Poradna duly
Jana Čurdová
Já už to taky četla jen nevím jak se rozhodnout. Za Honzíka byla jen ta 7složková a byla dost drahá ale dostali jsme něco od ZP a investoval ido něj. ted je to od nového roku zadarmo ale dr nám nabízel jakousi lepší a ta jedna stojí 1800. Tak nevím do které jít.
Zdravim a hlasim, ze nase noc byla dost mizerna, malej se budil snad kazdou hodku, furt by bastil, takze jsem ted uuuuplne hotova a ten nas prdola je desne spokojenej. Taky jsem zacala najizdet na latkove plenky, je to sranda, protoze malej v nich ma obrovskej zadecek, no, jeste to musime vychytat, ale zatim si nestezuje ![]()
Ad nausnicky, tusim, ze Moni zminila v Praze na Proseku ordinaci alergologie, jestli je to ta na poliklinice, tak tam jsem si kdysi taky nechavala nastrelovat a uplna spokojenost, takze muzu jen doporucit ![]()
Ahojte cholky. S tím očkováním jsem tu z kraje ledna četla diskuze.
Jinak všem díky za rady a typy s kočárkama… Manžel jich dost zakázal..tak jsem na něj byla zla
, ale dnes teda vyrazíme (snad a prosadím si asi ten quinny spidy. Jen má děsně malej dole koš, ale žádnej kočár nemá vše, že.
No a taky vám musím říct, že jsem ráda, když čtu, jak dítka třeba v noci nespí, né teda, že bych vám to přála, ale člověk si pak nepřipadá sám s divným mimi. Rodina ve mě furt vyvolává pocit (manžel a tchýně) a furt všude s kdekým řeší, jak si dovolí malej brečet v noci a třeba i po kojení… co dodat a tak jsem včera vyhnala manžela z ložnice s nadávkama, že mě fakt stresuje pocit, že malej kvíkne a jestli náhodou nezačne plakat… Asi to nebyla rozumná reakce, ale já to pak v noci líp snášela…asi to tak nechám…
Ahoj holky,
jen hlásím, že žiju (zatím)
Ale jsem fakt dost vyšťavená. Motá se mi hlava, předpokládám, že tlakově jsem někde v háji
Z porodnice jsem nafasovala železo kvůli krevním ztrátám, tak čekám, kdy se to tak nějak upraví. Ke všemu mě večer začal bolet kyčel, tak to vypadalo, že budu spát v sedě, bo ležet se nedalo
Já jsem jak chodící sbírka nemocí
Ale ještě to beru celekm s humorem ![]()
Kosatko, díky Bohu za internet. Když jsem začala rodit, skoukla jsem ale 3 díly Ordinace ![]()
Callamaiko, my jsme se s Ondrou s očkama trápili taky celkem dlouho, Ophtalmo - Septonex jsme kapali celkem dlouho + masírovali pod očkama a zbavili jsme se toho. jaký by byl další postup, nevím ![]()
Pajo, mažeme Excipialem - mastí, mazali jsme s tím i novorozenecké akné. Je to taková univerzální mastička, ale to už jsem psala x krát ![]()
Luci, tak to máš pěkného žroutíka
To je dobře, že Lukášek takhle krásně přibývá ![]()
Jinak Simča se zatím projevuje jako „milovnice“ procházek
V kočárky vydrží chvilku, pak začne křičet, dojedeme domů, dáme ji do postýlky a spí jak dudek
Tak už to vidím, jak se zase budu úprkem vracet domů z procházek ![]()
Tak ju, jdu něco dělat, dokud Simča chrupká, mějte se a držte se. M.
Ha volala švagrovka (má 4 měsíční cholku), dojede a jdem venčit
hurá, vykecám se ![]()
Kecko a ty nikoho na kočárkování nemáš?? Myslím teda z čerňáku? Jestli ne, to by mě bylo taky smutno. Měla bych hlavu jak pátrací balón a chudák kdo by byl první na ráně. Asi by si ten dotyčný moc k hovoru nedostal ![]()
Já taky většinou kočárkovala sama. i ted to bude podobné asi.
tak já mám opět kočárkové dítě.Byli jsme dopoledne na procházce a Verunka spinká na verandě ještě teď.Filípek vždycky prospal v kočárku celé odpoledne.
Fragolo ten Excipial jsme teď dostali v nemocnici taky.Už jsem si ho koupila i domu.Mažu s tim i sebe, mám nějaké hrozně vysušené ruce
Mon: no je sranda, že jsem se na Čerňák nastěhovala a měla jsem tu kámošku s ročním prckem na Hloubáku a ta se v pátek odstěhovala… jinak v Praze jsem jen 5 let, takže spíš kamarádství je v rodišti…(v Brně). Přátelé v zaměstnání sice jsou… v Dejvicích u vojáků a hodně..ale na to není čas a je to dost daleko. Ale depku z toho zatím nemám.
to my se s kamarádkama povdaly do okruhu 20 km, takže se celkem scházíme.máme všechny malé děti.Jinak ve vesnici co teď bydlim mám kamarádky už s velkými dětmi,ale když někam jdem, tak ty děti už hlídají Filípka
.Takže pohoda
Je sranda že ty kámošky jsou třeba jen o dva roky starší než já a mají 13 ti leté potomky ![]()
Teda Honzík pořád nespí. včera když ho chtěl vzít brácha ven spal 3hodiny a dnes nemůže zabrat, to je vždycky naopak.
My jsme s kamarádkou málokdy zkloubily čas kočárkování, jedno use nám dítka prospala dýl, jindy mín a málokdy jsme se včase shodly. taky pak každá potřebovala zařídit a nakoupit něco jiného a jinde a proto jsem většinou chodila sama. Ale v létě to bude jiné-lepší ![]()
No ted je taková doba, že mimi mají třicítky ale i dvacítky a sem tam i čtyřicítky. Spousta mých vstevnic má taky velké děti a některé ještě žádné.
Lucilko to máš pravdu s tim časem.Taky jsme se nemohli vždy shodnout na čase návštěv, když každé dítko spí jindy.Teď toho asi moc nenajezdíme, spíš budem s kočárkem u baráku na zahradě.To je pro Filípka zábavnější než chodit na procházky.Takže jen asi do obchodu a zpět ![]()
No j ásjem na procházky i s Honzíkem zvědavá. Začíná dost trucovt a nechce chodit pěšky. Máme t udost frekventovanou cestu tak mám obavy abychom to zvládli. Musíem to nacvičit.Asi dnes půjdem poprvé sami.