Poradna duly
Jana Čurdová
Luc: nemáme kontakty… nojo… jsme trdla..manžel jede dom, zastaví vodu asi…
Berda: jojo, to víš, že beru
To jsou služby ta dovážka, wau… Navíc by jsme se viděly, supr…tak uvidíš, jak to výjde.
Kristy, tak bych šla za doktorkou radši…
No a já se neumím vydojit, asi málo mlíka…ale hlavně ať mi malej přibejvá..jsem zvědavá, co v pátek dr řekne…
Mon, tak Happy u nás přes kluky taky neprošly
To bych nedělala nic jiného než přebalovala, popř. rovnou převlíkala. Už nikdy více ![]()
Lucil, tak u druhého dítka jsem zavinování taky nějak strašně nepociťovala (i když nevím, jak je to ještě po CS
). Ale teď to teda byla celekm síla ![]()
mně už se tak prsa nenalívají-napřed jsem měla radost ale ted si říkám abych ho měla dost.Mám ted ta prsa měkká ne jak předtím plná mlíka.
možná fragi jak je to břicho rozkuchané a bolí tak si člověk toho zavinování ani nestihne všimnout. Někdy to bolelo při kojení ale nijak extra.
Lucil, jsem si říkala, jestli jedno nepřebije druhé ![]()
Ondra má super vztekací období
Není nad nerudné batole
Sedíme doma, venku vesele chumelí… Já chci jaroooooooo ![]()
U nás svítí sluníčko, doufám že to ještě chvilku vydrží. Chystáme se ven ![]()
Vy se máte,t ady je boží dopuštění. Hlavně aby přítel dojel v pořádk u z práce.
Honzík ještě nespí-potvůrka.
Mon koukám, že má Honzík dneska narozky, tak mu přeji vše nejlepší
![]()
Ne vždycky se má člověk řídit reklamou… myslím že zrovna tyto jsem dostala v porodnici vzorek, ale ještě jsem nezkoušela. Jedině jich dávat víc na sebe, aby neprotékaly. ![]()
Fragi tak já Ti příště pošlu SMS a můžeme se tady sejít.
![]()
Berdo, rok s vložkama do podprdy? Jéééééééémine, to s mi teda nechce ![]()
ženy, jak jste dopadly na ortopedii? my máme dávat preventivně k papírové plíně ještě dvě látkové
ach joooooooo, a to 5 týdnů ![]()
dítě se mi asi protrhne vzteky a mně přibude práce ![]()
máte to taky tak?
Nějak si pohrávám s myšlenkou, kdybych to jako ouplně nedodržovala ![]()
No mně u Honzíka říkali že má kyčle OK a pak na 6týdenní prohlídce říkal dr-to je dobře že jste dávali široké balení už je vpořádku
No a já ho nidky nedávala
Ted říkali že je lukášek ok tak nedávám taky nic.
Mně je dnes jaksi zima, to je asi z nevyspání, dnešní noc byla na prd.
A ted přemýšlím že se musím podívat do papírů kdy máme jít na kO kyčlí. ![]()
Tak mi taky vždycky používali Pampersky a teď když se narodila Berča, tak jsem koupila na zkoušku Pampers Premium Care a musím říct, že i když jsou dražší, tak jsou perfektní… taky občas používáme Huggiesky, když jsou třeba v akci, dokonce jsem si jednu chvíli říkala že jsou i lepší, ale teď jedeme v Pamperskách. ![]()
Kecko ať tp s tou vodou dopadne dobře… ale je to doslova k nas*ání ![]()
Lucilko já mám teď zavinování rozhodně lepší než minule, ale i jak píšeš, taky nemám tak nalité prsa… naposledy se mi prsa po porodu srovnávaly asi dva měsíce a musela jsem odsávat, tentokrát odsávat nemusím a prsa jsou už relativně v pohodě, jen se mi tam občas ucpou a vytvoří se tam taková boulička, ale ta pak po jednom nebo více kojení zmizí…
Knizsko jak píšu, je to individuální a třeba vložky do podprdy budeš používat kratší dobu, třeba jenom měsíc nebo taky delší dobu
ale neboj si zvykneš. Je pravda, že já když měla vložky do podprdy co mi nesedly, tak mi to vadilo, ale teď mám ty co mi vážně vyhovují a vůbec nevím že je mám.
A na ortopedii je to běžný postup, plenky má nosit do další kontroly každý… aniž by je potřeboval a hlavně to doporučují u holčiček a uvidíš, že to třeba ani nebude vadit. Já jsem to s Rebčou taky trochu flákala, ale jen díky tomu že mi už přo první návštěvě doktorka řekla, že to vypadá dobře, a že je má preventivně nosit…
My jdeme na kyčle poprvé 19.2. a vy už jste všechny byly…
A jak to máte s tím ultrazvukem ledvin? Dělali vám ho všem? Mě říkala doktorka, že to teď není povinné a některé porodnice to dělají automaticky, záleží jak to mají domluvené s pojišťovnou.
my taky nakonec jdeme, jde sem brácha tak mi pomůže.
UTZ ledvin a kyčlí nám dělali v porodce.
páááááááá
ahoj holky,
Knizsko taky máme preventivně nosit to široké balení. KO v porodnici i ve třech týdnech ultrazvuk byly v pohodě, tak se dobrovolně přiznávám, že to flákám. Malá to totiž absolutně nesnáší, jak ji občas bolí to bříško a pak si nemůže ani pořádně zakopat nožičkama, tak to je konec. Minule tak řvala, až se jí z toho klepala bradička, tak jsem ji z toho zase vybalila, ona nahodila úsměv a bylo vymalováno ![]()
Holky o ultrazvuku lednvin nevím. Leda že by ho malé dělali v nemocnici, ale doktorka teď o ničem nemluvila a na kontrolu jdeme až po šestinedělí.
Rozhodla jsem se Emě pořídit to lehátko od miminka po batole od Fischer Price. Dnes máme 1 měsíc, tak si dáreček zasloužíme
![]()