Poradna duly
Jana Čurdová
Berdo našla jsem na internetu asi čtyři lékárny na Slovensku. Pamatuju si Dr.max a měly by být v řetězcích tesco. Ale podle diskuzí by je měly mít skoro všude, teda pak už nevim jestli je mají skladem.
V tý lékárně dr max je mají za 8,92 euro. Což je nějakých cca 240,–
Monano díky za info… manžel jede v pondělí zrovna na Slovensko, tak ho zkusím zaúkolovat, i když nevím jak u něj budu úspěšná.
Nechceš je tam kdyžtak taky koupit?
Berdo určitě bych si je vzala. Bratránka jsem ještě nekontaktovala. Ale určitě bych kapičky neměla dříve než za měsíc.
Berdo a v jaký části Prahy bydlíš??
Já myslím, že to manža zvládne přesně se jmenujou BIOGAIA probiotické kapky 5ml
Jak je možný, že na Slovensku jsou ty kapky o tolik levnější? To je diskriminace, ne… ![]()
**Berdo **v Prešově je mají za těch 9 euro, ale jinak jsou za 10 euro. Takže pohoda. Dám ti sem odkaz na slovenskou dr.max. Úplně dole je interaktivní mapa, kde mají pobočky. Nevím kam manža jezdí.
Kristy to jsem taky chtěla vědět. Pravděpodobně je to jen v jiném dovozci. Počteníčko zde. http://zdravi.idnes.cz/…ba-/deti.asp?…
já měla být detektiv ![]()
Mon jak se líbí Honzékovi procházky??je sice krapet starší než náš Honzík ale ten trucuje a nechce chodit-až budem chodit sami to bude něco-postaví se na místo a trucuje a nic s ním nehne. máme tu dost frekventovanou silnici tak to bude o strach ty vycházky.
Já nevím ejstli nepořídit ten skate ke kočárku-ale aby se s tím dobře jezdilo.Neumím si to představi.
Lukášek celé odpoledne kromě kojení spinká, pak má spát v noci. Spí snad od jedné hodiny jen se probudí, napapaá a spinká dál.
Luci Honzík je venkovní. Takže ten je rád, že byl na chvilku venku a naopak ho nemohu dostat domů. Bere to v pohodě, chvilku chce jezdit sám s kočárkem a když ho to přestane bavit jde si po svém.
Ale Honzík je velkej chodec. Jsme úplně bez kočárku od roka a půl. A tohle léto vyšel i 9km tůru v západních tatrách.
Jinak holčiny tady u nás skate hodně využívají.
Honzík taky docela rád chodi ale ted trucuje.Tak uvidíme jak to půjde. Ten skate si pořád nedovedu představit.
Jůůů, mimi, Sylvii velká gratulace!!!! Mnoho štěstí do života!
Mon: taky ty kapičky cu
Jsi praktická!
Zas běžím, zas mi tu křičí mimi.
Jinak nevíte kolik má malej vypít? pije 70g a dle gest má hlad furt, ale pak u toho spí. Tak se snažím po 2h přes den ládovat, snad trošku přibude ptáče moje milované.
Tak papa a hezkou noc maminky a miminka ![]()
Já chtěla dát lukáška spinkat mezi půl7 a sedmou a on pořád spinká. Už od oběda jen s přestávkama nakoju a přebalení a pořád chrníkuje-to bude zajímavá noc ![]()
Tak přejem dobrou noc všem maminkám-už tu nemáme žádné těhule ![]()
Kecko já nevím kolik lukášek vypije ale dám mu kdy si řekne. ![]()
Luciku: no já dokojím, přebalím a řve zas… tak nevím…to dělám v noci, že spí u prsu
ale to je na mě psychicky pak dost náročné, bo jsem tak ospala..všichni spí a já bych měla bejt madrací pro prcka ![]()
To si zvykneš Kecko ![]()
Já toho spícíhí budulínka asi probudím, spí jak špalek, není přebalený já mám nalitá prsa.......
Kecko, když ti usne u kojení, zkoušíš budit? Ondra mi taky usíná a tak ho v podstatě „nutím“, aby pil aspoň těch deset minut. Saje jako blázen, ale pořád usíná…
Lucilko, mě Ondra taky dneska celý odpoledne chrní. Budím ho po třech hodinách na kojení, jinak by mi upadly prsa. Ta dopolední procházka mu asi prospěla, nadýchal se luftu a pak spinká jako anděl
. Budila jsem ho i na koupání, on by snad spal až do rána, prďola jeden
. A už zase spinká, šacovala bych to tak do jedenácti, to je jeho hodina…