty děti rostou, to už nejsou ta malušká miminka co mžourala v porodnici.Lukášek se už taky mění.
Ty noci Pájo závidím, těším se že se nám t oza pár týdnů taky upraví. My jsme vzhůru co hodina snad, sotva usnu tak jsem zas vzhůru a ráno v sedm mě volá Honzík.
Proč muži nemají být redaktory v manželské poradně ![]()
Milý Honzo,
doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat
doma na televizi a odjela do práce.
Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet - musela jsem
se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla
jsem uvěřit tomu, co jsem viděla.
Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manželovi 34 a jí 19.
Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do
manželské poradny nepůjde. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi!
Magda
Milá Magdo,
že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha
příčinami.
Nejprve zkontroluj, jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý
zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely
včetně ukostření.
Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového
čerpadla, jestli není poškozené a dává správné množství paliva.
Doufám, že jsem Ti pomohl.
Honza
Lucilko to je výborný
![]()
K fotkám- já kdybych to nechala za dýl, už to nedám dohromady.Kdyby se mi vymazali, trefilo by mě.A teď jsem fakt ráda že má Filípek tolik fotek, protože jsem vždycky fotila když něco dělal poprvé.Teď se mi to hodí a můžu srovnávat ![]()
Jo a kralishku staženého králíka mám doma taky
Ale kdybych to nesrovnávala tady, nepřišlo by mi že málo přibírá.Doktorka je spokojená
ještě k těm fotkám - mám hrozně ráda černobílé, nebo takové ty nažloutlé (sépie).Taky na nich tak nějak líp vypadáme ![]()
Já nechala fotky naposled dělat v létě ale pak sjem byli na podzim v tom ateliéru a to máme krásné fotky.
Paní nám udělala různé, čb zabarvené do žluta každou fotku různými způsoby a my jsme jen vybírali.
lucilko krásné fotky.To já mám jen doma focenou, ale pro nás taky krásná ![]()
No to je jasné Kosatko když jsou an ní naše krásné děti ![]()
My se chystali do atelieru rok a dokopali se tam až v říjnu, s Hnozíkem to teda byla fuška-nechtěl se fotit, brečel, pak lítal po ateliéru a sny o tom jak budou naše fotky vypadat a jak budu Honzíka převlíkat a měnit rekvizity byly fuč
nakonec pí fotografka nafotila asi 600fotek a pak jsme vybrali asi 35. Máme je udělané a 3velké obrazy 60×90cm pověšené v ložnici.
mám od tama i těhu fotky, jedn usem vložím snad to tu nikdo nešmíruje ![]()
Ahoj holky, nejak nestiham reagovat. V utery jsme byli na kontrole v sestinedeli, tak mala je vazne otesanek, vazi 4310g a meri 54 cm
Jinak lehce zluta je porad, tak ji vzali krev (normalne z hlavicky, aby nasli zilku), tak me MUDra na chvili vyhodila z ordinace a mala rvala jak tur
Ale vsecko pry v poradku, delali nam krevni obraz i jaterni testy, tak jsem rada ![]()
K novorozeneckemu akne - my pouzivame Leniensku z lekarny asi za 40 Kc a super ![]()
Ke kolotoci - my mame takovyhle s kravickama a dobrej
http://www.ebutik.cz/index.php?…
jinak zatim vede cinkaci medvidek s melodii a chrastici a piskaci beruska ![]()
jo a koupili jsme hrazdicku, podobnou teto: http://www.e-baby.cz/…tky/d-70907/ a budem na veset i jine hracky, za tu cenu super ![]()
A shanela jsem klasicke piskaci gumove zviratko na zuzlani a snad uz se to nevyrabi ![]()
Mejte se Aliik
tý jo, Lucilko to už snad ani není pravda to těhu ![]()
Tady odsává Filípek Verunce nosík:
No to je šikula a Verunka jak drží.
Ahoj Aliku.
čekám na naše, dens přijedou na návštěvu, ale venku ej dnes hnusně tak to na prochajd u asi nebude. Je tu mlha.