Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, nejak lehce nestiham, zlaticko dneska celou noc porvavalo v pravidelnych intervalech ![]()
K probiotickym kapkam - na aukru je nekdo inzeruje (nove i vic baleni) po 275 Kc, tak jsem nam taky dvoje objednala ![]()
http://www.aukro.cz/show_item.php?…
K nausnickam - ja bych prave na uplny prte chtela pecicky a pak jine az bude treba chodit. Zatim je fakt malinka
A kdy je budete davat nastrelit, a kde, v nemocnici?
Alik
Alliku to sis v noci teda asi užila, snad ta další noc bude lepší.
Jinak na ty kapky jsi dobře narazila. Mě je přiveze dnes manža ze Slovenska a ještě je chtěla přivézt Monana a Kecka, ale je fakt že měl za úkol koupit jich pět a v lékárně už byly jen čtvery, tak je o ně asi zájem…
A k naušničkám, u takhle malých dětí je snad píchá dětská doktorka, teda aspoň tady u nás to dětská doktorka tak dělá, jinak je možný to většinou nechat udělat na ušním… a nevím jestli to takhle malým nastřelují, to chci nechat nastřelit té naší tříleté, protože ta už by to píchání fakt nevydržela a to dělají tady na poliklinice taky na ušním. Když je nastřelí, tak si většinou musíš u nich vybrat a koupit takové ty pecičky a ty pak snad minimálně měsíc musí nosit, pak se dají teprve vyměnit za jiné. A pecičky pro Zuzku nevím jestli jsou dvakrát vhodné, i když se mi taky líbí, ale při spinkání nebo i normálně by jí mohly píchat, myslím to zapínání vzadu, proto se doporučují pro mrňata takové ty klasické, jak tady vkládala fotku Monana. Ale to je jen můj názor, tak nevím. ![]()
Ahoj maminy,
celkem jsem se bála noci, bo Simča včera jedla a spala a spala
Ale dobrý, nakonec usnula kolem půlnoci a vzbudila se na jídlo 2×, takže to ještě šlo. Jen já jsem zase mrtvá
Naštěstí se nepotvrdilo to, co jsem si myslela v nemocnici, že to bude noční zvířátko. Oproti porodnici spí parádně ![]()
Aliiku, nezávidím. Vydrž ![]()
Náušničky bude píchat naše MUDr. v půl roce ![]()
No nic, jdu vařit, dokud šmudlík spí. Až se vzbudí, neudělám zase nic. Bych potřebovala být inteligentní chobotnička ![]()
Ahoj, tak já lukáška včera odpoledne udržovala bdělého aby líp spinkal v noci, šel hají už o půl7. Na koju se vzbudil kolem půl 10, pak o půl 12, pak o půl 2 a pak moc nespal a usnuli jsme kolem páté pořádně. Ale docela to šlo.
Dnes hospodaříme porpvé sami. jen Honzík má zas ten průjem tak dnes řeknu dr v poradně jestli mu neudělá výtěr.
Lukášek si hajá v ohrádce a kouká a Honzík si jezdí autama.Navařeno máme ze včera ale ven se asi nebude dát jít je to dost pod nulou.
Holky já pořád nevím ejstli pořídit ten skate ke kočárku.
Ahoj holky,
já bych ráda nechala naší malé naušničky v těch cca 3-4 měsících nastřelit. Někteří dětští doktoři už naušničky nastřelují a nepíchají. Přijde mi to lepší a sama vím, že to skoro nebolí. Mimi pak musí nějakou dobu nosit ty „nastřelovací“ naušničky, ale to je jim jedno. Vzadu, aby je to nepíchalo, jsou nasazeny takové umělohmotné krytky (alespoň tak to měla neteřinka)
Musím jen vysondovat, zda to dělá naše doktorka nebo sehnat kontakt na dr., kde nám to udělají. Dokonce u nás prý funguje dětský doktor zabývající se akupunkturou, který ouško vyšetří, aby netrefil nějaký ten bod a naušničky nastřelí a to se mi jako líbííí
![]()
Lucilko s tím skejtem Ti moc neporadím. Některý mamči ho používají… Jen si říkám, že pak vlastně táhneš o x kilo víc ![]()
Lucilko skejtík je určitě dobrá věc, taky jsem ho chtěla pořídit, i když je naše Rebča už větší, ale občas by asi neztratil. A co mám kamarádky a skejtík mají, tak jsou naprosto spokojené. ![]()
Alliku pokud nastřelují takhle prckům, tak do toho bych asi šla a s tou akupunkturou to je super, protože je fakt že v oušku je spousta bodů co se můžou narušit. Ani nevím jestli je něco takového tady v Praze, ale asi by být mělo.
Teda holky, tady je dneska nějak mrtvo… ![]()
Holky, tohle je zrovinka aktuální… http://www.novinky.cz/…drazene.html
To je, co? A píšou tam právě o probio kapičkách…
Dobré ranko cholky, konečně jsem odpočatá. Prvně mi šlo kojit v leže a bezbolestně, huráááááááá.
Berdo: manžel je pašák a tobě moc díky!!!
Tak y jsem ten článek ted dočetla-je to síla.
Mně te d přišla konečně koju podprda z MMB a je skvělá a vypadá i trochu sexy.
My si ted s Honzíke dáváme kuřátko a rýži.
Lukášek spinká ale odpoledne se budu snažit aby toik nespal a nějak ho zabavím.
Na prcházku to asi dens nebude,je pod nulou-tak uvidíme.
Já se zase co nejvíc snažím kojit vsedě. U honzíka mě z toho kojení vleže brala záda a pí primářka mi to dokocne i zakázala. Ale každý kojí jak je mu to nejpohodlnější. jen v noci většinou taky kojíme vleže ale to mě bolí pak záda.
Tak jsme po O, doufám že Honzík bude dnes spinkat.
Luciku, taky jsem vytáhla hezčí kojící podprdu, to je radost, co.
NO mě právě už z toho sezení bolela děsně kostrč, navíc jak jsem malá, tak najít dobrou polohu na sezení a s jizvou…prostě jsem dost trpěla, takže dnešní noc bez padání ospalé hlavy byla bomba, ale je fakt, že na záda jsem taky trpívala, tak mě třeba čeká i tato bolístka ![]()
Lucilko jaká kojící podprsenka může vypadat trochu sexy? Zatím jsem teda takovou neviděla. ![]()
Já měla s kojením v leže problém s Rebekou, ale teď mi to zase vyhovuje mnohem více. Když sedím tak mě taky hrozně bolí záda a v noci mi padá hlava.
Kecko je to dobrý, když se to kojení takhle lepší… ještě se chci zeptat, kde Ty vlastně bydlíš, v jaké části Prahy?
Berda: na Čerňáku až… Nějak se musíme domluvit
Nasedneme s Mon na koště, jsme stejným směrem ![]()
Luciku: ano…chceme vidět sexy kojící podprdu. Já mám http://www.obchod-rodinka.cz/detail.php?… a http://www.obchod-rodinka.cz/detail.php?… od ježíška.
Jejda Kecko tak to máš sexy koju podrpdy a taky teda na mě drahé
Já měla tři takové obyčejné bavlněné bílé a jsou mi malé. ak jsem objednávala přes net tuto a sedí.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…