Poradna duly
Jana Čurdová
Gratuluju Zziny, máš krásnýho vlasáčka.
Na tabulku musím mrknout.
Zziny vítej doma. Davídek je fakt krásný a co má vlásků ![]()
Holky, já bych pět dětí asi taky nedala, před Fragolkou hluboce smekám ![]()
Zziny vítej doma
![]()
Davídej je pěknej, jen co je pravda
![]()
Taky bych pět dětí nedala
Třeba Fragi něco zamýšlí počtem dětí
. Třeba nějakej sportovní team
Má také můj obdiv
![]()
Ahoj holky, nevite nekdo prosim, jak aktivovat inzerat na MMB? Prodavam kocarek, ve svem profilu vse mam, ale v dane sekci se muj inzerat nezobrazi ani nejde vyhledat ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Diky moc, jsem tele, Aliik
Zziny vítej doma.Davídek je krásnej a má super háro ![]()
Já ty první dny byla taky hotová, ale neboj, za pár dní se to srovná
Aliik musíš při vyhledvání zadat vpravo nahoře místo OD HVĚZD, zadat OD VŠECH INZERENTU.
Nemáš to placené, tak proto. Kdyby si si zaplatila členství, byly by tvé inzeráty vidět lépe.
Ahoj holky,
dneska jsem moc nestíhala se sem ani mrknout, tak doháním rychle dokud malá spinká a větší čučí na pohádku. ![]()
Monano Ty máš teda zlaté dítě, takhle spací.
I když Berče se to taky teď trochu srovnalo a je i přes den taková klidnější. Dneska v noci jedla v deset a pak ve čtyři, takže taky dobrý, jen přes den to bývá horší, je prostě chovací, což u Rebeky neznám. A proč jdete na ultrazvuk ledvin?
Jinak díky za odkaz na drmax.cz, ale asi jim to teď nefunguje, pořád mi to tam hází chybu, tak zkusím později.
Manžel má narvaný denní plán, tak doufám že zvládne tu lékárnu, ale jak jsem koukala tak bývá i problém, že je vůbec někde mají, jelikož je problém s uskladněním, ale snad se aspoň pokusí…
Jo a Kecička by chtěla taky kapičky…
to jsi moc hezky napsala. Pokud je sežene, tak myslím i na Tebe. ![]()
Kecko jinak s tím dlouhým kojením… myslím že se Ti to časem srovná, já takhle dlouho kojila tu starší, ale jen ze začátku, protože byla hodně spací, postupně se to upravilo. Tak snad se to upraví i Tobě.
Kosatko tak nás zítra informuj, jak Verunka přibrala a jak nám roste. Jinak, člověk vždycky ocení věci až když je nemá a voda je celkem dost důležitá, jen pro nás úplně běžná… ať zase brzy teče.
Fragi Berča taky hodně ublinkávala, ale postupem se jí to srovnalo a je to teď mnohem lepší, to víš ten malej žaludeček, než se s tím srovná, tak to trvá. Ale taky to máme hodně podobný, nadlábne se, někdy pak ublinkne a pak se dodlábne.
Lucilko to záleží co dlabeš a kdy to k němu dorazí, třeba ho to pak více trápí v noci nebo prostě jen bude noční pták.
Zziny jééé, vítejte doma
Davídek je moc kráááásnej a vlasatej
a neboj doma se to srovná a určitě budeš zvládat, to je jen ze začátku, ještě nejsi úplně fit, bude líp. ![]()
Alliku pokud to nemámš na MMB placené, tak je to tak jak píše Monana.
My jdeme taky zítra doporadny tak jsem zvědavá jak jsme přibrali. Já Honzíka taky kojila tak 40min a byl to děs-pořád jsem jen kojila. To lukášek je za 5 max 10minut napapaný.
Ty noci Berdo závidím, Lukášek papal v 11h a pak téměř do rána nespal.
Berdo na ULZ ledvin se chodí u nás normálka. Honzík byl taky, patří to u nás asi k tradičnímu folklóru ![]()
Doufám, že kapičky manža sežene
. Bylo by to super ![]()
Ještě k prdům. Lucka prdí jako starej kořen. Úplně se lékám, když jí slyším. Ale alespoň si s tím nějak poradila.
Monano taky doufám, že je sežene, tak uvidíme… jinak u nás dělali ultrazvuk ledvin Rebece v porodnici, ale tentokrát jsem se to v porpouštěcí zprávě nedočetla, tak nás tam asi doktorka taky pošle, uvidíme.
Lucilko takové noci taky nemáme každý den, už se mi i párkrát stalo, že jsem byla od jedné vzhůru do šesti, to ty dny potom jsou hrozný, když máme doma ještě ty naše starší děti a člověk by se jim měl věnovat.
Se holky musím pochválit. Dneska jsem pekla k obídku kančí kýtu na česneku se smetanou a k tomu br. knedlíček. To byla žranice ![]()
Zziny, vitej doma, Davidek je krasnej chlap a tech vlasu ![]()
Jinak nam Honzik taky vcera prospal celej den a v noci byl sice hodnej a neplakal, ale taky moc nespal. On teda vubec neplace, a kdyz uz, tak jen trochu knoura a zni to presne jako sousedovic kocka ![]()
čéče mon a nevadí lucince česnek a smetana-to lukášek by asi nespal. Já se hlídám jako hrom a stejně má boleníčko.
No Berdo je pravda že ted vsával s Honzíkem ráno přítel a já mohla noc třeba do 8hod dospat-ale odz zítra jsme sami doma tak to bude jiné.Jsem zvědavá jak mi to půjde
![]()
Lucce to snad nebude vadit, uvidím dneska.
U Honzíka jsem se taky hlídala, řekla bych že jsem spíš nejedla než jedla. Byla jsem skoro na sucharech a vodě, aby náhodou neměl prdíky. Ale bylo mě to platný, jak mrtvýmu zimník ![]()