Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
31.1.10 15:23

Holky já se na toho našeho klučíka nemůžu vynadívat. on je takověj roztomilej a pěknej-ted nespinká a tak hezky kouká a špulí pusinku :huban:
Honzík nám nakonec pozdě usnul ale je to lepší než poslední dva dny kdy nespal odpoeldne vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
31.1.10 15:40

Holky, chtěla jsem se zeptat… už v porodnici nám dělali UZ kyčlí a dostali jsme abdukční (široké) balení (2 pleny). Máte někdo zkušenost s používáním abdukčních kalhotek? Je to lepší nebo horší než pleny? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.10 16:37

Teda z těch kyčlí jsem nějaká divoká! V porodnici je taky kontrolovali a kdybych chtěla jet na další kontrolu do Písku (kde jsem rodila), tak bych měla dorazit zítra (po dvou týdnech), ale já půjdu u nás v Budějovicích, abych to neměla z ruky a tady nás chtějí až v šesti týdnech… Tak snad je to normální postup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 16:43

Monano manža už jede dnes a vrací se zítra, tak uvidím jestli sežene… jen se chci ujistit, že jsou to tyto: http://www.lekynainternetu.cz/…ticke-kapky/ a ještě jsem koukala na tyto a myslím, že moc velký rozdíl tam asi není, jen ten cenový: http://www.lekynainternetu.cz/…ticke-kapky/
ale zase jsem to tak nestudovala, jelikož mu to chci vytisknout a dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 16:46

jsou to ty dražší. Tamty vůbec neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 16:47

Ok, tak já mu je teď vytisknu a snad je tam sežene, už je s tím i smířenej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 16:54

chudák, doufám, že moc neobtěžujem. To si ještě můžeš rýpnout - jestli by je nedovezl až domů :mrgreen: :mrgreen: . Néééééééé o byla legranda. Vyřiď mu, že si ho za ochotu hrozně vážím :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
31.1.10 17:07

Kristy, my dostali široké balení a kontrola po 6 týdnech. Takže dle mého názoru normální…

A tohle je komentář ke kyčlím od ortopeda (http://www.dostry.cz/…ze_kycle.htm)

Protože je u nás poměrně vysoký výskyt VDK, je nutná včasná diagnostika a léčba. Čím dříve je vada diagnostikována, tím dříve může být léčena a tím lepší jsou výsledky a rychlejší úprava k normě. V Českolovensku byl vypracován systém tzv. „trojího síta“, kdy se dětské kyčle vyšetřují v porodnici a v 6 týdnech klinicky a ve 3 měsících s RTG snímkem. Některé vady však byly zjištěny až na RTG snímku a i léčba byla zahájena až ve věku 3 masíců.

S rozvojem sonografie jsou i malé odchylky v postavení kloubu odhaleny často již v porodnici. Dnes tedy „trojí síto“ provádí ortoped klinickým i USG vyšetřením v porodnici, v 6 týdnech a ve 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.1.10 17:13

Kosatko, nadpřirozený schopnosti? :think: :lol: Asi neee :wink:
Já jen nevím, jestli nejsem tak trochu masochista, že jsem do toho šla dobrovolně :mrgreen: :lol:
Ale ne ono se to fakt dá, i když třeba návrat z porodnice byl celkem krušný :roll: Ale Simča je úžasná a stojí to za to. Všichni za to stojí, jsou to miláčci :hug: :huban: Třeba s 2 dětma bych měla pocit, že je u nás pusto a prázdno :wink:

Zziny, vítejte s Davčou doma :-) Malý je pěkný chlupáček :-D A neboj, ono se to všechno nějak „uleží“ :wink:

Berdo, Simča je Ondra v bleděmodrým :roll: Takže postup nakojit - dokrmit - poblinkat - převlíct - dokrmit - osprchovat sebe a vytřít přilehlé okolí znám dokonale :wink: Na Ondru jsem zkoušela i Bebu proti ublinkávání, ale efekt se jaksi nedostavil, takže teď na to dlabu a čekám, že se Simča umoudří :wink:

Kristy, u nás se na kyčle chodí standardně v 6 týdnech a pak ve 3 měsících :-)

Monano, co zamýšlím počtem dětí? No, nejblíž máme ke Sněhurce a 7 trpaslíkům, pak mě napadá Klabzubova jedenáctka a nakonec Alibaba a 40 loupežníků, ale to už by chlap musel začít budovat panelák, udělat si řidičák na autobus a měli bychom další těhotenství vzít aspoň po paterčatech :mrgreen: :lol:

Mějte se, jdu žehlit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 17:40

Fragi to bylo vyčerpávající. :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
31.1.10 17:56

Berdo tak snad vážíme dost.Když jsme šli dom z porodnice, měla Verunka 3,52kg.
Na kyčle se u nás chodí v 6 týdnech a pak myslim ve 3 nebo ve 4 měsících.To už si nějak nepamatuju
TEČE NÁM VODA :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 17:58

Monano tak dostal instrukce a vyrazil, jen dnes už to asi nestihne, tak to objede zítra a uvidíme. Určitě dám vědět. Jestli se nepletu, tak bydlíš v Čelákovicích, viď? Tam měla chodit dcera na gympl, ale pak se rozhodla a šla jinam.

Callamaiko široké balení dávají každému

Fragi nemyslím si, že by sis myslela, že s 2 dětma je u vás pusto a prázdno, kdybys těch dětí neměla 5 ale měla jen 2 a nikdy nezažila těch 5, pokud už je jednou máš tak je jasný, že bys měla pocit prázdnoty. Ale nám ostatním stačí ten menší počet a myslíme si, bůhví co nestíháme, jenže ouha… když tady člověk narazí na Tebe, tak si připadá, že vlastně nestíhá vůbec nic, tak se nediv že Tě tady všichni obdivují. :mrgreen:
Nicméně Klabzubova jedenáctka by mohla klapnout, ne? :lol:

Normálně to nedělám, že bych sem dávala svojí fotku, ale tohle mi fakt nedalo a musela jsem se z počítače vyfotit, protože jsem dostala od Rebeky krásné brýle a prej korunku a bylo mi řečeno: „Mami teď jsi krásná princezna“ :lol: :lol: :lol: Nejsou ty děti k zulíbání? :mrgreen: Chtěla jsem pobavit i vás, tak foto přikládám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 19:22

Berdo co že si vybrala gympl až v Čelákovicích?? Kousek od něho bydlím. Jinak ti to na fotce sekne, myslela jsem si že je to dcera. :mrgreen:

Honza už chrní, vytuhnul mi na gauči než jsem se vrátila z koupelny. Teď budu čekat na malou v osm má krmendu, už čekám kdy se probudí. A potom asi ještě počkám na tu jedenáctou na další kójo, uvidim jak budu čerstvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.1.10 19:25

Ahojte, to byla dnes ale krásná dvouhodinová procházka :) Škoda, že tu není moc kde chodit…
Berdo jsi hodná! Moc ti to sekne, dobrej model :)
Mon: tak česnek si taky nelajznu, ale jedno kafe a při migréně dvě denně musím :)
Frag: stejně před tebou smekám a vlastně před všema, myslela jsem, že to budu zvládat líp, noci mě dostávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 19:26

Holky už jste řešili u holčiček koupě naušniček??
Já jsem nějaká úplně bezradná, protože šperky moc nenosím. Mám naušnice jen takový pecičky. A pro malou bych chtěla zlatý malinkatý kroužky, ale nikde jsem nic podobnýho zatím nenašla. Chci najít takové, aby měly dětské zapínání. No, aby to mudra v pohodě zapla. No prostě aby byly úplně pro ty nejmenší.

Nevíte někdo náhodou kde by se daly sehnat?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital