Poradna duly
Jana Čurdová
ještě jsem vám chtěla pochválit kojenecké podprsenky.Ale dávat 1000 korun za podprsenku „na chvíli“ se mi nechtělo.Měla jsem dvě obyčejné kojenecké, teď už nosim normální.Vložky nosim,bez těch by to nešlo.
Ahojky holky…
dočítám … Vás
mám dotázek… malá mi už tí den nekadila? Jak dlouho může být bez stolice? prdí jak drak ale hovínko nikde
a myslím, že ji bolí bříško
Jinak velká gatulace Ziny i Sylvii k mimisákům a hodne zdravíčka a lásky přejeme
Myslím že pár dní nevadí Ivi.Ale radši se zeptej dr.
Kosatko tak já mám na objem o 10cm víc než jindy takže moje 75A podprda by mi ted určitě nebyla. Dala jsem za tu kojící 350 i s poštovným a je parádní proti těm co mám doma a co mi nejsou ![]()
Ahoj holky, žiju ..ale jsem na tom podobně jak Fragi ( i když ta má na to oproti mně aspon nárok ), jsem naprosto KO, od půl dvanáctý se dneska snažím naobědvat
, teprve teď malej vytuhnul. Jak je vzhůru , je to jak u blbejch na dvorku - jí a blije , jí a blije a furt dokola, takže pořád jen chovat a chovat
… v porodce mě řekli, že je to normální…no přibírá a stejně nevím co s tím, takže to nijak nepitvám, ale asi mě to brzo zničí.
Jinak mám taky železo, neb jsem na sále hodně krvácela, měla jsem vyfasovat i transfuzi
, ale nakonec jsem to ukecala… a ještě malej nějak blbě lezl ramínkem takže mě natrhl až na záda, a teď to fakt pekelně bolí ..až si říkám, jestli je to vůbec normální ..
Jinak škoda, že nestíhám, vidím, že mně tady unikají celkem důležitý témata…
Snad se to nějak zlepší, ale zatím jsem jak štvaná zvěř…
tak paa
Zziny, ale na to, být KO, má nárok každá novopečená mamina
Držím pěsti, ať je brzo líp. Ale Simča mě s tím blinkáním ničí taky hodně
I když včera jsme snad zvládli 1. den v jednom oblečení. Ublinkávala jen decentně do plínky
Tak snad bude líp ![]()
Lucil, my máme pěkně blbou cestu do obchodu, šíleně úzký chodník, kde se dva kočárky nevyhnou a okolo frekventované ulice
Tak jsem z toho vždycky celá říčná, když tudy chodíme
Teď je to tam zasypané sněhem a kočárek nemá šanci, takže máme vyřešeno ![]()
Byli jsme venku, dneska je krásně. Simča chrupkala, přidal se i Ondra, tak spali v tandemu
A já bych šla taky ![]()
Lucilko já nosim podprsenky co jsem si koupila v těhu.ty původní by mi taky nebyly ![]()
My nakonec taky zvládli procházku docela v pohodě, jen Honzík ke konci vyřvával že chce vzít a aby se lidi neotáčeli koupila jsem mu nevýchovně v bufetu lonecké kolečko a byl až domů klid ![]()
jen jsem zjistila že ta cesta kočárem v tom sněhu není asi nejlepší rehabilitace po císaři a že si dr představovala jinak odpočinek.
No je fakt že jsem taky musela zabrat abysme sněhem projeli.A to Filípek vytáhl odstrkovací kolo a jel na něm.Máme to trochu otočený - v zimě kolo, v létě boby ![]()
No Honzík si vzal motorku,radši jsem se s ním nehádala ale za 20m zjistil že to nepůjde a tak jsem j ivezla na kočárku. Kdž jsme vycházeli chumelilo a pak svítilo sluníčko.
Ahoj holky,
tak jsem dneska nějaká rozlítaná a taky jsem úplně hotová, dnešní noc ani u nás nestála za moc.
A hned ráno jsme objížděli soukromé školky, aby jsme se podívali jak to tam chodí a jestli se nám vyplatí investovat do Rebeky, protože už prostě mezi děti potřebuje, my jí doma nestačíme a do státní nás zatím nevzali, ale od září snad vezmou, tak musím vyplnit tu dobu do září.
Lucilko ani nevím, že je nějaká nová očkovací látka pneumokoka. Jinak jsem taky Rebece platila předtím +- kolem 1800,– za jednu dávku, teda aspoň myslím. A kdy se může dát první dávka?
Naušničky vím, že nastřelují i tady na poliklinice na Budějovické - Praha 4 ![]()
Fragi tak se taky šetři, ať sebou někde nesekneš. Já vím, že se to lehce řekne, když máte tolik dětí, ale moc se nepřepínej a nezahrávej si s tím.
iviqv mě Berča nekakala tři dny v porodnici, tak jsem se taky začala obávat, ale setřička mě vyvedla z omylu, že kojené děti nemusí kakat iněkolik dní.
Zziny mě taky malá jedla a pak hned blila, ze začátku je to normální než si ten malinkej žaludeček zvykne, u nás to trvalo tak 14 dní a hlavně jsem jí to srovnala i tím, že jsem jí dávala po kratší době, ale menší dávky. Teď už nezvracíme, teda občas taky něco více vyhodí, ale ne tak často jako předtím. Jinak se brzy zahoj, to musí být hodně bolestivé tak velké natržení, ale bude líp neboj.
Já se dneska chytře vydala na procházku s kočárkem, s Rebčou a ještě jsem vzala naše štěně, takže jsem měla neustále obmotaný kočárek vodítkem a padající dítě na ledě… i tady v Praze jsem se dost brodila tím sněhem. Příště jdu bez pesana. ![]()
Monano a Kecko kapky už mám doma, tak až budete chtít tak se nějak dohodneme… jenom za ně dal manžel 47,76 Euro za čtvery, což znamená za jedny 11,94 Euro, tak dejte holky vědět, jestli je teda chcete, levněji je tam prostě nesehnal. ![]()
Tak zrovna jsem docitala jak kterej prcek blije, malyho v naruci a … no, byl to peknej zasah do vystrihu
Malej je aspon tak sikovnej, ze sam se pri tom vubec neuspinil ![]()
To je šikula ![]()
J áčekám na chlapa-má pracovní dobu do půl3 ale to tam nikdy nebyl-už prej jede.Chystám mu večeři a hned jdu koupat kluky. Lukášek pořád spí-to bude zajímavá noc.