Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
3.2.10 11:59

Luc: nemáme kontakty… nojo… jsme trdla..manžel jede dom, zastaví vodu asi…

Berda: jojo, to víš, že beru :) To jsou služby ta dovážka, wau… Navíc by jsme se viděly, supr…tak uvidíš, jak to výjde.

Kristy, tak bych šla za doktorkou radši…

No a já se neumím vydojit, asi málo mlíka…ale hlavně ať mi malej přibejvá..jsem zvědavá, co v pátek dr řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.2.10 11:59

Mon, tak Happy u nás přes kluky taky neprošly :roll: To bych nedělala nic jiného než přebalovala, popř. rovnou převlíkala. Už nikdy více :cert:

Lucil, tak u druhého dítka jsem zavinování taky nějak strašně nepociťovala (i když nevím, jak je to ještě po CS :think: ). Ale teď to teda byla celekm síla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 12:00

mně už se tak prsa nenalívají-napřed jsem měla radost ale ted si říkám abych ho měla dost.Mám ted ta prsa měkká ne jak předtím plná mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 12:01

možná fragi jak je to břicho rozkuchané a bolí tak si člověk toho zavinování ani nestihne všimnout. Někdy to bolelo při kojení ale nijak extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.2.10 12:14

Lucil, jsem si říkala, jestli jedno nepřebije druhé :think:

Ondra má super vztekací období 8-o Není nad nerudné batole :roll: Sedíme doma, venku vesele chumelí… Já chci jaroooooooo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.2.10 12:58

U nás svítí sluníčko, doufám že to ještě chvilku vydrží. Chystáme se ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 13:04

Vy se máte,t ady je boží dopuštění. Hlavně aby přítel dojel v pořádk u z práce.
Honzík ještě nespí-potvůrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.2.10 13:39

Mon koukám, že má Honzík dneska narozky, tak mu přeji vše nejlepší :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Ne vždycky se má člověk řídit reklamou… myslím že zrovna tyto jsem dostala v porodnici vzorek, ale ještě jsem nezkoušela. Jedině jich dávat víc na sebe, aby neprotékaly. :mrgreen:

Fragi tak já Ti příště pošlu SMS a můžeme se tady sejít. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.2.10 13:44

Berdo, rok s vložkama do podprdy? Jéééééééémine, to s mi teda nechce :zed:

ženy, jak jste dopadly na ortopedii? my máme dávat preventivně k papírové plíně ještě dvě látkové :cert: ach joooooooo, a to 5 týdnů :zed:
dítě se mi asi protrhne vzteky a mně přibude práce :zed:
máte to taky tak?
Nějak si pohrávám s myšlenkou, kdybych to jako ouplně nedodržovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 13:46

No mně u Honzíka říkali že má kyčle OK a pak na 6týdenní prohlídce říkal dr-to je dobře že jste dávali široké balení už je vpořádku 8-o No a já ho nidky nedávala 8-o Ted říkali že je lukášek ok tak nedávám taky nic.
Mně je dnes jaksi zima, to je asi z nevyspání, dnešní noc byla na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 13:47

A ted přemýšlím že se musím podívat do papírů kdy máme jít na kO kyčlí. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.2.10 14:10

Tak mi taky vždycky používali Pampersky a teď když se narodila Berča, tak jsem koupila na zkoušku Pampers Premium Care a musím říct, že i když jsou dražší, tak jsou perfektní… taky občas používáme Huggiesky, když jsou třeba v akci, dokonce jsem si jednu chvíli říkala že jsou i lepší, ale teď jedeme v Pamperskách. :-)

Kecko ať tp s tou vodou dopadne dobře… ale je to doslova k nas*ání :evil:

Lucilko já mám teď zavinování rozhodně lepší než minule, ale i jak píšeš, taky nemám tak nalité prsa… naposledy se mi prsa po porodu srovnávaly asi dva měsíce a musela jsem odsávat, tentokrát odsávat nemusím a prsa jsou už relativně v pohodě, jen se mi tam občas ucpou a vytvoří se tam taková boulička, ale ta pak po jednom nebo více kojení zmizí…

Knizsko jak píšu, je to individuální a třeba vložky do podprdy budeš používat kratší dobu, třeba jenom měsíc nebo taky delší dobu :lol: ale neboj si zvykneš. Je pravda, že já když měla vložky do podprdy co mi nesedly, tak mi to vadilo, ale teď mám ty co mi vážně vyhovují a vůbec nevím že je mám.

A na ortopedii je to běžný postup, plenky má nosit do další kontroly každý… aniž by je potřeboval a hlavně to doporučují u holčiček a uvidíš, že to třeba ani nebude vadit. Já jsem to s Rebčou taky trochu flákala, ale jen díky tomu že mi už přo první návštěvě doktorka řekla, že to vypadá dobře, a že je má preventivně nosit…
My jdeme na kyčle poprvé 19.2. a vy už jste všechny byly… :-( A jak to máte s tím ultrazvukem ledvin? Dělali vám ho všem? Mě říkala doktorka, že to teď není povinné a některé porodnice to dělají automaticky, záleží jak to mají domluvené s pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.2.10 14:10

Tady je teď taky celkem hezky, tak razíme ven… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 14:34

my taky nakonec jdeme, jde sem brácha tak mi pomůže.
UTZ ledvin a kyčlí nám dělali v porodce.
páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
3.2.10 14:37

ahoj holky,

Knizsko taky máme preventivně nosit to široké balení. KO v porodnici i ve třech týdnech ultrazvuk byly v pohodě, tak se dobrovolně přiznávám, že to flákám. Malá to totiž absolutně nesnáší, jak ji občas bolí to bříško a pak si nemůže ani pořádně zakopat nožičkama, tak to je konec. Minule tak řvala, až se jí z toho klepala bradička, tak jsem ji z toho zase vybalila, ona nahodila úsměv a bylo vymalováno :oops:

Holky o ultrazvuku lednvin nevím. Leda že by ho malé dělali v nemocnici, ale doktorka teď o ničem nemluvila a na kontrolu jdeme až po šestinedělí.

Rozhodla jsem se Emě pořídit to lehátko od miminka po batole od Fischer Price. Dnes máme 1 měsíc, tak si dáreček zasloužíme :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí